13 noviembre 2023 19:17
Molt contenta del tracte rebut, la millor clínica de Girona! Bons professionals que estudien el teu cas de forma minuciosa. Gràcies a tots equip!
08 octubre 2023 1:43
Sinceramente una de la mejores clínicas de todo Gerona. Profesionales en odontología como nadie, Pero para mi lo mejor es la profesionalidad y el trato q recibes desde la recepción hasta los doctores, simpáticos, amables para mi increíble de verdad. Te hacen sentir como en familia.gracias x todo.
10 septiembre 2023 4:08
Hi he anat per una neteja dental per primera vegada (i no serà l’última) i n’he sortit molt content. Molt recomanable!
27 julio 2023 11:43
Recomiendo 100% la clínica Saurina. En primer lugar, su trato de amabilidad y acompañamiento en lo que puede ser un proceso difícil para mucha gente te hacen sentir como en casa y son super amables, en segundo lugar su profesionalidad y pioneros en material, tratamientos u trabajo bien hecho.
25 julio 2023 18:15
El Dr. Enric és súper professional i m’he sentit molt ben tractada a la clínica. L’Àurea és estupenda, m’ha fet el seguiment de l’invisalign i m’ha quedat perfecte! Ho recomano a tothom:)
24 julio 2023 4:06
No podíamos haber elegido mejor!
Por desgracia hemos visitado muchas clínicas dentales con mi hija de 8 años y, por fin, hemos encontrado la nuestra. Por su trato humano, empatía, profesionalidad y mimo, sobretodo con los màs peques, la recomiendo con los ojos cerrados!
Todos son maravillosos, a destacar Sara de recepción, con la que siempre da gusto tratar.
Enhorabuena equipo, es un placer haberos encontrado!
23 julio 2023 11:06
Clínica de trato cercano y profesional, con la mejor tecnología y instalaciones. Destacar la simpatía de Sara en recepción, la calidad de los doctores y la cercanía de los auxiliares
23 julio 2023 0:04
Llevamos muchos años yendo a esta clínica. Está aproximadamente a una hora en automóvil desde nuestra casa, pero consideramos que el servicio vale la pena. ¡Un negocio muy agradable dirigido por una familia que se enorgullece de su trabajo!
22 julio 2023 2:22
Fa anys que vaig a la clínica de la Doctora Saurina, per recomanació del meu metge de família i a més m'hi he fet un tractament invisalign.
El tracte és exquisit desde la Sara a recepció, l'Aura i en Martí, i els doctors Enric i Miquel.
Recomanable al 100% tant l'atenció al pacient com la seva professionalitat.
15 julio 2023 12:03
Super contento del trato recibido, desde Sara en recepción hasta los auxiliares, vamos toda la familia y muy contentos
10 julio 2023 19:22
Des de fa anys coneixem la clínica Saurina i estem molt satisfets del tracte humà i la seva professionalitat.
Tota la família en un moment o altre necessita dels serveis que ofereix la clínica.
09 julio 2023 21:42
Fa temps que vaig coneixer la clinica i destacaria el tracte amable i professional, destacar l'exquisita feina del Dr Enric
09 junio 2023 8:39
El tracte és immillorable per part de tot el personal de la clínica, molt amable i professional! M'han solucionat a la primera un problema que tenia desde feia temps, i no puc estar més contenta. Repetiré sens dubtes perquè és una tranquil·litat estar a les seves mans!
18 mayo 2023 0:30
Fa 30 anys que venim amb la meva dona he jubilat a molta gent i encara continuo venint petque m'agrada.
09 mayo 2023 22:18
Agradezco la atención primeramente por Sara que en el primer momento que entre me atendió super bien una chica muy simpática y agradable que atendiende super bien, y también a los Dr miquel y Dr Enric por su bien trabajo y trato hacen que una se sienta agusto en esta clínica y lo hacen super bien, encantada con esta clínica la recomiendo 100%!
08 abril 2023 23:06
Per mi els millors.sempre molt amables i sobretot professionals! T'expliquen tot al detall! I la feina nota 10! La meva família i jo encantats!
08 abril 2023 10:15
Después de tantos años acudiendo a Clínica Saurina la ortodoncia no me ha cambiado solo la sonrisa sino mi día a día y mi rutina, cogiendo hábitos y siendo constante. Además todos los trabajadores tan atentos cómo siempre, que hacen la visita más amena.
03 abril 2023 15:10
Porto anys anant a la Clínica Saurina, i estic encantada amb el tracte amable, proper i professional que em demostren en cada visita.
No m’han deixat mai tirada en cas d’urgència, i sempre m’han realitzat seguiment del meu estat de forma atenta, mostrant interès i assegurant-se que estigués evolucionant favorablement.
Així mateix, el doctor Miquel sempre ha resolt tots els meus dubtes i m’ha explicat al detall el perquè dels tractaments o el motiu pel qual me’ls recomana.
Molt contenta!
01 abril 2023 9:26
Resultats molt eficaços, jo porto fundes invisibles i el procés es genial, fan un gran treball, i els treballadors de la clinica et tracten perfecta, personalment m'ha encantat!
18 noviembre 2022 19:07
Todo el equipo que trabaja alli son unos profesionales. Muy contento con el trato y con el tratamiento invisalign.
02 octubre 2022 3:11
Per sobre de tot! Bona experiència! Molt bons professionals, molt bon tracte per part de la recepció i els doctors.
Tota la familia en som clients i amb tots els serveis realitzats un 10.
Gracies, equip clinica Saurina.
21 septiembre 2022 20:59
Estaba de vacaciones por la zona y aparte de la disponibilidad para atenderme con inmediatez, el trato desde el minuto 0 fue espectacular.
Muy buenos profesionales y la atención del doctor y sus explicaciones fueron inmejorables.
Lástima no poder seguir el tratamiento con ellos en Zaragoza
Muy recomendables
15 septiembre 2022 10:08
Buscando las clínicas con mejores reseñas les encontré. Me ha atendido Mikel de una urgencia de dolor de muela un viernes a última hora, y no ha parado hasta hacer lo necesario por aliviar mi dolor, hasta salir super tarde. Aun teniendo pánico a que me curen los dentistas, se me ha hecho mejor el momento gracias a tanta amabilidad (Martí encima haciéndome reír, gracias) y que son super cuidadosos al trabajar (y soy de las que lloran con un helado frío, muy quejica).
De verdad, un 10 de clínica.
09 agosto 2022 2:38
Hem portat al nen per treure-li una dent (ja que li feia molta por que li féssim nosaltres a casa) i la veritat és que l'han fet sentir tant bé que ni s'ha adonat de res! Li han transmès molta tranquil.litat i confiança i això és fonamental a l'hora de portar a un nen al dentista. Són super amables i molt professionals! Hem quedat encantadíssims! 100% recomanables.
09 agosto 2022 2:24
Fàcilment el millor centre mèdic d'odontologia i estètica de tot Girona. Màxima professionalitat i una qualitat excel·lent en el servei, sempre ben assessorat i tractat per grans experts en el sector. Em van tractar una infecció greu amb gran rapidesa i amb resultats gairebé immediats. Mai més me n'he tornat a sentir i fem controls periòdics. També tenen un servei d'implantologia de primeríssim nivell, amb uns resultats estètics impressionants ja que les fundes semblen dents naturals.
A més, el tracte és molt personal i transmeten moltíssima seguretat (que acaba siguent ratificada pels resultats excel·lents). No se m'acud un centre millor en tot Girona i això que ja he passat per diversos dentistes (tant de Girona com de Barcelona), per la qualitat excepcional i els preus ben ajustats. En el meu cas, ja tenen client per tota la vida!
09 agosto 2022 1:42
Nosaltres hem tingut vàries experiències sempre positives a nivell familiar a la Clínica Saurina. Volem destacar el tracte que ténen amb tots els pacients, sobretot el dirigit cap als infants on la paciència i el carinyo no falten. Hem tingut resultats molt bons en tot però volem posar ènfasi en l'ortodòncia d'una filla nostra on han tingut en compte molts factors, no només la col.locació de les dents. S'ha corretgit la posició de mandíbula, la forma del paladar i la posició de la llengua durant la deglució. Tot això ha culminat amb un canvi a l'estructura facial important, les dents han trobat espai per sortir i també hi ha hagut una millora en el funcionament del sistema digestiu i sense treure peces dentals. Cada pas que donem ens l'expliquen amb tots els detalls. N'estem molt agraïts.
07 agosto 2022 12:54
Molt contenta i agraïda amb la Clínica Saurina, especialment amb la Dra. Sara, gran professional que amb la seva persistència ha fet que es resolgués el problema estètic que patia.

Sempre he estat molt ben assessorada i m’ha fet un seguiment exhaustiu.

Vull destacar també el tracte rebut per part del personal de recepció, molt especialment de la Sara, que és molt professional destacant la simpatia.

Recomanable 100%.
26 julio 2022 5:07
La meva clínica dental de confiança. Vaig realitzar el tractament invisalign i he quedat molt contenta. Servei i tracte professional i humà immillorable. Sens dubte, recomano 100 % aquesta clínica.
13 julio 2022 12:33
El millor elogi és dedicar una estona a escriure aquestes paraules d'agraïment pel servei i la feina feta. Voldria destacar, perquè no tothom ho fa, el vessant pedagògic dels professionals de la clínica. El fet d'explicar el perquè de tot plegat.
13 julio 2022 6:32
Molt bé! Molt contenta! Porto 1 any quasi bé anant, i sempre ho fan molt bé i amb molta professionalitat. Sempre ho recomano a tothom! Per mi, és la millor clínica per anar, sense dubte. Tothom allà molt simpàtics i amables, t'expliquen tot el procés, tenen cura, i sempre amb molta professionalitat. Moltes gràcies.
05 julio 2022 12:01
Hola!

Feia molt temps que postergava la meva visita al dentista i surto de la clínica motivada per seguir treballant en el meu somriure i, de retruc, en salut.

Queda molta feina per recórrer, però estic segura que de la mà dels i les professionals arribarem a molt bon port.

De la primera a la última persona que et tracta, l’amabilitat i el fer-te sentir com a casa es nota que són prioritats.

Equip humà i professional molt top:)

Ens veiem aviat i seguim treballant, família!
31 mayo 2022 9:05
Estic molt agraïda a Clínica Saurina. Vaig tenir males experiències en dentistes al Regne Unit i el tracte amb ells ha estat excepcional. M'ha ajudat molt a confiar i estar tranquil·la durant consultes i tractaments els quals han donat resultats fantàstics. 100% recomanat.
26 mayo 2022 3:49
L'experiència a Clínica Saurina et fa perdre la por a anar al dentista! Sempre tenen un tracte fantàstic i molt agradable cada cop que hi anem. Em van fer una explicació molt clara del tractament d'Invisalign després d'estudiar el meu cas, i em van resoldre tots els dubtes que tenia. Es nota que s'estimen el que fan!
16 mayo 2022 16:37
Cliente des de hace 10 años, todos los tratamientos que me he realizado e obtenido los mejores resultados, incluso mejorando los resultados esperados.

Ahora tengo una mandíbula perfecta y alineada.

Estoy muy satisfecho.

Siempre repetiré
15 mayo 2022 19:23
Excepcional experiencia. Normalmente ir al dentista es una experiencia desagradable pero en este caso fue prácticamente indoloro. Muy profesionales y el trato del personal fue muy agradable. Recomendado 100%.
14 mayo 2022 2:40
Estoy contentísima con los resultados de las visitas que he hecho a la Clínica Saurina. Los resultados de los tratamientos que me han hecho han sido espectaculares. La profesionalidad y amabilidad de todo el equipo hace que este centro destaca entre otros.
08 mayo 2022 7:26
Muy contenta son muy amables desde la recepcionista hasta los especialistas, tratan muybien a los niños para que no les tengan miedo se ganan su. Confianza estoi muy contenta. Gracias
05 mayo 2022 12:00
Vaig venir amb un problema molt greu de genives i m'ho van solucionar a la perfecció. Avui dia estic molt content amb el meu somriure. Ho recomano sens dubte!
04 mayo 2022 19:13
Sóc clienta de la Clínica des de fa…. MOLT! I avui, després de 10mesos acabo el tractament d’ortodoncia amb invisaling i no puc estar més contenta; no pel fet d’haver acabat (que també) sinó per com ha anat tot i pel resultat.
Des del primer dia que em van plantejar la necessitat d’ortodoncia per salut els professionals de la Clínica han estat un 10, exposant-me els possibles tractaments, explicant-me amb claretat com seria el procés, resolent dubtes les vegades que fes falta…. I tractant-me amb cura a cada visita.
Gràcies per posar tant fàcil les visites a “cal dentista”, amb professionals així no fa ànsia!
24 abril 2022 15:08
Tenia hora de visita hoy dia 7 de abril a las 7 de la tarde y No puedo entender que me tengan esperando 2 horas porque la Señora de la anterior visita llego tarde! Pero lo peor esta por llegar, despues de la espera de las 2 horas me dicen que solo me informan de lo q me van hacer pero no lo pueden realizar porque no tienen el producto! Esperen el Colmo es cuando me dicen que la Visita no me la cobran por el retraso!
Sinverguenza es poco Cara duras Nunca Jamas! Lo peor de lo peor sentir como secrien y que no salgan aavisar!
22 abril 2022 19:20
He visitat moltes clíniques dentals, tenia un problema que a altres cliniques no podien solucionar i gracies a la clinica saurina tinc el problema solucionat. En especial el doctor Miquel va ser molt amable, molt professional i sempre té un somriure per regalar-te.
21 abril 2022 7:27
Molt bons profesionals, vaig venir per un problema que no em van poguer solucionar i m’ho van resoldre de maravella! A part de la professionalitat, el tracte inmillorable! La recomanaria sempre
09 febrero 2022 22:21
Hace tres meses empecé mi tratamiento Invisalign en la Clínica Saurina de Girona. Mi dentadura siempre me había causado un complejo debido a la mala colocación de la paleta superior, un apiñamiento de los dientes inferiores y la sobremordida, entre otras cosas.

El primer día me realizaron un estudio de mi boca y, al cabo de pocos días, recibí un informe detallando todos los problemas observados en mi dentadura y me marcaron unos objetivos claros para solucionarlos con Invisalign. El trato siempre ha sido muy cercano, me han explicado muy claramente todos los pasos del tratamiento y han contestado todas las dudas que me han ido surgiendo.

Después de tres meses, siendo aproximadamente 9 meses los que dura el tratamiento, tengo que decir que estoy sorprendida y muy contenta de la evolución. Decir que tengo prácticamente los dientes inferiores rectos y noto que mi sonrisa empieza a ser mucho más amplia. La gente de mi alrededor me ha dicho muchas veces que no se nota que lleve ortodoncia porqué las férulas apenas se notan, y las encuentro muy cómodas. En los dientes se pegan unas pequeñas piezas con relieve “ataches” que tampoco se notan demasiado y no son para nada incomodos.

Los únicos inconvenientes que puedo destacar, que entiendo son típicos de cualquier tratamiento de ortodoncia y no me molestan en absoluto, son que, al cambiar semanalmente las férulas, los dientes están más sensibles durante el primer día y los ataches pueden rozar la boca un poquito durante los primeros días después de su colocación.

En definitiva, estoy encantada y muy agradecida con Invisalign y sobre todo con todos los profesionales que trabajan en la clínica. ¡Lo recomiendo un 100%!
05 enero 2022 3:20
Fa anys que vaig a la Clínica Saurina i només puc dir que tots els professionals que hi ha són excel·lents, tenen un tracte agradable i sempre han respòs efectivament a totes les meves necessitats.
I una menció especial a la noia de l'entrada, Sara, que es molt competent i trempada.

Felicitats Clínica Saurina!
03 noviembre 2021 16:12
Un tracte excel·lent! Vaig anar-hi per estudiar-me el tancament bucal i el bruxisme. Vaig fer tractament amb invisalign, del qual n'estic molt content dels resultats. Ho recomano com a mètode pràctic i per totes les avantatges que presenta. A la Clínica sempre han estat molt atents i mai ha faltat un somriure, començant per recepció i acabant per la Dra. Saurina que s'ha portat molt professional amb mi
03 octubre 2021 3:27
Excelentes resultados.
Lo mejor es el proceso, te trasmiten tranquilidad y seguridad. En todo momento te explican las pautas del tratamiento y no lo dan por finalizado hasta que todo esta perfecto.
Mi experiencia ha sido fantástica en todos los tratamientos. Tengo hipersensibilidad y es el único sitio donde me pueden hacer limpieza, por el cuidado que tienen. El tratamiento de ortodoncia invisible se ha alargado porque he podido retocar hasta el ultimo detalle para que quedara como yo quería.
Mi hija de 3 años viene contenta y sin miedo.
Trato de 10, resultados deseados.
16 agosto 2021 8:44
Molt bons professionals, tracte excel.lent, familiar, amable i atent. Porto anys fidel als seus serveis. Recomenables 100%
29 diciembre 2020 8:02
Quina por anar al dentista pensava jo abans de coneixer Clínica Saurina! Fan facil anar al dentista! Molt content del tractament rebut! Tot molt Ben explicat I sempre informat de tot!
06 diciembre 2020 2:11
El trato bueno. Pero no me informaron al entrar que mi cobertura de adeslas no entraba la primera visita.
Primera visita solo para diagnóstico y presupuesto a una niña de 5 años, Me cobraron 85eur.
Aconsejo preguntar bien antes de entrar precios y cobertura de las aseguradoras.
85eur no son cualquier cosa en estos momentos.
30 agosto 2020 7:57
Feia molts anys que temia anar al dentista, vaig tenir sort de trobar aquesta clínica, el tracte inmillorable, molt amables tots i t' expliquen amb paciencia i amb molta cura el tractament. En especial en Miquel i en Martí, professionals, propers. Un 10! Recomano aquesta clínica.
25 mayo 2019 17:49
Molt content del tracte rebut, molt bons professionals i molt atents. La Dra Saurina, molt bona professional que va saber assesorar-me i resoldre el meu problema, ja que havia anat a molts altres llocs i ningú va poder-me ajudar. Totalment recomanable!
02 abril 2019 21:14
Un equip, molt amable i atent.
Et fa treurer la por, que suposa anar al dentista.
Detallistes al màxim.
15 julio 2017 7:20
Muy mala experiencia, aunque me regalen un tratamiento no pienso hacerlo
me han dejado la cara destrozada, aconsejo a toda la gente que no pierdan dinero ni tiempo.para no volver ni recomendar.lo digo en serio si cuelgo mi foto, es para asustar MUERTE A LA CLINICA SAURINA

Escribe una reseña



Calificación general: