14 abril 2024 17:14
M'esperava més serveis d'aquesta clínica amb unes instal·lacions tant noves. No tenen servei d'urgències pediàtriques ni oftalmològiques el cap de setmana, només medicina general. Directament et conviden a anar al Trueta.
05 enero 2024 8:04
Quan la clínica Girona era un edifici al mig de Girona com a mínim tenien una persona al taulell de l'entrada on podies preguntar pel malalt i té informaven.

Desde que estan a la gran i majestuosa clínica Girona nova no hi ha ningú que t'informa, et sents totalment abandonat, quan es digna a aparèixer algú, preguntes i et contesten amb to borde que no et poden informar ni dir res.

Això és totalment inacceptable i més tinguen en compte que es una clínica privada on s'està pagant un servei en teoria de qualitat.

Clarament per la clínica ja les persones hem deixat de ser important.

El més trist és que llegint els comentaris la majoria de la gent ha sigut tractada igual de malament que jo.
01 enero 2024 15:34
Creo que les ha quedado grande la nueva clínica , un servicio de urgencias pésimo , sin triaje , 3 horas de espera y mal diagnóstico
Para esto vamos a pagar una mutua ? Horroroso !
03 octubre 2023 23:20
Desde las 12 que entro en urgencies, con mi marido medio cuerpo dormido, esperamos 1 hora en la sala, nos llaman, nos meten en un vox a las 13: 30 le hacen una analítica, a las 15 me dicen que a las 16 le harán un tac, salgo del vox a las 16: 30 5 sentados en el mostrador y me dicen que están pendientes de hacer el tac, pero nadie pasa a tranquilizar a decir si necesitamos algo, si se encuentra bien ni los resultados de la analítica, seguramente en el truena sería más rápido y sin pagar una mutua, si no tenían previsto el volumen de gente antes de hacer las nuevas urgencias aquí, la cuestión es pagar por un servicio más lento que la ss. Una vergüenza
21 septiembre 2023 23:20
Horas interminables de espera. Creéis que para dar este tipo de servicio sería mejor no darlo? Es para pensárselo…
21 agosto 2023 14:35
Sóc Ma Teresa García Burgos i vull agraïr l'atenció rebuda, per telèfon, el 26 d'agost de 2023, a la tarda, en el SERVEI D'URGÈNCIES DE LA CLÍNICA GIRONA.
En qüestió de pocs minuts, vaig rebre per e-mail la informació confidencial que necessitava.
FELICITATS, per tenir persones formades per atendre i entendre com poder ajudar en situacions de necessitat.
MOLTES GRÀCIES!
16 mayo 2023 15:04
Em sembla pèssim el servei d'urgències. Ja et dic jo que vens aquí amb una urgència i et morts del fàsic esperant que t'atenguin, quan no hi ha ni 4 pacients esperant. Espero que aquest comentari serveixi perquè es posin les piles, aquesta no pot ser l'actitud en un centre de salut.
04 mayo 2023 4:13
Horrible! Un servicio de urgencias pésimo y una humanidad que deja mucho que desear. La experiencia no se la recomiendo a nadie. Se aprovechan de la vulnerabilidad del momento y por eso no denuncias.
02 mayo 2023 3:12
Lamentable la atención del "dr. José Ramón Figueroa Orellana". Acudí de urgencia por una reacción anafilactica y la exploración física brilló por su ausencia, le enseñé fotos de cómo me había puesto en ocasiones anteriores en que me había dado y su respuesta fue que "con el móvil en blanco y negro no veo nada". Luego ni siquiera iba a darme el informe de urgencias (normal, porque no podía explicar nada que hubiera detectado él)
07 abril 2023 13:08
Es una vergonya. La meva mare amb un tendo trencat porta esperant un mes la visita amb la traumatóloga. Doncs el mateix dia que es troba de camí cap a la Clinica, la truquen dient-li que ja no li entra amb la seva mutua, i que si vol ser visitada ha d abonar 80 euros. Aixó no es fa, ho trobo una malifeta, ja que a mes la pobre no pot dormir del dolor que té. Es una vergonya el servei que doneu.
19 marzo 2023 0:01
Llevamos más de una hora y veinte minutos esperando con mi hija menor y aún no nos atienden, no es urgencia sino sufrimiento al menos en los públicos atiende rápido, mala experiencia y por la tercera vez.
06 marzo 2023 15:59
Me es una pena leer algunas reseñas que ponen de el servicio de urgencias de clínica Girona negativas, voy a relatar brevemente mi experiencia de dicho departamento, desde que entre en urgencias tanto el personal sanitario como administrativo de el día 6-2-2023 a las 23,00 fue excepcional, personal muy agradable el trato recibido muy humano, soy consciente de que no todo el mundo opina lo mismo, pero mi experiencia es la que es, muchísimas gracias al personal de urgencias pues me sentí súper bien, felicidades sois geniales
18 febrero 2023 0:27
Tracte molt distant. No s'han dignat a fer-me ni un trist test de covid, presentant tots els símptomes. M'han dit que com que me l'he fet jo a casa ja val. Arribo a casa compro de camí a una farmàcia de guardia un test rapid de grips i covid. Positiu en grip B. Un autèntic desastre.
02 febrero 2023 22:08
Vaig ser atesa a Urgencies per el servei de trauma i els felicito tan per l'atenció rebuda com el tracte del Dr Ruhi,
25 enero 2023 0:25
Horroroso. He acompañado a mi esposa a urgencias. Lleva hora y media y le quedan 6 por delante. No parece que haya más de un médico.
23 enero 2023 1:12
Las urgencias igual de lentas, es una lastima porque la clinica esta muy bien, pero esto lo deverian modificar demasiado tiempo en espera.
09 enero 2023 0:38
Llego a las 11: 10 con un vertigo de evolucion de 3 dias sin mucha mejora. Me hacen esperar 1 hora y media en la sala de espera. Una Vez paso a box una enfermera le constata temperatura i tension i me pregunta que me pasa. Me vuelven a dejar esperando otras dos horas y aun no ha venido nadie. Os contaré el final porque creo que me voi a ir sin ser atendida. Soy trabajadora de la seg social y os prometo que es muchissimo mejor que la M…. De clínica girona
27 julio 2022 1:53
Llevo 1 hora esperando hacer atendiendo, está peor la situación que en un hospital público. No hay rotación de enfermos. Simplemente vez llegar cada vez a más y nos acumulamos en las salas de espera y pasillos. Pésima atención.
Clínica Girona. Es solamente instalaciones bonitas.
28 marzo 2022 1:44
No tenen cobertura, i no comuniquen als pacients q es conectin al wifi. Quan els demanes si us plau que ho diguin al pacient, ja que fa 4 hores que no en saps res i t hi voldries comunicar, et diuen de males maneres q ho faran quan no tinguin tanta feina. Que es conectin els hi haurien de dir en quan entren.
30 enero 2022 0:18
Nunca pensé que la atención en lo público sería mejor que en esta clínica privada. La sala de espera muy poco acondicionada, con un frío tremendo. Dejan a niños soportando unas esperas inaceptables. Una M pinchada en un P. No recomendable.
12 enero 2022 20:24
Un suspes, vaig anar per un dolor abdominal i nomès en van fer análitica. Vaig marxar igual. Crec que haurien de canviar gent gran que haurien d'estar jubilsts i posar joves. Al vespre vaig anar al hospital i allá en van trobar el problema.
15 agosto 2021 13:59
Em van atendre molt ràpid i amablement d'urgències sense cita en plena pandèmia COVID. Suposo que dependent del dia i de l'hora es pot tenir més o menys sort. Compte amb les generalitzacions! En menys de 30 minuts ja m'havien atès i fet una radiografia i donat d'alta. No hi ha cobertura 4G però ofereixen WiFi gratuït.
07 agosto 2021 5:46
No voy a volver. Muy poco profesionales. Dos horas esperando en urgencias con la sala de espera vacía y el personal sanitario de charla y risas
22 julio 2021 18:13
Edito 4/10/20
Fa cosa d'unes setmanes ens vam veure amb la necessitat de tornar a utilitzar el servei d'urgències de la Clínica Girona, la meva dona tenia marejos molt forts, debilitat i ni podia aguantar de peu a estones, una doctora d'urgències amb accent argentí ens va atendre, l'hi van fer una analítica básica i aparentment tot estava bé, aquesta doctora ens va arribar a dir que era algo psicològic. Doncs bé, dies desprès en un laboratori ens van realitzar unes analítiques més complertes demanades per un doctor del centre Serveis Mèdics de Girona i resulta que aquesta analítica ha donat un resultat clar del perquè a la meva dona l'hi passava això. Aquesta doctora qué ens va atendre del serveis d'urgències de la clínica Girona hauria d'aprendre a escoltar i ser més propera amb els pacients i deixar la soberbia aparcada, incompetent!

-

Vam anar per una urgència d'una nena petita i ens van tenir més d'hora i mitja esperant, al final vam anar a la bofill del costat i a cadascuna pitjor. Les urgències de les privades son horribles, almenys de la Girona i la Bofill, millor el Trueta, en un moment ens van fer entrar la nena al veure la gravetat i casi es queda ingressada, no hi aneu pas a les urgències d'aquestes clíniques, no valen per res.
19 julio 2021 21:42
Amb hora concertada, súper ràpid, amb anestèsia local.operació en 1 hora estava fora. Fantàstic Dr. Closes.
A sobre, Wifi gratis.
21 agosto 2020 4:59
L'edifici i les instal·lacions, són bastant vellets, el personal mèdic molt bé, tramitació intervenció molt àgil. El tema aparcament és un problema, el pàrquing que hi ha davant, no es molt econòmic.

Escribe una reseña



Calificación general: