06 febrero 2023 3:04
La Gemma, la Clara, la Laura i l'Oriol son un equip de 10! Hi portem a tota la nostra trupe i el tracte i l'amor amb que miren als animals és increíble. La millor clinica de la zona sense dubte!
02 diciembre 2022 10:15
Molt contenta de la cirugía de ahir amb el meu gos Flak en sabeu un pilot. Moltes vegades som els amos elsgde mes mal tractar.
Gracies equip.
15 septiembre 2022 20:32
La Gemma em va prestar una ajuda inestimable per tal de gestionar l'acollida d'una gosseta trobada al carrer un diumenge de tempesta a la nit i havent de tornar a Barcelona, després que les autoritats no m'oferissin cap solució, amb un somriure i sense cobrar-me res. Moltíssimes gràcies pel vostre amor vers els animals!
19 febrero 2022 12:48
Atenció professional i eficient. Personal molt amable, atent i afectuos amb els peluts. Moltes gràcies ️
18 noviembre 2021 1:52
Solo les interesa el dinero, unas niñas llevaron a un gatito enfermo y como obviamente no tenian como pagar, la "veterinaria" les dijo que lo dejaran en la calle. Una persona tan insensible no debería tener derecho a trabajar de veterinaria, que desagradable. Y no vengais a decirme que es una confusión y que no soy cliente, sí es esa veterinaria, la clinica Pirineu en Sant Joan de les Abadesses.
07 octubre 2021 9:18
Un gos va mossegar el meu fent-li una bona destrossa. Ens van atendre molt ràpid i súper bé. Estem molt agraïts per tot a la veterinària i la noia que l’ajudava, van curar molt bé el nostre Calcetines i ens van donar un tracte molt proper en un moment de molt d’estrès. Mil gràcies.
13 marzo 2021 12:09
Ens hem estrenat amb en Socks, des de la primera visita, prèvia a tenir-lo, fins a les dues vacunes que ja li hem donat i, per desgràcia 2 urgències, sempre un tracte excel·lent i una atenció perfecte
28 noviembre 2020 22:11
Llevamos a mi gata con cancer, la operaron y decidieron no coser la herida y usar otro metodo, costura interna, la cual se abrió dias después y quedó muy mal. Volvimos a llevarla para arreglarlo y al tratar la herida le puso agua oxigenada, lo cual fue doloroso. Finalmente tras la operación la herida quedó muy mal y deforme. La llevamos a otro veterinario en el cual la atención fue 10 veces mejor y el precio por consulta incluyendo algunos analisis y medicamentos es el mismo que la consulta básica de este centro. Y no, no me he equivocado de centro.
20 octubre 2020 4:24
Llevo muchos años que Gemma es la veterinaria de mis perros, del que está y de los que no están. Me gusta mucho como trabajan y como tratan al perro y al dueño que a veces no es fácil
17 octubre 2019 10:13
Jo no sóc de Sant Joan i tenim clíniques molt mes a prop i des de fa un temps porto els meus gatets a la seva clínica i compro tots els productes amb ells. Anteriorment havia anat a fer proves específiques ja que tenen molts bons equips i el veterinari que jo anava (que també estem encantats però ens queda encara més lluny) no els tenia, només duia a fer-los proves i el tracte era excel·lent tot i saber que no era clienta habitual. S'han guanyat una clienta amb el tracte rebut i les explicacions donades en tot moment per a millorar la vida i la salut de les nostres mascotes. Jo des de fa un temps és la meva clínica veterinària de confiança.
26 mayo 2019 21:04
Atenció immillorable i professionalitat! No dubteu en portar els vostres animals, estaran en molt bones mans!
26 mayo 2019 14:32
La veterinaria trató muy bien a mi gato, dándole todos los cuidados hasta el final y nos ayudó mucho en una situación tan difícil. Muy cercana, sincera y profesional.
25 mayo 2019 9:03
Muy contenta. Mi perro diego va a cumplir 14 años y queria una opinión porque lo veia muy decaido y con dolor de intestinos. Lo trataron muy bien y me dejaron tranquila con las pruebas. Muy profesionales y fiables.
22 mayo 2019 10:40
Han operat d'un tumor al meu cocker i ha anat tot perfecte! Molt content amb el resultat i el tracte!
20 mayo 2019 23:27
Muy agradecido con el trato, a mi y a mi gato. Muy profesionales y atentos en el bienestar animal. Son cercanos y puedes preguntarles cualquier duda que tengas, un 10.
13 mayo 2019 2:41
Portem el nostre gosset a la perruqueria i la Judith sempre el tracta d'alló més bé i el deixa preciós. És una gran professional!
08 mayo 2019 3:27
Es una clinica muy acogedora, con la mejor tecnologia y unos profesionales muy cariñosos con los animales que llegan alli con cualquier tipo de problema, les ayudan sin pensarlo y a sus dueños siempre aconsenjan muy bien. Buen trabajo chicos!
05 mayo 2019 1:26
Pues muy bien la verdad. Super amables y cariñosos con mis 2 perros. Todo fue bastante rapido i sin ningun problema.
23 abril 2019 11:43
Pues tengo que decir que la vez que intervinieron mis perros por tajos de jabalíes, unos profesionales y muy atentos tanto con mis animales como con nosotros, no pongo más estrellas porque no hay.
Muy bien y muchas gracias.
15 abril 2019 6:00
Magnífico trato, muy profesionales y venía de paso, lástima que no los tengo cerca de casa pero cuando vaya por allí, contare con ellos.
14 abril 2019 3:52
Atención exquisita y super profesionales! Nuestros peludos no pueden estar en mejores manos. 100% recomendables!
12 abril 2019 21:08
Molt bons professionals. Ens van tractar molt bé tant a nivell personal com a nivell professional, es nota que estimen als animals! Moltes gràcies!
17 febrero 2019 17:02
Su trabajo es salvar la vida de los animales y de ser imposible hacer todo lo que se pueda y tener un poquito de empatía!
15 febrero 2019 6:21
Molt bon tracte tant als clients com a les mascotes. Al Ripollès tenim molta sort de tenir aquesta clínica veterinària, són molt competents i professionals, sempre a la última en productes, coneixements i materials. Jo no visc a St. Joan, i tot i tenir veterinaris més aprop de casa, sempre he portat i seguiré portant les meves mascotes amb ells, amb això queda tot dit! Gràcies a tot l’equip per la feina tan ben feta que feu.
10 febrero 2019 0:30
Són uns grans professionals i unes magnífiques persones, sempre hem portat els nostres gats i els han tractat amb el millor dels afectes. Entenen perfectament que les nostres mascotes són la nostra família i s'agraeix enormement! Moltes gràcies per la vostra professionalitat!
22 enero 2019 4:43
Vaya tela aixo no es fa amb un gos, k ens el estimem com si fos una persona o mes
A mes no es un veterinari! Hauries de haber fet la teva feina i punto
21 enero 2019 5:41
Grans professionals i molt bones persones.
Sempre han atés molt bé a la meva gosseta, quan
he tingut una urgència els hi he portat i l’han tractat com si fos seva, salvant-li la vida en alguna ocasió.
18 enero 2019 0:10
Es una gran cliníca! Amb unes instal.lacions espectaculars i equip super avançat. Son uns grans professionals, tenen molt bon tracte amb els animals i els propietaris. Gracies per tota la dedicació que eu tingut amb les meves mascotes quan us han necessitat, confio amb vosaltres al 100%!
29 diciembre 2018 17:38
Muy mal que tipo de veterinario se siega a atender a un perro que han atropellado. Es indignant.
Una Pequeña observación al comentario de la clínica veterinaria. Al respecto de que no teníais ninguna información. Porque dais el pésame si realmente no Sabéis nada? Porque claro como podéis saber si el perro que han Atropellado esta muerto? Si según vosotros no tenéis información?

Escribe una reseña



Calificación general: