06 septiembre 2022 1:31
He estado más de un año acompañada por Laura, quien me ha dado herramientas para gestionar la ofuscación y otros lastres. Entré buscando una llave inglesa y me he llevado una navaja suiza; muchos más recursos que desconocía y que están dentro, y no fuera
19 agosto 2022 17:02
Cuando decides ponerte en manos de un profesional para atender tus situaciones personales, nunca sabes si acertarás a la primera y si encontrarás ese buen “feeling” a la primera. Pues bien, desde febrero del presente año llevo un seguimiento con una profesional del centro y lo único que puedo decir es GRACIAS. Agradezco toda la atención recibida por parte de la administración y los profesionales del centro que me han atendido y asistido. Personalmente son épocas de cambio que con su ayuda profesional se hacen más visibles y comprensibles. Lo recomiendo al 100%.
10 agosto 2022 8:25
Vaig anar buscant ajuda i pautes per superar una mala etapa de la vida i les vaig trobar.

Gracies.
11 julio 2022 10:50
Un magnífic equip de terapeutes que m'han ajudat a orientar un moment de canvis importants en la meva vida personal i professional. Moltes gràcies a tot l'equip, amb especial menció a Laura Peiró per el seu acompanyament.
03 enero 2022 16:45
A mí me derivaron del CAP y en el tiempo que llevo en terapia, estoy muy contenta con la profesional que me trata. Recomiendo el centro al 100%.
11 diciembre 2021 13:54
Fa prop de 5 anys que en sóc pacient i n'estic molt contenta. Un espai on poder trobar-me i on poder desenvolupar recursos per seguir transitant en el dia a dia. Hi vaig arribar derivada de l'EAIA, arrel d'un acolliment familiar que va canviar la meva vida i, ara, ha esdevingut un espai personal de reflexió i de trobada amb mi mateixa. Gràcies per l'acompanyament.
03 diciembre 2021 19:21
Vaig anar a teràpia en aquest centre durant 1 any i mig per un problema de pensaments intrusius i ansietat. Em van posar amb una terapeuta i durant el temps que hi vaig estar anant no entenia perquè no m'estava posant millor. Finalment vaig decidir deixar la teràpia (quan vaig intentar "tallar" amb la terapeuta em va fer sentir tan incomode i culpable que em va desencadenar un atac d'ansietat que em va durar dies). Per casualitat vaig acabar a la consulta d'un pisòcleg de la sanitat pública que amb una consulta de 5 minuts em va dir que probablement tenia Transtorn Obessiu Compulsiu. Estava molt confusa, com podia ser que amb 1 any i mig de teràpia en aquest centre no m'haguessin sabut dir que tenia TOC, quan clarament era una cosa obvia que un PROFESSIONAL va detectar en 5 minuts? Doncs encara estic confusa i la veritat es que és denunciable. La terapeuta em va donar el pitjor tractament possible, que consistia en fer-me creure que els meus pensaments intrussius eren "desitjos secrets meus que no estava adressant", SÚPER toxic. Apart que a cada sessió em feia sentir com si fos una friki i una depravada. Ah! I la cirereta del pastís, aquesta "terapeuta" em va derivar a una psiquatra també del centre, que dins de la seva incompetència, amb una consulta de LITERALMENT 10 minuts, em va receptar ansiolitics que 1. No era la medicació que necessitava 2. Son adictius. Un desastre i que donin gràcies que no els denuncio per negligència. Aquest centre és una vergonya.
02 julio 2020 7:40
La meva experiència és de 10.
Entenc q ho és tot entendres amb la professional I, en el meu cas, aquesta connexió ha estat total.
100% recomanable!
29 abril 2020 20:35
Vols aliviar un problema? A les farmàcies tenen moltes opcions.
Pero, vols resoldre un problema? A CIPAIS t’ajudaran a resoldre’l.
El millor que pots fer per tu mateix es posar-te a les seves mans, hi ho dic amb coneixement de causa, doncs ells estan canviant la meva vida, la Laura i l’Eduard, part de l’equip són dos professionals que vetllen per la teva salut.
Cirurgians del cap que troben la solució als teus problemes i mica a mica et posen al teu lloc, aquell lloc on estaves anys enrera i tot anava bé, i el que heu de saber es que tu ets part de la solució, no del problema.
Amb ells trobareu el benestar i la tranquilitat que en el seu dia teníeu, i que amb els anys a moltes persones com jo l’hem perdut, i són ells qui us enfilen a trobar les solucions per tot,
Moltíssimes gràcies Laura i Eduard, torno a ser aquell noi feliç que anys enrera vaig ser.
Poseu un psicòleg a la vostra vida
CIPAIS us ajudaran a resoldre el dia a dia
23 diciembre 2019 0:16
Començar la teràpia a CIPAIS ha sigut una de les millors decisions que he pres a la vida. Ho recomano a tothom.
26 septiembre 2019 21:31
Hola! TOTALMENTE RECOMENDABLE, realmente ha cambiado el rumbo de mi vida hacia el sentido correcto.
Desafortunadamente Culturalmente aún hay muchos entornos, que el exo de decir psicólogo, lo relacionan con algo <wooow> tabú, cuando es curar y intentar mantenerse sano.
Tuve la suerte de que mi médico de cabecera me derivó a este centro por que yo estaba pasando un mal momento. Os lo recomiendo. Porque CIPAIS no es ‘’el típico centro donde hay un psicólogos que te pone una etiqueta de (tienes esto o lo otro) y te marchas’’.
En CIPAIS realmente te ayudan.
Yo puedo decir y lo puedo demostrar que el rumbo de mi vida dio un giro de 200 grados hacia el sentido positivo y bueno con las sesiones de terapia, Es más siempre digo: por mucho que se pague una terapia en este centro, no está para nada pagada, por que realmente te cambia la vida. CIPAIS ES UN CENTRO DONDE TE ATIENDEN BUENOS PROFESIONALES QUE SABEN AYUDARTE A IR EN LA DIRECCIÓN CORRECTA.
Gracias Cipais.

Escribe una reseña



Calificación general: