26 marzo 2024 5:46
La xocolata està feta allà mateix i la qualitat és brutal. Personalment recomano els bombons i les barres de xocolata tot i que tenen moltes opcions per triar.
12 octubre 2023 4:20
Deliciosos bombones y muy bien presentados! Se nota el sabor del chocolate auténtico y se siente el cariño con el que están hechos. Para repetir sin duda!
20 septiembre 2023 14:35
Excelente pastelería! Productos de primera calidad, veganos y buenísimos. Bombones y pasteles deliciosos. Un encanto la propietaria. Totalmente recomendable!
18 abril 2023 6:19
Vam demanar un pastís d'aniversari amb Clorawfila ABANS de saber que eren una fleca vegana i sostenible. Vaig decidir ajudar a planificar una festa d'aniversari sorpresa i necessitava trobar una fleca que pogués fer un pastís deliciós per al nostre sopar en 3 dies. Clorawfila va respondre a la trucada i va anar més enllà. Com que encara estic aprenent català i castellà, vaig decidir contactar amb ells per Whatsapp en comptes de trucar-los (però també els podeu trucar), i gairebé immediatament vaig rebre una resposta amb una explicació de quin tipus de fleca eren i les opcions de pastissos.podria triar. Tot el que van enviar semblava deliciós. Com que estava escollint un pastís per a dues persones, vaig haver d'equilibrar cadascuna de les seves preferències. Vaig preguntar quin era el més proper a un pastís de formatge i vaig decidir demanar el seu pastís de matcha de llima. 100% vegà i 100% bonic. La base del pastís eren festucs i coco, però era tan cremós amb l'equilibri adequat de llima i matcha que ningú ni tan sols es va adonar que era un pastís vegà fins que el vaig revelar després que tothom acabés les seves rodanxes. Les maduixes i els gerds estaven frescos i fins i tot hi havia aquests discos rodons de xocolata per sobre que tots estimaven. Fins i tot van fer que les maduixes semblin de roses. I ni una sola persona del nostre grup era vegana, però a tothom li va encantar el pastís. Per als amants seriosos de la xocolata, em van dir que menjar aquest pastís amb xocolata calenta ho feia encara millor jaja. Dit això, voldràs assegurar-te que tu o el lloc on menjaràs el pastís tingui un espai prou gran a la nevera per mantenir-lo fresc fins que estiguis llest per menjar.

I el personal de Clorawfila va fer el procés tan fàcil! Els vaig dir el sabor del pastís que volia, el nombre de persones que assistirien i menjaria el pastís i el dia/hora per al qual el necessitava. Ells es van encarregar de la resta i em van proporcionar una hora de recollida el dia del sopar d'aniversari perquè simplement pogués passar, recollir i pagar el pastís i portar-lo directament al nostre sopar. Estava en una caixa preciosa i fins i tot em van regalar una bossa de paper gegant perquè fos fàcil de portar. També vaig preguntar si venien espelmes, però estan treballant per trobar una marca que estigui en línia amb la seva missió de fer productes ecològics i sostenibles. Em va encantar com tot el seu model de negoci dóna suport a la seva missió de ser una fleca eco-responsable que fa delicioses postres! I són excel·lents comunicadors sobre l'estat de la vostra comanda.

La seva botiga és molt neta i d'aspecte modern. No hi havia molles com algunes fleques, i tot es guardava en espais refrigerats i ben il·luminats. Només hauríeu de passar per veure què tenen a les seves pantalles.

Us recomano que comproveu la nostra Clorawfila per a les vostres properes postres, vegà o no!

A més, envien missatges en català que la nostra família va apreciar i va tenir molta paciència amb mi mentre practicava el meu català de nivell elemental amb ells. <3
11 abril 2023 1:27
Lo mejor de lo mejor! Pedimos un pastelito de cumple Praliné y todo el proceso fue impecable. El pedido, el pago, la entrega a domicio. Es el mejor pastel vegano que he comido en la vida. Gracias!
24 enero 2023 15:27
Una presentación excelente, y mucha calidad en todas las variedades de chocolates. Desde luego, 100% recomendable comprar aquí.
10 diciembre 2022 14:41
Vam comprar un pastis per l'aniversari del meu fill. Ell és al·lèrgic a la lletra animal i a l'ou. Ens van facilitar informació i van procurar fer-ho tot perfecte per ell. Estem super contents amb el tracte i sobretot amb el pastís que era boníssim.
20 agosto 2022 21:24
Hemos probado la horchata sin azúcar, dos bombones y el pastel se chocolate
Todo buenísimo, dulce sin ser empalagoso. Repetiremos seguro!
08 agosto 2022 9:03
Espectacular. Somos fans del chocolate y esta tienda ofrece de la mejor. Los bombones son variados y los pasteles de sabores distintos a lo habitual sin ser raros. Muy bueno y muy recomendable.
07 julio 2022 8:23
Los bombones tienen un diseño muy bonito y además están muy buenos. Compramos también la edición especial de Sant Jordi, un dragón con interior de praliné de avellanas, buenísimo. Con ganas de probar los pasteles
29 abril 2022 9:31
Una pequeña gran bombonería preciosa! Los bombones y las trufas deliciosas y además muy saludables. La propietaria, encantadora! Cada vez que pase por Sant Cugat haré parada para poder volver a disfrutar de estos manjares raw tan ricos! Recomendable 100%
12 abril 2022 8:57
Hem provat 2 pastissos i els bombons. Tot boníssim, sabor molt suau sense ser empalagós. Apte per celíacs i diabètics.
Un gran descobriment!

Escribe una reseña



Calificación general: