25 diciembre 2023 20:35
Una atenció immillorable en tots els aspectes moltes gràcies per l'atenció tan humana en aquests difícils moments a tot el personal agrair-li el tracte rebut. Gràcies de tot Cor.
Antonio Cortes i família.
19 diciembre 2023 21:13
No tengo palabras mi padre a fallecido hoy en clínica San Josep a tenido unas atenciones tan humanitarias gracias a todo el personal que lo an cuidado muy profesionales y nos an cuidado tan bien que parecía que estábamos en el cielo después de la perdida emos tenido una experiencia increíble de verdad que no os olbidare gracias hermana Matilde hermana engracia y todas las demás y todo el personal todas muy humanas os quiero en mi corazón os llevo y el Antonio allí donde esté os da las gracias
06 septiembre 2023 5:36
Edifici vell.
Metges molt professionals.
Infermeres atentes i molt simpàtiques.
Las monjes, val més que no et tinguin de ficar una via.
04 septiembre 2023 9:52
Te tratan fatal no te atienden bien solo quieren despacharte i te diicen no tienes nada i tu no puedees ni andar ponte hielo
23 julio 2023 20:06
Molt atentes les Germanes, tot molt net i polit, el metge que va operar al meu fill de la clavícula un 10, només tinc una pega ara el parking es privat el meu fill esta fent rehabilitació i tinc que buscar apartament fora.
04 julio 2023 9:23
El servei i l'atenció de la clínica no tinc cap queixa, són amables i molt eficients.
El problema són les visites a URGÈNCIES, els metges que atenen a URGÈNCIES no en tenen ni idea.
L'any passat hi vaig amb el meu fill ja que s'havia fet mal el peu, no el podia moure, el tenia inflat i blau. Li fan una radiografia i ens diuen que només és el cop, antiinflamatoris i llestos. Vam passar la nit i el peu estava pitjo, anem al trauma i ens diu mirant la mateixa radiografia que el dia anterior que està trencat. Un més de guix.
Aquest hivern porto el meu fill petit perquè estava molt tapat, radiografia i em diu que té una bronquitis aguda. Quan anem metge de família em diu amb la mateixa radiografia que perquè l'hem medicat si no tenia res de res.
La setmana passada i vaig tornar jo ja que havia caigut per les escales i no pudia moure el dit gros del peu, una radiografia i em diuen que és el cop, antiinflamatori i llestos. L'endemà amb el peu morat i inflat, i un dolor insuportable vaig en un altre clínica que em visiti un traume i tinc el dit trencat. Tres setmanes sense posar el peu a terra.
Com pot ser que un metge titulat no sàpiga mirar radiografies.
Culpa meva per pensar que tothom es pot equivocar, i continuar tornant.
Ara sí que per experiència puc dir que NO ES POT ANAR A URGÈNCIES AQUESTA CLÍNICA.
Sap greu perquè el tracte de les germanes és FANTÀSTIC.
Però els metges d'URGÈNCIES no en tenen ni idea.
04 junio 2023 11:48
Muy mal, tardan mucho me tenido que ir a otro sitio!
pagar una mutua para esto! Vayatela
19 mayo 2023 20:39
Personal administrativo y especialmente los sanitario muy atentos y profesionales, las hermanas muy serviciales y simpáticas, las instalaciones y mobiliarios están muy limpias aunque un poco viejas, aparcar según que horas puede ser complicado.
04 diciembre 2022 23:36
Hola
Quiero agradecer el trato recibido por el personal de rehabilitación por la gran profesionalidad y por el trato tan agradable.rerecibido
21 octubre 2022 11:20
Un tracte molt humà i humil, per sort no he hagut de fer servir els seus serveis fins fa poc. M'ha donat molta confiança.
Moltes gràcies.
08 junio 2022 6:34
Hoy me a visitado el otorrino y la verdad, que muy buen especialista, te mira bien y te da solución a lo que tienes. Un 10
20 febrero 2022 11:18
Gran atenció humana per part de tothom, m'hi vaig passar moltes hores a urgències i tant les monges com els metges no hem varen deixar sola, sempre anaven entrant per veure com estava. Un 10.
02 enero 2022 9:43
Fui operada el 11 de octubre de la cadera y el trato es excelente tanto de las enfermeras como del doctor Ramón Vilaro excelente médico. Las instalaciones están bien aseadas. Gracias a todos por tan buena atención. ‍️
16 noviembre 2021 19:50
Centre molt net, tranquil, d'atenció ràpida i eficient. L'edifici és antic però tant l'atenció dels professionals que m'han atès, com la de las "hermanas", ha sigut excel.lent, adequat i addient a les meves necessitats. Gràcies a tots ells per la seva professionalitat i humanitat.
09 octubre 2021 2:33
Sabado 21 Agosto por la tarde sobre las 20: 00 vinimos con mi hija y apenas había gente, todo limpio, muy amables, muy contentas con el trato.
22 agosto 2021 23:37
Te cuidan y están pendientes de ti en todo momento. El doctor Cos Calvet un 10 como persona/profesional. Y las hermanas de la clínica lo mismo. Gracias por sus cuidados y atenciones
02 agosto 2019 15:06
Quin gran tracte, excel·lent atenció. Moltes gràcies per ser tant professionals. 100% recomanable.
30 junio 2018 21:00
Servei i serietat. Tenen servei d'urgencies i hospitalització. També tenen consultes externes del hospital. A la ultima planta tenen el servei de rehabilitació de fisioteràpia amb un personal excel·lent. Al edifici del costat esta la residència de persones grans.
06 abril 2017 8:12
Molt be I bona atención. Unes hermanes (monges) joves I simpaticas.
El meu marít el varen intervenir de una hernia inguinal, tot molt be I rapid
Bon anestesista I un bon cirugia

Escribe una reseña



Calificación general: