06 mayo 2019 4:47
Es molt bona professora te paciencia amb els alumnes es el primer any que vaig ha classe de anglès amb la mari Carme l'any que ve mes
18 abril 2019 22:32
Des que vaig a Anglès amb la Maria Carme em sento més segura amb l idioma i aprenc a poc a poc però amb seguretat, les classes són divertides i molt profitoses.
Penso continuar molt temps.
14 abril 2019 9:32
Fa tres anys que vaig a l’escola de la Mcarme i la veritat es que em va molt b! Al ser grups reduïts aprenc molt i no em costa parlar i entendre les coses. Estic molt content ja que no en fa mandra anar-hi i cada dia milloro mes l’anglès! Estic molt content!
12 abril 2019 15:51
Molta paciència amb els alumnes. Molt bon ambient a l'aula. Professora didàctica, ordenada i organitzada.
Classes a ritme dels alumnes.assolint coneixements.
Porto dos cursos anant a classe setmanal.si pogués en faria més hores amb molt de gust
S'han de fer deures.per preparar la classe de la setmana següent.
10 abril 2019 19:52
Crec que és dificil destriar entre les classes d'anglès i la personalitat de qui les imparteix. Les classes son molt variades i permeten sempre la participació de tothom i complir les diferents necessitats dels alumnes. L'hora de classe passa volant.
07 abril 2019 18:54
Ir a clases de inglés con M. Carmen es genial porque no es el tipo de enseñanza al estilo tradicional y aburrido al cual estamos acostumbrados. Sabe que hay una manera de enseñar para cada tipo de alumno. Lo recomiendo, tanto por el sistema de enseñar, muy ameno, como por los resultados académicos.
20 marzo 2019 7:31
Classes molt divertides en grups reduits amb una excel·lent professional com la Maria Carme i encara millor persona. No en dubteu.

Escribe una reseña



Calificación general: