06 septiembre 2023 5:47
Avui els nens petits del club han anat a jugar un partit a Sant Cugat. Mentre esperaven, han estat jugant a un estret passatge de molt trànsit de persones, donant empentes i cops amb al pal als que estàvem allà. Malgrat dir-los que si us plau, allà i així no podien jugar, els nens s'han encarat i no s'han aturat, fins que finalment han fet mal de debò a una persona, donant un cop de pal al tormell. Els nens, tot i això, han continuat jugant el carrer.

En aquell moment hem buscat l'adult responsable de l'equip de hoquei, i no hi havia ningú aprop. Hem entrat al pavelló, hem parlat amb diverses persones (del club de Ripollet, del club de Sant Cugat,) i ningú estava vigilant i supervisant els nens del Congrés que estaven al carrer.

És a dir, els nens, que deurien tenir entre 5 i 8 anys, estaven jugant sols, al carrer, de manera poc adequada, i cap adult estava allà vigilant-los.
M'ha semblat una situació molt irresponsable per part del club, tant pel què els pugui passar als nens, com pel risc que els nens, sense voler, puguin fer mal a algú.
05 enero 2023 18:14
Bon club d'hoquei a BCN amb grans professionals que ajuden als nanos a la pràctica i millora del esport. Un 10 a tot el equip.
07 enero 2020 4:52
Se juega muy bien recomiendo que los apunten a este equipo de hockey son muy buenos y enseñan super bien
09 abril 2019 9:30
Falta una renovació de pista, ja que es nota el desgast dels anys.
Una lona cobreix el públic i la pista, que sagreeix molt en cas de pluja.
Falta calefacció als vestuaris
23 marzo 2019 14:48
Con pocos medios y mucha voluntad. Un equipo de barrio que hacen mucho más de lo que pueden. Siempre que podemos nos acercamos a ver algún partido. Merece la pena.
27 febrero 2019 17:05
Club deportivo de hokey y patinaje artistico con unas instalaciones muy anticuadas en espera del nuevo pabellon
23 febrero 2019 2:00
És el club més antic de Barcelona en patinatge artístic. Actualment està funcionant bé i els resultats en quant al aducacio i pòdiums als trofeus són satisfactoris. Tot i que no sóc un entès, crec que comensen a estar en nivells dels mijors clubs. Els entrenadors són seriosos amb la seva feina.
No puc opinar de la secció de hoquei tot i que crec que funciona bé.
8/10
31 agosto 2018 5:10
Exel.lent club de patinatge a Barcelona. Ideal per nens i nenes que vulguin practicar patinatge artístic o hockey.
08 abril 2017 16:46
1 2 3 Congrés, un gran club. Molt bona gent i lo més important són els nens, el resultats venen sols amb un gran equíp de persones
Sens dubte si vols jugar a Hoquei es la primera opció

Escribe una reseña



Calificación general: