09 diciembre 2023 23:54
Siempre confiamos en ellos Xavi es un gran profesional, varias veces hemos tenido que ir de urgencias y nos han atendido al momento.
28 junio 2023 18:59
Xavi té un tracte especial amb les nostres mascotes, el lloc es accesible i aparcament fàcil i qualsevol servei a preus molt ajustats. La qualificació seria un 11.
27 junio 2023 5:37
Excelents profesionals! Sempre que em portat els nostres peluts ens han tractat molt bé i ens han explicat tot detalladament, que han hagut de fer, com i el perquè. No ho dubtem ni un moment si em de portar els nostres gossets al vete, anem ha veure el Xavier!
08 mayo 2023 19:27
Es un tio de p.uta mare! A Hirame y ami nos a ayudado muchísimo, siempre puedes contar con el tanto en solsona como en Cardona
02 abril 2023 19:01
Una clínica de total confianza, se nota que le gusta su trabajo, es muy bueno, muy claro y sin engaños. Tiene clínica en Solsona y en Cardona, cobra lo que tiene que cobrar, no va por interés, Cualquier urgencia llamas y lo soluciona como puede, pero lo hace o incluso puede venir a casa si la mascota no se puede mover por ciertas circunstancias. Tenemos suerte de tenerlo por el Bages, Un veterinario 100% recomendable.
16 febrero 2023 0:30
Molt bon professional, ens va atendre d'urgències i va estar pendent de la recuperació del nostre gos fins la seva recuperació. Instal.lacions amb medis propis per donar un bon diagnòstic. Molt ben atesos per un professional amb dedicació.
03 diciembre 2022 7:33
Xavi trasmite mucha confianza definitivamente es el mejor veterinario además lo hace por amor a los animales …muy agradecida con el
29 septiembre 2022 18:35
Excel·lent veterinari, el recomano, molt bon equip, molt bon tracte i molt bon preu. Que faríem sense tu Xavi y també la atenció de Carles. Gràcies
18 mayo 2022 3:49
No es un veterinario como los demás, no tiene en cuenta el valor del dinero sino la salud de tu mascota, no es lujoso, es simple pero muy profesional y de confianza, muy bueno.
21 febrero 2022 9:37
Despres de molts anys portant-hi les nostres mascotes, el dia 1/12/2021, davant d’una urgència sobrevinguda a la tarda a la nostra gosseta, no ens van voler atendre després de trucar 2 cops i de que tenen un telèfon específic d’urgències. La Lola va morir aquella mateixa nit.
29 octubre 2021 21:37
Excelente persona y veterinario, muchas gracias por lo que has hecho por nuestra querida Kira. Muy buen profesional. Totalmente recomendable
28 octubre 2021 11:46
He ido varias veces a esterilizar a mis animales enviada por las protectoras donde he adoptado, lastima que me quede lejos si no sería mi veterinario habitual
25 octubre 2021 22:03
En general, un fenomeno, todos tenemos nuestros dias buenos y malos, pero nosotros siempre hemos y confiamos en este lugar, gracias por los servicios y el trato recibido
06 octubre 2021 10:53
Por mucho que me esforzará, no encuentro palabras para agradecer la atención y dedicación de xavi y su equipo. Espero que esta clínica duré muchos años, porque el día que ellos no estén, ya podemos de dejar de tener mascotas. El entusiasmo que ponen en su trabajo y la tranquilidad que trasmiten es insuperable. En mi caso siempre tendrán mi cariño y admiración. Tengo 150 km hasta ellos y si fueran 300 también los haría sin dudar os quiero muchísimo
23 septiembre 2021 21:45
El meu gos tenia un problema amb les potes, em van dir que havia de fer i com.
L'atenció es inmediata, i ja es veu que es un bon lloc per els clients que hi ha
01 agosto 2021 3:44
Molts anys confiant en l'equip. Solsona té molta sort de tenir un centre veterinari d'aquestes característiques
18 julio 2021 12:37
Buena gente pero con un horario muy limitado, abrir de 10 a 13h solamente te impide en muchos casos poder llevar a tu perro a este centro, y optas por irte a otro sitio con un horario más dilatado, sobre todo si uno trabaja, si abrieran a las 9 o por la tarde tendrán mucha más clientela.
05 abril 2021 16:39
Vaig trucar d'urgència ara fa un any. El Sr. Xavi em va respondre que què ens haviem pensat, que ell tenia vida pròpia. Li vaig respondre q si no volia atendre, m'ho digués pq per sort veterinaris hi han molts.
Al final com si em fes un favor em va fer anar a la seva cutre clínica de Cardona.
El meu gos i jo vam tornar cap a casa, ell amb una injecció de cortisona i jo amb una sonda a la mà.
Aquella mateixa nit i per tal de no molestar aquest sr, vaig portar al meu gos al Hospital Veterinari d'Igualada. Allà va entrar a quiròfan i va ser atès com les nostres mascotes es mereixen.
01 abril 2021 7:59
El vam trucar d'urgència a les 8 del matí perque el nostre gos estava molt malament i la seva primera resposta va ser: És molt aviat per trucar.perdona? Si no vols atendre urgències no tinguis el telèfon! I a més que som clients d'ell desde fa molts anys i mai l'hem molestat! Ens va dir que el portesim a la seva consulta a les 10 perque era quan obria, el vam portar a les 10, va arribar tard, i al cap d'una estona ens va atendre dient que l'ha d'adormir perquè no sap que te, però que ja ho fará que tenia altres visites, que el deixessim alla! Ens truca al cap de 2h ens diu que té dilatació d'estomac que l'hem de portar a un hospital d'urgència a Manresa, però que tranquiles, que era urgent però que no s'estava morint! El vam portar de seguida i el gos ja va arribar casi en coma, tenia l'estomac completament GIRAT i no el van poder salvar, es va morir d'una parada ja que l'estomac ho havia xafat tot per dins! A l'hospital ens van dir que si l'haguessim portat 2h abans segurament s'hauria SALVAT! Haviem anat amb ell tota la vida però després d'aquesta no el vull veure ni en pintura! Ens va fer perdre 4 hores que en aquella situació eren les més importants! Tots podem cometre errors però un error així és imperdonable.
31 enero 2021 21:11
No recomano mai anar-hi, no es preocupa per els animals, li son igual tot el que li porteu, vam portar un gatet 3 cops en una setaman, nomes feia que dirnos que el gatet estava costipat i no sel va mirar ningun dels tres cops, a finals de setmana el vam portar a manresa i el gat tenia una malatia molt greu, i avui a mort, tot perque aquest personatge no va volguer mirar que li pasava, li servia amb dir que estava costipat
01 enero 2021 9:36
El millor veterinari de petits animals que he conegut mai. Confiança total en ell, es nota que té vocació. No sé què faríem sense ell!
27 septiembre 2020 7:21
Los conocí en el peor momento, cuando mi perro falleció y tuve que llevarlo para comenzar los trámites de incineración. Yo estaba de vacaciones y fueron la opción disponible. Llegue y el veterinario o quien sea quien era, para buscar el chip lo movió en mis brazos bruscamente destapandolo a ojos de todos en plena calle. Les entregue el cuerpo de mi perro de 15 años sin vida en la entrada de su veterinaria porq no fueron capaces de hacerme pasar a un box u oficina. Llame varias veces para validar la entrega de las cenizas de mi mascota, pague el servicio individual y les expliqué que no era de la zona y que estaba de vacaciones por ahí, que me iría a fin de mes esperando las cenizas. Me confirmaron fecha y hora. Fuimos el viernes conforme a lo informado (30 min de viajes) para decirme que se les había olvidado que volviera el lunes. Me era imposible porq ese dia ya volvíamos a Barcelona. Tuvimos que ir a Cardona y las cenizas de mi amada mascota fueron entregada en una calle (no en la veterinaria) por la ventana del coche. Solo siento que fueron unos inconscientes con mi dolor, irrespetuosos e irresponsables. Un momento tan personal y doloroso fue golpeado mas aun por un recuerdo de malos tratos. Espero que con los animales vivos sean mejor. No los recomiendo y si viven una situación similar, por favor elijan otra veterinaria. Setelsis no te apoya al parecer ai no fuiste cliente. Como si el servicio fuese gratuito.
15 agosto 2020 0:39
El veterinario es el mejor, da un trato excelente y no buscan sacarte el dinero como en otros lugares. Es un profesional y como mersina posee una calidad humana excelente, realmenterrealmente se preocupa por los animales.
Llevo muchos años llevado mis mascotas. A pesar de que soy de Santpedor vale la pena hacer el viaje.
Salvó a mi perrita varias veces.
21 julio 2020 10:33
La dedicació i entrega és enorme, potser per això hi té tanta demanda i difícil disponibilitat. Es dóna molt bona atenció amb tarifes competitives, empatia, flexibilitat i molta professionalitat. 100% recomanable, gràcies! Seria genial tenir-vos a jornada completa a Solsona.
13 junio 2020 14:03
Professionalitat, vocació i tracte immillorable. Immensament agraïda per tot el que han fet per la meva gata.
09 febrero 2020 20:21
Antes siempre llevaba a mis perros allí, y a las camadas que tenía. Te atienden de 10! La única pega es que vivo a 50km y para las urgencias al final vas al veterinario de al lado de casa pero para las vacunas soy frecuente!
31 octubre 2019 12:06
Para mí el mejor veterinario sin duda, práctico, barato, humano y sobretodo competente. Se nota cuando una persona ama su trabajo. Nosotros vivímos a casi 100km y aun así vamos a Setelsis sin duda. Profesionales así, deberían formar a muchos más para nunca perder ese talento.
05 octubre 2019 9:43
Espectacular, sincero, profesional. Merece la pena desplazarte desde la población de residencia para visitarle. Si amas a tu mascota es el mejor profesional.
10 septiembre 2019 12:52
Hi vàrem anar d'urgència amb el nostre gos. Vam trucar abans d'anar-hi perquè estàvem a Sant Llorenç de Morunys.
Ens van dir que atendrien al nostre gos sense problemes i la visita va anar molt bé. El tractament va fer efecte al gos des del mateix dia a la tarda.
El preu molt bé. Pràcticament tot el que varem pagar era medicació.
12 julio 2019 5:49
Molt atents, van per feina i molta profesionalitat. He esterilitzat varis gats i tot ha anat perfecte!
25 junio 2018 8:52
Muy profesionales, muy buen trato con las mascotas, multitud de marcas de comida para perros, gatos etc. Además te aconsejan siempre la mejor opción.
15 junio 2018 2:15
Súper contenta, vengo de mi veterinario de siempre con una mala experiencia y venia con un poco de miedo. Estoy muy contenta la verdad q el trato excelente y economico lo recomiendo.
30 abril 2018 8:06
EL MEJOR TRATO QUE ME HAN DADO EN MI VIDA, no solo me han dormido a los perros delante mío, me han solucionado todas las dudas que tenía, me han calmado cuando me ha dado la flojera de verlos tan dormidos.simplemente, me caso con ellos. El viaje desde terrassa hasta allí ha valido la pena, económico rápido y con una empatía impoluta. 1000 sobre 10
04 abril 2018 7:54
Bons veterinaris. L’únic però, és el senyor que tenen a la recepció. Sempre que hi vas, sembla que molestis, i et despatxa amb molt males maneres. És una llàstima, perquè no els fa justicia.
20 febrero 2018 10:46
Molt be es genial una gent encantadora tracte amb els animal super bo estic molt contenta i turnare segur

Escribe una reseña



Calificación general: