20 agosto 2023 17:20
Me recibieron para una urgencia después de una mala experiencia en otra clínica. He de decir para mí sorpresa que ya he encontrado una clínica de confianza! Trato excelente y sentimiento de cercanía desde el primer momento. Me pareció una excelente profesional que sabía muy bien lo que hacía. El equipo excepcional. Muy agradecida por todo!
01 marzo 2023 0:41
Estic molt contenta amb aquesta clinica i amb tot l’equip. Fa molts anys que vaig jo i tota la meva familia i estem molt agraits. Són molt simpatiques i ens ho pasem molt be. Ho recomano molt!
06 septiembre 2022 16:15
Com a clínica dental, horrible. Hi vaig anar per unes molèsties i em va llimar - fent-lo completament pla- una dent postissa que duc. La dent era nova. Havia costat més de 300€, i era permanent. Ella va dir que no, que m'hauria de posar una corona igualment, i la va llimar (no, no em cal cap corona. Havia escollit una tècnica més moderna i segura on no calen. La dent me lhavia fet a Barcelona abans de mudar-me). Altres dentistes on he anat a posteriori tots han comentat que ara la dent llimada és un desastre. Pèrdua de temps i diners, i a més a més acabo pitjor. No us ho recomano, fa servir algunes tècniques antiquades i no és de fiar, com a dentista.

(Va passar el 2021)
10 agosto 2021 16:04
Una gran clínica amb unes grans dentistes. Vaig tenir la oportunitat de ser atès per la Dra. MªRosa Romero Ventura i m’ha encantat la seva proximitat.

Seguiré totes i cada una de les recomanacions, així com assistir a les properes visites de seguiment.

Moltes gràcies i aviat ens tornem a veure.
31 julio 2021 8:48
Clínica molt professional i familiar. Em vaig anar a posar àcid hialuronic als llavis i vaig tenir una experiència immillorable i totalment indolora! Van ser molt atentes i agradables i el resultat espectacular! Moltes gràcies per la vostre gran feina i per ajudar-me a veurem millor!
12 julio 2021 1:40
La doctora i tot el seu personal són molt amables i propers. Tracte excel·lent! Estic molt satisfeta amb el tractament de medicina estètica que em van fer. Definitivament s'ha convertit en la meva clínica de confiança! 100% recomanable!
18 agosto 2020 14:58
Me han dado un presupuesto desorbitado y encima me han cobrado 100 euros por una radiografía, lo nunca visto, Me siento estafado!
04 agosto 2020 18:19
Doctora muy cercana y profesional. Clínica impecable y tratamiento de 10.
Muy recomendable
03 agosto 2017 8:52
Primera sesion peeling quimico, primera experiencia excelente, trato inmejorable, muy profesionales, a por las siguientes sesiones.

Escribe una reseña



Calificación general: