19 septiembre 2023 15:08
Aunque la ruta MM es muy chula la hago habitualmente cada año pero por mi cuenta porque no vale la pena gastarse un dineral por un obsequio y sobretodo porque los avituallamientos extremadamente deficientes. Agua de grifo, refresco caliente y comida basura.
Os recomiendo coger una mochilita con un bocata y 4 frutos secos y os ahorraríeis
un dinerillo
13 septiembre 2023 13:05
Quiero exponer una queja pública, este fin de semana he participado en la Mm23 y me ha parecido vergonzoso los avituallamientos, están muy por debajo de cualquier otra cursa que haya realizado, agua del grifo, isotónica hecha con el mismo agua del grifo, inbebible tambien, bocadillos hechos con pan de molde y una lonchita de pavo, para ser una caminara tan exigente y tan cara los avituallamientos dejan mucho que desear, dudo mucho que una nutricionista aconseje esté tipo de alimentos para esta actividad tan exigente.
02 diciembre 2022 22:55
Buenas tardes, ayer participe en la Matagalls / Montserrat y quiero hacer una queja publica, los avituallamientos dejan mucho que desear, no se puede permitir que el esfuerzo que conlleva esta cursa llegues a un avituallamiento y te den la bebida caliente y agua del grifo, solo en (Aiguafreda) había bebida fresca.
Para lo que se paga por participar lo encuentro una ridiculez.
Espero que para el próximo año sea un poco mejor!
Saludos.
01 diciembre 2022 7:47
Entitat dedicada a la promoció d'activitats a la natura.
Una molt bona tasca difusora i formativa.
16 julio 2022 11:40
Es tracta d'una entitat amb molta història. El local és agradable i permet fer les activitats socials pròpies dels clubs de muntanya. Es preveu una ampliació i actualització a mig termini. Recomanable.
08 marzo 2022 20:50
Bon ambient i gent amb ganes de ensenyar el respecte per la natura i la companyonia. Sens dubte tot un referent de l'excursionisme català.
29 julio 2021 8:51
El conviure, ha de ser també amb els veïns, amb qui es compateix carrer. Us agraïm el silenci quan prepareu sortides, a 1a hora del matí. Moltes gràcies
04 mayo 2021 21:00
Tenen un rocòdrom espectacular al darrere. Les instalacions son senzilles pro molt complertes i cuiden molt les sòcies. Espero que mes gent s'hi acosti per fer barri i muntanya
03 noviembre 2020 17:15
Entitat dedicada a la promoció d'activitats a la natura.
Una molt bona tasca difusora i formativa.
08 mayo 2020 22:11
Muy completo. Tienen varias secciones e incluso un rocodromo estupendo para practicar. Muy potentes con el esquí de montaña.
09 diciembre 2019 5:47
Es dificil participar de actividades cuando las inscripciones abren/cierran en pocas horas. Esta muy lleno ya el club, en las excursiones salen mucha gente y es dificil moverse y aprovechar. Al final del dia, es muy caro por lo que es, porque aparte de la anualidad tendras muchos otros gastos con seguro, materiales. Algunas de las actividades son promovidas por negocios externos, y son caras, entonces no veo necesidad de ser socio cuando puedo buscar actividades de viajes or cursos ajenas al club donde tenga mejor oferta.
04 mayo 2019 10:51
És un dels centres de muntanya més antics i reputats de Barcelona. No confondre amb el Centre Excursionista de Gràcia, que es va fundar posteriorment. Está situat en un d'aquells espais de Barcelona on tots desitjariem viure. El tranquil passatge Mulet, un oasi prohibit als cotxes i amb les seves "torres" i jardinets exuberants i cuidats. A pocs metres de Plaça Molina, allà on es fonen els districtes de Gràcia i Sant Gervasi.
Especialment activa la secció de senderisme, però també totes les altres pròpies d'aquesta mena d'associacions. Potser podria millorar en organització i número d'activitats i de membres és la secció jove. No obstant això, els que hi pogueu estar interessats no deixeu d'informar-vos.
Pel que he pogut experimentar des de fa força anys, l'ambient humà és un dels més càlids i simpàtics de Barcelona. A cada secció tothom coneix tothom. I es fa un esforç per integrar de seguida als nou vinguts. Un bon lloc per fer amics i per planificar trekkings i altres viatges entre els companys que decideixin organitzar-se pel seu compte -o en el cas dels més exòtics- amb l'excel.lent assistència de l'empresa especialitzada Muztag. El calificatiu no és fruit d'una intenció publicitària, sinó de les valoracions, comentaris i satisfacció del qui han participat.
Finalment, és de rigor senyalar que el Club Excursionista de Gràcia, organitza la tradicional, i exigent però multitudinària marxa Matagalls-Montserrat (80 kilòmetres). Un dels aconteixements annuals del món excursionista més arrelats i populars de Catalunya.
17 abril 2019 20:53
Un club excursionista antic amb moltes seccions. Organitzador de cursos. Amb refugi propi a La Molina.
11 marzo 2019 1:26
Molt agradable. Socis amb experiències esportives de gran nivell explicades amb senzillesa no exempta de rigor
09 octubre 2018 9:23
Club excursionista familiar i professional, dinàmic i obert. Oasi de bon rollo a dins de la ciutat.
21 octubre 2017 3:32
Club excursionista molt actiu en totes les ativitats de muntanya, tant de senderisme, escalada, alpinisme, esquí de muntanya o barrancs.
17 octubre 2017 11:40
Tenen rocòdrom indoor de 12 m d'alçada, a més recentment han fet reformes. A part d'això és un club de muntanya molt actiu, amb moltes activitats i molta vida social. Són els organitzadors de la Matagalls-Montserrat.
26 septiembre 2017 0:12
Club Excursionista que compagina l'essència de l'excursionisme amb les activitats de futur que capten al jovent. Matagalls Montserrat, competicions d'escalada, GEDE, espeleologia, caminades de resistència, esqui de muntanya.etc.

Escribe una reseña



Calificación general: