09 enero 2024 12:11
Un menú del dia de 15€ digno de costar 30!
Comida exquisita, personal atento y buen ambiente
12 octubre 2023 0:49
Hem anat a menjar amb la família per primera vegada i ha sigut un encert total, el servei ha sigut excel·lent, molt amables i simpàtiques. L'ambient tranquil i agradable. El menjar boníssim, molt bona presentació, quantitat perfecte. Hem anat en dissabte i tenien menú de 16 euros, super bé de preu. És molt difícil trobar un lloc tant agradable i bó i que a més estigui bé de preu, així que el recomano moltíssim sense cap mena de dubte!
13 agosto 2023 22:26
El menjar típic Itàlia mont bo, el restaurant és cèntric i el preu molt correcte. Només dir que si hi ha una taula gran hi ha molt soroll per la resta de taules
07 agosto 2023 23:12
La comida está bien aunque un poco escasa, el servicio és correcto pero són muy lentos para servir los platos (el primero, una ensalada 1: 15h.para servirlo).
06 agosto 2023 2:14
Menu del dia 15e sin cafe
+Personal amable
+Aperativo de la casa
+Ensalada buena, todo correcto
-Secundo racion muy pequeña
-poste racion nana
No para volver ni para remendar
29 julio 2023 14:40
Este restaurante italiano es frecuentado por muchos clientes habituales y es mejor reservar.
A tiro de piedra del Mercat d'Amposta.
Cocina típica y sabrosa con una excelente relación calidad-precio.
El propietario y el personal son amables y atentos.
La decoración es un poco banal pero eso no es lo más importante.
Volvería a ir allí uno de estos días.
25 junio 2023 17:13
Es un restaurante garantia hagas lo que hagas, cena o comida, con pareja, familia o amigos. Siempre está todo muy bueno.
07 junio 2023 22:33
Un lugar agradable, en el que se come muy bien calidad-precio.fuimos un par de veces el mes pasado.
Este mes de junio ya hemos estado 4veces y pensamos repetir.

Hemos comido muy bien
01 marzo 2023 13:37
Restaurante amplio y con comida exquisita, siempre está todo riquísimo, servicio agradable.
28 septiembre 2022 5:02
Vraiment un très bon repas à petit prix. Situé au 1 er étage il n'est pas visible de la rue. Arrivés à 12 tout le monde sans exception a été ravi, des enfants aux parents. Belles découvertes notamment ces raviolis de légumes, "les meilleurs jamais mangés" pour mon beau frère. La salade au chèvre miel était vraiment excellente et bien garnie avec des associations de saveurs que je ne connaissais pas, les desserts également étaient top. Belle présentation des assiettes. L'accueil est lui aussi remarquable avec une serveuse aux petits soins. Merci beaucoup pour votre professionnalisme, on sent que vous aimez votre métier
15 septiembre 2022 5:59
Todo perfecto. Los platos están de calidad. Tidos tipos de pasta estan estupendos. Muy rico, muy sabroso. 100% recomendable para visitar y comer. Esta bien para familias.
12 junio 2022 9:02
La comida bien y de buena calidad, las raciones alomejor ligeramente escasas en las ensaladas y el tiramisú congelado, pero en definitiva un buen sitio calidad precio donde comer.
12 diciembre 2021 6:16
Lugar acogedor, servicio perfecto y cocina exiquisita y la pasta elaborada por el dueño.
Recomiendo totalmente.
06 diciembre 2021 14:34
Érem 10 persones que havíem encomanat i enviat la comanda (incloses coses fredes) més d'una hora abans d'anar al restaurant dient que teníem el temps just (1h45min) i tot era OK.
El menú diari ha pujat un euro (14€ sense cafè) respecte la temporada passada.
Anaven servint gent que havia arribat després; una cambrera per tot el menjador, havíem demanat les postres quan s'havia servit el segon plat, han trigat tant que em marxat i per agilitzar una persona ha pagat tot i després ens hem aclarit.
Dient que ningú havia fet les postres, rebem la resposta que el menú són 14 euros, poc mirament. Ho tornem a dir i rebem la mateixa resposta, i a sobre que tenia baixes de personal.
Esperava un mea culpa i possible una rebaixa perquè la culpa no és del client si ningú fa un plat avisant del condicionant del temps.
En resum, tenia ben vist el lloc i no hi tornarem, poca vista han tingut per mantenir la clientela i sobretot les respostes donades.
09 julio 2019 23:01
Qualitat-preu normal. Bona situació. Bona presentació dels plats.
El servei. Es podria millorar per part de la cambrera, molt antipàtica i seca, i molt poca consideració, un tracte decepcionant. Per no tornar.
06 junio 2019 3:05
Sempre venim pel menú, va canviant pe temporada, entrant a compartir d'embotit i primers i segons a triar. Cuina de mercat, plats italians (pasta i pizza) i postres casolans. Preu menú 18 per cap (caps de setmana) Molt recomanable. Ambient tranquil i atenció correcta.
30 mayo 2019 8:15
Menú del migdia per 12,5 amb molta bona qualitat relació preu. Vam arribar just a l'hora de tancar i ens van servir igualment.
18 abril 2019 7:28
Un lugar acogedor, con unos platos variados que complace cualquier exigencia. Una muestra humilde de que la calidad no ha de ser cara.
08 abril 2019 11:40
Not just pizzas and pasta, but a pretty good mix of Italian and Catalan cuisines at the very center of this small city in southern Catalonia, just beside Ebro river Delta

Starter, Main, dessert, drinks.well under 20€.
Even though you can also order pizzas to take away.
Located in the first flat, and I think that ground level is dedicated to sell Italian/ local food.

Only con so far is they close on Sunday
15 marzo 2019 14:23
Fui a celebrar el cumpleaños de mi madre y la verdad es que me encantó: tanto la comida como el trato del personal. Es un sitio pequeño pero muy acogedor y familiar.
14 marzo 2019 11:52
El menjar molt bo, calitat/preu tambe, però, el servei de la cambrera no es gens agradable. He vingut molts cops perque m’agrada el menjar i el lloc esta molt be, però, la seva actitud es borde i contesta amb mala gana als clients. El que volem es que ens tractin amb respecte i bona cara! Gràcies
07 marzo 2019 8:12
EXCEL. LENT servei.excel.lent menjar. Aconsello no pedres el plaer de les anguiles en suc. Preus molt ajustats
03 marzo 2019 7:09
Bon menjar italia, net i von servei totalment aconsellable, una sujerencia proveu els raviolis.
05 enero 2019 16:11
Local con clase y con una cocina muy buena, platos al punto y muy bien presentados, precio calidad excelente todo correcto atencion de los camareros perfecta.
Esta recomendable al 100%.
Menús diarios a 12€
Hicimos un cumpleaños y la atención de personal fue súper agradable. Queríamos poner un vídeo y nos ayudarán en todo.
Todo quedó perfecto.
24 noviembre 2018 14:01
Bon tracte, tranquil (he vingut un Dimarts aixi que suposo que normal), bon menjar, racions acceptables, i el millor de tot: el preu del menu mig dia, primer, segon, aigua, vi, postre i cafe 12€! Costa de creure, per repetir
15 noviembre 2018 1:39
Molta varietat de plats i molt bons en el menú diari de 12 euros. Molt bona qualitat dels plats, amb receptes molt ben triades. Nosaltres varem menjar un rap amb llagostins al safrà, i un conill amb bolets espectacular: carn tendríssima, abundants bolets frescos, i una salsa magnífica. El meu plat el vaig deixar tan net que no caldria fregar-lo.
Els primers, un rossejat i una amanida de formatge de cabra, boníssims.
A més, inclou aigua i vi de la casa (jove i valent però bo), postre i cafè.
El tiramisú perfecte, i un cafè "ristretto" potent per agafar el cotxe amb ganes. Tot per 12 €, costa de creure.
A més, el servei és perfecte, per al meu gust. Ens van ajudar amb el carret del xiquet, sense fer grans escarafalls. Atenció i amabilitat màxima, amb somriures i bon humor, però amb discreció i sense ser apegalosos ni fer la pilota, cosa que no soporte.
Aquesta review és la meua forma d'agraïr-los la delícia de dinar que varem fer en aquest local, ja que no m'agraden les propines. Un 10.
30 septiembre 2018 23:31
Genial, recomendado por el personal del hotel Montsia, un acierto en trato, en calidad de productos, en cocina, amabilidad, un 10. Hay cosas que no se dicen a la torera, esta es una de ellas. Volveremos!
02 septiembre 2018 19:47
El local és acollidor, el personal discret i la relació qualitat preu és molt interessant. Una cosa molt positiva, es que sempre compleixe n, la qualitat està assegurada.

Escribe una reseña



Calificación general: