28 marzo 2022 6:08
La Dra Salvans és molt propera. La seva professionalitat i entrega et fa sentir que estàs en les millors mans. Les persones que patim dolor valorem molt el tracte humà, a més del rigor i encert en el tractament. La Dra Salvans compleix tots els criteris. Un 10!
20 agosto 2021 3:06
He tingut dolor en la zona lumbar desde fa molts mesos. Fins i tot m'impedia tenir descansans reparador. Em van recomanar la Clínica Salvans per alleugerir el dolor que pateixo. Des que he rebut tractament per la Dra Salvans, els dolors han desaparegut. Agraeixo profundament tot el que m'han fet. La professionalitat que demostren des del primer moment provoca molta tranquil·litat I més, comprovant el resultat.
Moltes gràcies
30 julio 2021 9:44
Excel.lent atenció i professionalitat, molt recomanable, tractament molt personalitzat!
En conjunt la meva visita a la consulta de la Doctora Salvans ha estat genial i molt profitosa.moltes gràcies!
Afegir passats uns dies de la primera ressenya que la infiltració al genoll ha donat resultats satisfactoris, no hi ha dolor i he augmentat la mobilitat!
25 junio 2021 22:59
Molt satisfeta amb els serveis de @clinicasalvans. Pateixo dolor cervical a causa d’un accident. Amb exercicis senzills i un tractament de la @dra.mercesalvans he pogut anar alleujant aquest dolor. Molt recomanable!
18 junio 2021 18:47
Una atenció excel·lent. Tenia una contractura des de feia anys i va aconseguir q marxés.
29 mayo 2021 10:59
Atenció extraordinària i molt agradable. Tenia dolors cervicals i m'ha punxat la toxina botulínica i a més bé de preu!

Escribe una reseña



Calificación general: