21 enero 2023 7:54
La primera vegada que vaig anar i em va portar en Xavier Aragonès, tot va anar bé, cap problema i una bona rehabilitació del manegot dels rotadors dret. En Xavierva fer una molt bona feina. La segona vegada que vaig haver d'anar per rehabilitar-me d'un implant de pròtesi de genoll parcial, esquerra, la cosa va ser diferent, en Xavier ja no hi era, vaig anar per a enfortir tota la cama esquerra, esquius, quàdriceps, i flexibilitat de genoll etc. Aquest últim em va anar força bé, vam assolir un alt grau de flexibilitat de genoll, ara bé la part d'enfortiment muscular de la resta de la cama que no me la feia la mateixa persona sinó un altra persona que no físio, sinó titulat en INEF, haig de dir que va ser un fracàs total i estrepitós, i no ho dic jo sol, sinó el trauma que em va operar, va dir que aquest treball va ser defectuós, fora de temps i termini i excessivament fort pel poc temps que feia, un mes i mig, que havia estat operat, és a dir, no corresponien aquelles carreges sinó altres menys fortes i sobretot més suaus, de fet a la persona que m'ho feia vaig haver de recordar-li que podia fer el mateix però en forma isomètrica, no de treball d'articulació tan dur. I el trauma és de la mateixa opinió. Soc persona que de tota la vida he fet esport dins i fora del gimnàs, i, per tant, amb un caràcter col·laboratiu i predisposat a treballar, i aquesta va ser l'excusa que van posar a la clínica quan vaig anar a ensenyar-los el resultat de la seva feina més les proves radiològiques que em van fer per a confirmar les lesions produïdes, i la recomanació del trauma. La resposta de la Clínica va ser [literal], "o Josep és que tu apretes molt, ". és dir segons la clínica la culpa d'haver-me trencat va ser absolutament meva, però en cap moment ells (elles), com a professionals experimentats, no van saber frenar les meves hipotètiques "apretades", mai van estar a l'altura en el sentit d'imposar un criteri professional i fer-me veure que "les apretades" (que jo no feia, em limitava a seguir instruccions), no eren convenients, van "machacarme" el genoll operat. Els vaig deixar, vaig anar a altre físio amb el vessament articular, líquid per tot el genoll, sobre càrrega muscular, a prendre antiinflamatoris i dos mesos perduts. Afortunadament, ara estic bé, perquè les professionals que em van portar a SMP ho van fer millor, van saber interpretar l'abast del defectuós tractament que em va fer la Clínica i sobretot van seguir les fases de rehabilitació que una cirurgia d'aquest tipus requereix. Sobre les "apretades" que la clínica va confondre amb manca d'habilitat per algun dels seus professionals i de la directora, només dir-vos que tinc 74 anys, ¿algú es creu que amb aquesta edat es poden fer gaires "apretades"? Mentre aquesta clínica continuï amb el mateix criteri professional i de direcció no em veuran el pèl, afortunadament tenen molta i molt bona competència.
23 diciembre 2022 8:52
Diría que de las peores profesionales con las que me he encontrado. Dos veces voy a su clinica para tartar la espalda y dos veces que llega tarde mas de media hora.cosa que, bueno, podria "pasar", pero que las dos veces me diga que se le ha pinchado la rueda de la bici y se ria cuando vea que la he pillado, no tiene desperdicio.
Por no comentar que el tiempo de las sesiones cada vez era mas corto (y con un precio excesivamente caro para el servicio recibido) y tuve que insistir encarecidamente para que me facilitara ejercicios que pudiese practicar en casa y aliviarme.
No sé el resto del equipo, pero la dueña totalmente desaconsejable.
13 diciembre 2022 18:42
Vengo a exponer el porque de la cualificación.
1. Excesivamente caro
2. Le pedí determinas manipulaciones, no las hizo
3. El trato es bueno, por eso le pongo 2 estrellas
4. Me realizaron menos tiempo de masaje del que me prometieron.
20 noviembre 2022 3:26
El lugar esta muy bien ambientado, amplio y sobretodo que tienen unos grandes profesionales, he tenido varias lesiones y contracturas de las cuales he tenido muy buenos resultados con ellos. Ya que no solo te tratan el problema si no te dan los ejercicios adecuados haciéndote un seguimiento para ver tu mejoría. Por lo tanto se preocupan por los pacientes. Muy recomendable.
16 agosto 2022 18:52
Monica nous a recu en urgence hier.
Elle est tres sympa et efficace.
Bonne adresse!
16 abril 2022 7:39
Muy recomendable! Buenos profesionales. Mónica siempre preocupada por ti. Clases de pilates muy completas, amenas y Olga es muy profesional.
11 enero 2022 19:08
Tracte molt familiar en un equip molt professional. Súper recomanable la pressoteràpia per recuperar muscularment després d'entrenaments de càrrega.

Escribe una reseña



Calificación general: