15 enero 2023 12:49
El peor dentista que he ido en mi vida, fui ha matarme el nervio de una muela y ha ponerme un empaste. El empaste me duro 5 meses y el diente se me esta cayendo a trozos debido a que se puso negra al ir al dentista este…. No ire mas
17 septiembre 2022 21:10
Fa poc temps que vivim a Taradell i vaig decidir provar després de llegir les ressenyes, per no haver de seguir baixant fins a Barcelona. Haig de dir que son totalment encertades! Tracte proper i molt professional. Totalment recomanable!
Hace poco que vivimos en Taradell y decidí probar por las reseñas, para no tener que seguir bajando hasta Barcelona. He de decir que son totalmente acertadas! Trato cercano y muy profesional. Totalmente recomendables!
08 mayo 2022 17:22
Molt professionals i pròxims amb els clients.
Estic en el procés d'un blanquejament dental i tot i que fa pocs dies que faig el tractament ja estic notant els resultats!
Molt recomanable
13 octubre 2020 22:53
Genial. Tracte inmillorable. Professionalitat excelent. Preus raonables. Perfecte. M ha costat trobar un dentista de confiança.
29 noviembre 2018 20:47
Molt cuidadós, joves i agradables. Ma salvat d'un parell d'emprenyades guapes. De fet fa 1a hora que em cargolava de mal i ara nomes haig de rumiar com m'ho fare per dinar.

Escribe una reseña



Calificación general: