09 enero 2024 20:43
Llevo 8 años estudiando en esta academia y puedo decir que son los mejores en su trabajo. Gracias a ellos he conseguido un nivel considerable de inglés.
30 julio 2023 17:45
Al Clarence he pogut gaudir de moltes classes que em feien interactuar amb l'anglès de forma diferent i entretinguda! Tothom qui hi treballa, tant el professorat com l'Anna i la Yolanda, m'han acompanyat des de petita en el meu aprenentatge, encoratjant-me a continuar aprenent i fent-me veure que era capacitat d'assolir els meus objectius. Certament li recomanaria a tothom qui tingués interès en aprendre anglès!
26 julio 2023 2:30
Molt satisfeta amb l’experiència a l’escola. Els professors i professores contagien el seu entusiasme per la llengua i fan les classes molt entretingudes.
17 mayo 2023 23:28
Estamos muy contentos con nuestros hijos en la academia. Trato, enseñanza y avance de los niños (incluso el que no quería ir, esta aprendiendo mucho por el método que tienen) Tienen profesores nativos y esto es un plus que otras academias no lo dan y nos ayudó para tomar la decisión de apuntarlos ahí.
08 mayo 2023 23:57
Estamos muy contentos con la evolución de nuestras hijas, aprenden mucho y les ha ido muy bien en el colegio.
04 abril 2023 13:39
Es una fantastica escola d'angles on aprens tot el que necesites per anar a l'extranger.
Recomano anar a aquesta escola perque aprend tot tipus de temaris, paraules tot el que nececites.
02 abril 2023 6:08
Des del meu punt de vista, Clarence House és la millor acadèmia d’anglès de Sabadell. Vaig provar diferents escoles, però cap com aquesta. El meu nivell d’anglès va augmentar considerablement en dos anys, així com la meva motivació per aprendre la llengua. Per aquesta raó, quan vaig haver d’escollir escola d’anglès pels meus fills no ho vaig dubtar. El meu fill i la meva filla aprenen de forma pedagògica, eficaç i divertida! I és que els i les profes de Clarence House, a part d’encantadors/es, són uns professionals de l’ensenyament de l’anglès de primera categoria. Seguiu així!
21 julio 2022 23:23
Molt bona escola, amb uns professors excel·lents i un tracte amb l'alumne i la família molt proper. Totalment recomanable.
03 julio 2022 14:43
El lloc perfecte per aprendre anglès, tinguis l’edat que tinguis.

Professors natius amb anys d’experiència i amb un tracte proper que, un cop portes ja un temps, es torna inclús personal, gairebé com una “família”, inclús amb el secretari/a. Quan entres al Clarence sempre hi trobes bon rotllo.

A les classes aprens, rius i, fins i tot, t’emociones. Com tot, aprendre un idioma també requereix de la teva part, però per la resta està el Clarence que t’obrirà portes que pocs llocs et poden obrir.

Molts bons records de tots els professors i secretària que al llarg dels anys m’han ensenyat una de les coses de les que estic més orgullós de saber: l’univers de la llengua anglesa.
03 noviembre 2021 19:38
100% recomanable. Totalment adaptat a les classes no presencials x Covid. Tracte i seguiment inmillorable. Molt professionals.
25 octubre 2019 15:33
Hola, queria comentar mi experiencia en esta escuela de inglés.
Me apunté a clases de inglés de 7 a 8 de la tarde, la cosa es que iba con un grupo de yayos. Mira, tengo 28 años y tenía muchas ganas de aprender este idioma, pero al entrar a la clase me deprimia, me sentía triste y yayo.
Acabe tan depremidio que pedí para cambiar de grupo, pero me dijeron que lo pidiera en inglés, el colmo de los colmos, encima se me rien a la cara. Una mala experiencia.

Escribe una reseña



Calificación general: