11 octubre 2021 9:27
Bon club que gaudeix de varies pistes de tenis i de padel. Té un gimnàs força complet i una piscina olímpica. Llàstima que el preu que es paga sigui força elevat. Podrien incloure les classes dirigides en la quota.
30 septiembre 2021 7:46
Soci de tota la vida i molt content amb els resultats. Magnífiques pistes de tennis sobre terra batuda i sobretot, el més impressionant, la piscina olímpica de 50 metres de llargada oberta al públic per anar a nedar o a jugar-hi (en un carril a part). Es disposa també de tennis sobre ciment, pàdel, frontó, camp de futbol i bàsquet, piscina recreativa, sala de tennis taula, CrossFit.
27 agosto 2021 1:16
Esta reseña viene referida a la puesta en el dia de ayer. Los socios nos hemos enterado pq el Club Natacio Sant Andreu somos una familia, que la NO RENOVACION DEL CONTRATO DE MATILDE PALAU SE DEBE A QUE VA SER SUSTITUIDA POR LA HIJA DE LA DIRECTORA DEL CLUB. ESO ES ENCHUFISMO Y DENUNCIABLE
13 agosto 2021 21:09
Yo creo que seria bueno que el personal de recepcion supiera leer y escribir, o por lo menos viniera a trabajar un poquito motivado.
09 agosto 2021 0:45
El pitjor club de la meva vida.
Hem vaig fer soci durant 2 anys i vaig tindre el pitjor servei de tots.
Sobre tot amb una recepcionista de cabells grisos.

I encara a sigut pitjor durant la Covid-19, no van deixar entrar ni als socis (si no tenies reserva per a la pista de padel o a la piscina).

Espero que el tanquin.
13 julio 2021 3:55
La instalacion esta muy bien, pero la zona de vestuarios, para mi gusto, necesitaria una renovacion
06 julio 2021 16:13
Por lo que leo por aquí nada nuevo. El personal de recepción muy incompetente y poco amables. Y la zona de padel parece un vertedero, solo vamos allí por la liga, pero no lo recomiendo en absoluto y ya va mucha gente que me dice lo mismo: solo hacen caso de natación y waterpolo no se para que tienen entonces más cosas…
25 junio 2019 9:49
Avui malament, molt malament!
Obriu places per a omplir les activitats extraescolars a gent de fora del club perque amb els socis no ompliu i el dia més esperat de l'any per a la família, el final de curs per a veure les nostres nenes ballar, no ens deixen entrar ni deu minuts abans de l'hora que actuen.a més, l'event sota el sol picat.
Nois així tampoc em guanyeu com a possible sòcia, us falta una miqueta. Si teniu algú de MKT imagino que desconeix aquestes situacions.
26 mayo 2019 18:27
Un espai esportiu que uneix l'esport de grans i petits. L' espai a ón la transparència esportiva, llueix amb netes aigües de grans piscines. El tenis és un esport que fa molts anys que és segell de Sant Andreu
16 mayo 2019 10:01
Lugar tranquilo, solo para socios, en medio de la ciudad. El restaurante en canvio es un desastre.
24 abril 2019 0:35
Equipo historico del barrio barcelones de sant andreu anteriormente pertenecio al equipo de la ue sant andre pero la mala crisis economica del equipo de futbol tuvo que vender el polideportivo al ayuntamiento hoy L9 L10 PARADA 11DE SETEMBRE este equipo de waterpolo entre otraa cosas a conseguido muchos logros
23 abril 2019 5:12
Club deportivo histórico, muy arraigado al barrio con instalaciones variadas y con equipos en división de honor de natación y waterpolo, cuenta con otros equipos de tenis, squash, petanca, paddle, tenis de mesa, además de un gran club social con muchas actividades y realiza cursos de todos los deportes para niños y mayores
21 abril 2019 22:10
Un buen club que ofrece diferentes actividades, todo por un precio más que asequible. Lo recomiendo.
18 abril 2019 10:14
Las instalaciones del club de Sant Andreu están muy bien. Intento ir una vez en semana mínimo. Por ponerle alguna pega es la cantidad de gente que hay en algunos momentos, pero hay que intentar ir un poco más temprano y no hay problema.
16 abril 2019 9:51
Piscina espectacular. Instalaciones muy completas. En la zona de fitness y cardio pocas máquinas para la cantidad de usuarios. Resulta muy incómodo que las taquillas estén en los pasillos fuera de los vestuarios.
29 marzo 2019 1:41
Un club con mucha historia en un barrio
excelente de Barcelona.
Cuenta con unas grandes instalaciones deportivas de un alto nivel
Tiene una masa social importante y comprometida con el club
27 marzo 2019 19:21
Un dels clubs amb millors instal·lacions de la ciutat, i a més de barri. Sant Andreu teniu aquest privilegi.
27 marzo 2019 10:55
Bastante bien, referente deportivo en el barrio de Sant Andreu. Las instalaciones que no son piscinas podrían estar un poco mejor cuidadas o modernizadas. Escuela de natación mítica, de donde han salido verdaderas estrellas de la natación. Tendría que haber algo parecido en todos los barrios. La comida del restaurante no me gusto.
05 marzo 2019 13:49
Felicitacions a les noies del equip de waterpolo pel gran partit que vàrem fe aquest diumenge a la final de la copa de la reina.
Es imprescindible tenir un bon sponsort per mantindran dins la elite del waperpolo, aquesta es la feina que a de fe la junta.
23 noviembre 2018 6:54
Bones instslacions de piscina, gimnàs, squash, tenis, padel.restaurant i mes. Cuota de soci baixa i pagues una mica per utilitzar les pistes. Piscina i gimnàs de franc amb la quota de soci
19 octubre 2018 16:58
Deportes de raqueta, piscina olímpica con techo retraible, zona ajardinada, gimnasio con clases opcionales y entrenador personal.
06 octubre 2018 12:16
Lugar tranquilo, buen ambiente. Sitio perfecto para practicar deportes como el tennis, squash, pàdel, natación, y clases dirigidas, entre otras cosas.
18 septiembre 2018 17:25
El club cada cop tracta pitjor els socis, només tenen ulls pels nedadors professionals i la resta sembla que siguem una molèstia. Menyspreu absolut cap a les persones que volem nedar i no podem perquè sense previ avís ocupen la piscina completament perquè venen uns waterpolistes de no sé on a entrenar. Gimnàs renovat però perdem espai perquè només certa gent que fa crossfit puguin accedir a una part que queda tancada amb clau quan la màfia del crossfit no fa classe. Podria seguir amb mil exemples més.
15 septiembre 2018 20:34
Excelente un trato genial todo muy limpio es estupendo desde las piscinas hasta instalaciones. Lo malo que tienes q tener acciones para poder entrar y a más a más pagar una cuota mensual. Y si vas de invitado genial pero como e dicho te tienen q invitar no puedes ir tú y comprar una entrada para un día de acceso.la exclusividad de paga.
31 julio 2018 9:01
Club natación y de otras muchas actividades spciales. Mut, muy bueno, hay que ser socio para entrar a sus instalaciones.
04 julio 2018 5:24
Los cursos de piscina para niños son geniales. Los monitores son atentos y la relación calidad precio muy buena. Las instalaciones han tenido épocas mejores pero están limpias y cuidadas
08 junio 2018 7:46
Instalacions antigues. Cal una bona reforma. Per la resta, prou bé. Te forces serveis, fins i tot ludoteca pels més petits.
22 mayo 2018 10:51
Vaig visitar-hi el CLub divendres passat i el vaig trobar tan encantador com sempre

Em va portar molts i bons records dels anys 70's quan vivíem a "calle sin nombre " a les vivendes de la Pegaso

Em van entrar ganes de recuperar les fotos del mural que vàrem pintar a la pares "PSUC el teu el de tots " un mural naïf preciós quan el partit era encara clandestí tot el barri ens donava suport

Escribe una reseña



Calificación general: