26 diciembre 2022 19:39
Després de 10 dies de fer la visita, vaig pitjor del que anava, amb roda el cap tot el dia. El que trobo que no es gens correcte es que quant l'he trucat per explicar el que e passava no ha volgut ni posar-se al telefon.els 300 € si que els cobra ràpid
07 marzo 2022 4:23
Dr. Huerta gracias! Hace meses deseaba escribir una reseña, para explicar que es usted un médico excelente, sabe lo que hace, me ayudo con un problema en el oído interno que me hacía sentir muy mal. Por suerte y por recomendación, lo encontré y me pudo sanar. Gracias!
03 noviembre 2021 18:24
Solució pel vertigen, una cadira que et posa de cap per vall i et fa caure 300€. Sense mirar les orelles ni informes ni res.
Si no funciona, torna a venir.
El paradigma de les consultes privades.
19 octubre 2021 4:43
Sólo puedo decir que después de dos años de ir a la deriva, nos hemos sentido rescatados.
El trato de todo el personal excelente y muy humano. El Dr. Huertas nos ha explicado y clarificado todo de una forma muy entendible y en un lenguaje para el resto de mortales que no entendemos de medicina, aparte de solucionar uno de los problemas ya en la primera visita. Sólo podemos decirles GRACIAS!
27 noviembre 2020 4:15
Molt agraïda al Dr. Huerta. Vaig anar-hi per recomanació, després d'haver anat quatre cops a urgències en nou dies i sense que em donessin un mateix diagnòstic, i d'estar-me setmanes sense poder treballar ni sortir de casa. Finalment, amb el Dr. Huerta he pogut tornar a fer vida normal. I, per als que diuen que la consulta és cara, senyors i senyores, els professonials es passen anys de la seva vida estudiant, investigant i invertint diners per a millorar els seus coneixements i, d'aquesta manera, donar una millor atenció als pacients i resoldre els seus problemes de salut.
08 octubre 2019 20:16
Portava 1 mes sense saber què em passava. Estava molt espantada. Em donaven medicaments a pilons. Anava d'urgències d'un lloc a un altre i ningú sabia trobar el que em passava. Fins que vaig anar a visitar el Dr. Huerta a la Clínica del Vertigo. Em va fer un gran estudi en una tarda i va saber de seguida què em passava, em va ajudar a curar-me i que pogues continuar amb la meva vida normal. De veritat moltes gràcies! És un gran metge li estic molt agraïda.

Escribe una reseña



Calificación general: