23 enero 2023 3:52
Un centre excel.lent! Gent molt amable i molt professional, amb un coneixement espectacular de tot el que fan. Molt recomanable!
21 enero 2023 21:30
Vaig arribar molt afectada de vertígens i mareig. Reconec haver normalitzat aquesta simptomatologia després de moltes baixes i molts metges que em deien: nervis. cervicals. Des de la primera sessió he notat molta millora. Totes les explicacions que m'han donat m'han ajudat a entendre el que em passa i a voler eliminar aquest problema. Els exercicis que vaig fent a casa, sota el seu consell, ajuden a la millora. Només puc dir que gràcies i que la inversió val la pena.
17 enero 2023 2:19
Cuando llegué a la consulta por primera vez pensaba que no tendría solución, llegué desesperada y muy mal, después de la primera sesión empecé a notar mejoría y así hasta hoy.
Gracias a ti, ya no tengo vértigos y mi equilibrio ha mejorado el 100%
Trato inmejorable, agradable, cercano y profesional.
Gracias por tu empatía, y por trasmitirme en cada sesión tu tranquilidad, tu apoyo, y tu cariño, así ha sido un camino mucho mas fácil.
Gracias Ferran, porque después de estar dos años vagando entre diagnósticos erróneos, llego a ti y me cambias la vida!
23 diciembre 2022 12:53
No hi ha res com trucar a la porta de l'especialista adequat. Jo tenia marejos en córrer per muntanya en determinades condicions que em feien no gaudir d'aquesta activitat. Tot i el meu escepticisme inicial fruit d'explicar el meu problema a diferents llocs i que ningú tingués resposta, a la Clínica del Vertígen em van diagnosticar una disfunció al sistema vestibular. El millor però, ha estat que ho he pogut solucionar amb uns senzills exercicis. Ara per ara, no hi ha molts centres especializats en aquest tema i em sento afortunada d'haver-hi anat a parar a aquest. Gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: