26 septiembre 2022 21:52
Soy paciente de la clínica desde hace 20 años. El equipo està formado por grandes profesionales, que se compenetran a la perfección. Calidad humana y profesional. Equipazo de 10!
21 julio 2022 12:38
Fa molt de temps que conec a l'equip de la clínica, sóc pacient i també vaig tenir l'oportunitat de fer les pràctiques a la clínica com a higienista. Son uns grans professionals i unes persones meravelloses. Quan em pregunten jo sempre els recomano 100%
19 enero 2022 9:34
Muy buena atención tanto de los dentistas como del personal de la clínica. Los precios están bien.
29 noviembre 2021 7:13
La jefa Sandra, trata de muy mala manera a sus trabajadoras. Dará muy buena atención a los pacientes pero de nada sirve si no se valora el trabajo de su equipo y se ridiculiza al personal delante de sus clientes.
Olé por el personal que lo aguanta, os mereceis lo mejor un beso!
08 septiembre 2021 16:16
Si tenéis que llevar a vuestro hij@ es el mejor sitio, Mi hija venía de otra clínica con terror al dentista debido a un empaste que le hicieron, el primer día no se quería ni sentar en la silla. Tanto Cristina la odontopediatra como las auxiliares de esta clínica tienen la paciencia de un santo. Le han tenido que hacer varias cosas y siempre quiere volver a verlas. Muchísimas Gracias
15 marzo 2021 17:52
Atención al cliente inmejorable y muy buenos Profesionales.da gusto ir al dentista ;) cuando yo antes le tenía pánico jejeje la recomiendo totalmente.son un EQUIPAZO!
25 febrero 2021 10:35
Sóc unes persona que malauradament he tingut molts problemes a la boca. En el meu cas el número de visites al dentista en ocasions ha superat amb creix la visita anual recomanada. Al llarg de la meva vida he fet visites a tres clíniques dentals i els darrers 10 anys he mantingut la meva fidelitat a la clínica dental Molí de Ripollet.
He tingut força patologies des de jove: càries, reconstruccions, endodòncies, extraccions, implants i tot i tenir 49 anys fa un parell d’anys em vaig decidir fer l’ortodòncia amb el mètode invisalign.
Vaig conèixer la clínica gràcies a una companya de feina, el seu marit és dentista i li vaig demanar assessorament, no volia tenir la sensació que em prenien el pèl. Ell en aquell moment treballava a Barcelona, la seva recomanació va ser la clínica Molí de Ripollet i malgrat jo visqués a Sabadell estava relativament a prop aquest municipi.
Em va dir que comptava amb un equip de bons professionals i on el preu dels tractaments estaven ajustats al mercat.
Vaig decidir fer una primera visita i contrastar diagnòstic i pressupost respecte a una altra clínica dental.
Vaig apreciar algunes diferències i vaig valora positivament aspectes com:
L’’objectiu professional era mantenir peces dentals i intentar arreglar alteracions malgrat fossin intervencions dificultoses o complicades per “treure les dents sempre estàs a temps”.
L’especialista em va explicar d’una manera clara i molt entenedora i amb un llenguatge sense tecnicismes quin era el diagnòstic i en què consistia el tractament.
Una de las doctores Sandra Fernández està vinculada a la universitat donant formació a futurs profesionales, penso que això implica una renovació constant en materials, tècniques i tractaments.
Pel que fa al preu estava dins del mercat, havia tingut altres pressupostos molt més cars.
Pel que feia al pagament faciliten el finançament.
Tots els doctors i personal auxiliars són molt agradables amb caràcter positiu i optimista.
Des del meu punt de vista penso que hi ha clíniques dentals on el que arribes a pagar és l’escenari i la quantitat de personal que tens al voltant “donant-te la benvinguda”.
És una clínica petita això fa que el tracte sigui molt proper, familiar i personalitzat.
Pel que fa a l’equip són bons professionals i al mateix temps estan especialitzats en diferents àrees (implants, ortodoncia,) s’aprecia una bona comunicació i coordinació entre ells, aquest fet dona confiança i tranquil·litat al pacient.
A diferència d’altres clíniques on el personal està tan especializat que potser tenen un especialista en extraccions que ve un dia a la setmana i quan et donen hora per fer una extracció pot arribar a passar un mes.

Malauradament quan visitem al dentista en una revisió anual o bé per tenir molèsties a vegades poden trobar càries i nosaltres no som conscients, evidentment ens creiem el que ens diuen i si no hi ha responsabilitat, formalitat i sinceritat professional hi podem caure en l’engany amb l’objectiu clar d’un benefici econòmic.
Quan m’ha calgut una visita d’urgència tot i tenir l’agenda plena veus gran predisposició per trobar hora de visita per part de les auxiliars.
Fan el seguiment del pacient amb trucades en aquelles intervencions més serioses.
La Dra Sandra Fernández m’ha posat els implants que porto uns d’ells amb empelt d’os. Havia sentit opinions quer eren intervencions molt doloroses i amb possibles complicacions en el meus cas van estar un èxit i sense grans molèsties.
Pel que fa als tractaments que he fet el més agraït ha estat l’ortodoncia amb l’invisilign, Me’l va recomanar el Dr Gonzalo Sáenz, els resultats ja es van poder veure durant elsl 3-4 mesos després de l’inici del tractament. Estic molt contenta del resultat, ha millorat molt l’estètica del meu somriure.

Espero que la meva opinió i experiència pugui servir a altres persones per això ho comparteixo.
17 febrero 2021 20:16
Llevo mucho tiempo de dentista en dentista, y jamás había conocido unos profesionales tan buenos como los de Clinica Dental Molí, sin duda la mejor clinica en Ripollet, con un trato con el paciente insuperable y una eficacia increíble. La verdad que es para dar las gracias, mientras otras clínicas te dan soluciones a medias y mas que preocuparse por el cliente se preocupan por el dinero que estos llevan encima, la verdad que tenía la boca fatal, y donde otras clínicas solo veían dificultades Clinica Dental Molí ha hecho que parezca fácil, mis dieces a todo el equipo que ha hecho posible el que ahora tenga una sonrisa perfecta.

Escribe una reseña



Calificación general: