17 noviembre 2023 15:45
El mejor menú de la catedral? diría yo que no ? Todo congelado la calidad malissima el pescado se nota que no es fresco el bacalao está tieso normal que te agan pagar 14,50€ porque es lo único que pueden pedir seguro no pueden pedir más dinero por este menú al medio día ("Atención al cliente.")digamos no una de la mejor que eh tenido tratamos con una camarera que no sabe hablar inglés y nos entendía mucho. tubo que llamar al chef pa que no se entendiera estamos en el centro de Barcelona tendrías que eser normal que un depiendete de un restaurante hablé un idioma así internacional pero parece como si no le gustan los turistas la escuché llamarlo guiris en manera fea una mesa del lado. Lamentable seguro no volveré y no aconsejar a nadie que vaya
29 agosto 2023 13:11
Sede del Colegio Oficial de Arquitectos de Cataluña, cuenta con todo tipo de servicios, es la sede en el que tiene ubicado sus órganos centrales, dando cobertura a las necesidades de los profesionales de la arquitectura, como bien realizan los Colegios Oficiales de todas las profesiones.
Ubicado en un edificio de diseño moderno, que llama la atención, y rodeado de construcciones muy próximas con largos siglos de historia a sus espaldas.
15 agosto 2023 22:16
Barcelona suposo les inspeccions tècniques en edificis, Certificat aptitud edifici, suposu es fa? Ja per Seguretat Salut pública, per si cau algun balcó, etc. Doncs aquí Girona capital les ITEs s'ho passen pel forru quan es tracte de venta de VIVENDES del banc. Espero COAC defensi la gent.

Us explico, a ma dona estan embarazada la immobiliària del banc (UCI-Retama real estate) li va vendre a 26 febrer 2015 una VIVENDA aquí Girona capital amb enganys i incompliments normatives: Decret187/2010, Dret Consumidor, Llei Vivenda, Llei hipoteca, Decret141, i ocultant-li que tenia terra apuntalat per aluminosis.

A novembre 2014 van passar bombers, policia municipal, tècnics urbanisme Ajuntament Girona, un arquitecte van apuntalar sostre pis 2on2a per aluminosis, veïns sabien; i tot així li van vendre en 26 febrer 2015 a ma dona el 3er2a amb enganys i sense dir que el terra estava apuntalat per aluminosis, ni li van dir que tenia ciment aluminós. Ajuntament Girona no va anular la cèdul·la habitabilitat en vigor i vàlida fins novembre 2028

Venedor va dir i posat en escritures que és un edifici no sujeto a inspección técnica alguna, sient fals ja que era de l'any 1956 edifici, saltant-se el Decret187/2010 en vigor en moment venta, sense entregar el Certificat Aptitud Edifici que era obligatori; essent professionals i conneixedors de normativa van vendre amb enganys com si fós una Vivenda de menys 45anys que no cal inspecció tècnica. També van dir i posat en escritures que estaven al corrent pagament amb la comunitat propietaris una altre mentida per afavorir la venta. El seu tasador Valtecnic va posar 39anys antiguitat, i lo real en moment venta tenia 59anys l'edifici.

Escritures i hipoteca fetes per ells i dins les proves, ni van deixar elegir notari al comprador, un dia abans dient notaria on tenia anar (hi ha mail). El venedor imposa dia firma 26feb2015 seu notari, seu tasador i sa gestoria saguci, no deixa elegir al comprador. UCI 3era vegada anaven dita notaria per mateixa vivenda 2007,2013 i 2015 notaris socis. La tasació 2007 hipoteca exagerada Uci mateixa vivenda 212mil €, Uci oculta i menteix jutjats.

Procés iniciat 2015, Sentencia 19gener2017 num. 6/2017 1ra.instancia num. 1 on anula venta i cadaqual es paga seu advocat, després Sentencia Audiencia Prov. Girona Num. 124/2018 11 abril 2018, i a sobre es va tenir de reclamar cumpliment Sentencia per via judicial perque via voluntària no van voler, sentencia execució 2019, i més escrits.i 2021 Jutjats 1ª instància n°1 Girona.

Amb lo fàcil hagués estat a 2015 un simple escrit anulació venta Vivenda per incomplir normatives en la venta d'una VIVENDA.

Quan ens vam enterar ma dona estava de 7mesos, pel disgust va perdre 2kg en una setmana juny2015, vam tenir d'abandonar vivenda pel risc, segueix pagant tot, procés dura, pis apuntalat, van allargant, tens de pagar gastos, costes advocat, guarderia nen, hipoteca UCI, passes uns anys molt malament. Quan els hi vam dir ni cas, ni cas burofax, despres demanda demanant només anulacio venta i van contestar amb demanda 2015.

La immobiliaria API va dir en judici que UCI l'havien trucat abans de la venta que havia passat un sinistre hi anés a veure si veia algu vivenda 3er. 2a. ; enlloc de reclamar Certificat Aptitud edifici, on era obligatori.

El pis apuntalat era el 2on. 2a i el que venien el de sobre 3er. 2a. Al comprador no li van dir res del sinistre. Sentencia posa que niño ya habia nacido cosa que es fals, tenien data naixement jutjats

El que firmà escritures i hipoteca (UCI-Retama real estate) posa que és vecino de bcn y domiciliado en bcn segons Fe seu notari, cosa que és fals, és de Girona Narcís Valentí Fusté. Va dir en judici que així és com venen totes les VIVENDES encara tinguin esquerdes estructura que així es com han fet sempre en dita notaria

Així no es poden vendre les VIVENDES, si volen seguir venent VIVENDES haurien de respectar les normatives.

Jutjats Girona permet segueixin estafant fent venta VIVENDES sense ITEs. Pobres els propers.

Si poguéssim recuperar costes primer procés +18mil euros.: (
20 junio 2023 8:37
Me golpeé el dedo del pie en un escalón al entrar. No es una buena señal para el colegio de arquitectos, ¿verdad?
Bonita tienda sin embargo.
06 junio 2023 0:20
Un edició enmig de Barcelona que dóna serveis als professionals de l'Arquitectura però que tenen una botiga i un bar oberts a tothom. Bona remodelació!
01 junio 2023 7:18
Me golpeé el dedo del pie con un escalón al entrar. No es una buena señal para la facultad de arquitectos, ¿verdad?
Bonita tienda.
04 mayo 2023 11:27
Después de muchos años sin "bajar". Y tras muchas obras y transformaciones: Lo valoro TODO muy positivamente
28 marzo 2023 8:32
Un hermoso edificio con un fresco y una súper tienda de souvenirs.no las tiendas que tienen por todos lados.
27 marzo 2023 21:50
La Capell és un lloc especial, molt únic, llibres, equipaments per despatxos, i una amplia selecció d’objectes de disseny molt singulars
25 febrero 2023 14:12
The place was full - we had to wait a bit, but the food was great and the service was exemplary. We unreservedly recommend it.
05 febrero 2023 16:37
Un lugar para ir más a menudo! Buena colección de objetos y materiales. Lo más notorio la amabilidad!
18 diciembre 2022 11:50
Visited during this reform on November 2022.
It's the house of the college of architects of Barcelona.
Hopefully it will be open to public for some events in 2023.
18 agosto 2022 15:50
Right in the centre of the city, just off Cathedral Square is this hidden gem of a restaurant in the architecture / design school.

I was hot, tired and very hungry on a Saturday lunchtime. All the nearby restaurants were full with people waiting outside.

In contrast this calm, gently air-conditioned (not overly cold) had plenty of space. The service was efficient and the food delicious.
I had the menu del dia. Three courses with a bottle of sparkling water for less than €15!

Highly recommended!
24 julio 2022 8:58
La mitad del personal sigue teletrabajando por el Covid. Vienes y hay todo un departamento vacío, nadie de un mismo departamento, en vez de turnarse como mínimo. Hay que venir para cualquier cosa con cita previa. Sinceramente ¿por ese servicio se pagan las cuotas?
19 abril 2022 2:26
Son unos estafadores, el menú cuesta 12€. Pedimos 2 menús y 1/2 para mi hijo y nos cobraron 11€ por el 1/2 menú ‍️, aparte de eso son maleducados, especialmente un sr.con gafas de la puerta que te habla en catalán y se la sopla que le entiendas o no. A mi no me dejó esperar a mi familia en el rellano de la escalera mientras fueron al baño justo después de pagar.
! … FATAL …. No lo aconsejo…!
14 enero 2022 20:40
Hem repetit després de 3 anys i la nostra impressió segueix sent molt positiva. Relació qualitat-preu excel·lent. El servei atent i ràpid. Un bon lloc on anar a fer el menú.
05 diciembre 2021 9:28
Resulta muy complicado obtener información fidedigna mediante llamada telefónica. Todos los agentes están ocupados. ¡ Siempre! Qué mala suerte.
Cuando logro contactar están tan ocupados que no atienden la consulta o desconocen el asunto o directamente te engañan. Qué desasosiego. Cómo se nota la ausencia de Mari Carmen Brabo.nada es como era.
21 septiembre 2021 2:43
Doy reconocimiento a Sergi Blanc, un arquitecto técnico profesional no, lo siguiente, es una gran persona y con un conocimiento y dedicación por su trabajo impresionante, le agradezco muchísimo todo lo que me ha realizado en mi casa, lo recomiendo al 100%
21 julio 2021 13:25
Edifici singular, bones exposicions, botiga, bar restaurant i molts serveis pels col·legiats i els passavolants. L'arquitectura de ciment de l'edifici contrasta fortament amb l'entorn antic i medieval i està format per un cos baix de forma trapezoïdal i una torre superior d'estructura metàl·lica, de vuit plantes. Al cos avançat de la façana hi ha un fris amb uns esgrafiats que reprodueixen dibuixos de Picasso de tema popular.
09 julio 2021 5:27
Suposu a Barcelona les inspeccions tècniques en edificis, el Certificat aptitud edifici, suposu es fa? Ja per Seguretat i Salut pública, per si cau algun balcó, etc. Doncs aquí Girona capital les ITEs s'ho passen pel forru quan es tracte de venta de VIVENDES

Us explico, a ma dona estan embarazada la immobiliària del banc (UCI-Retama real estate) li va vendre a 26 febrer 2015 una VIVENDA aquí Girona capital amb enganys i incompliments normatives: Decret187/2010, Dret Consumidor, Llei Vivenda, Llei hipoteca, Decret141, i ocultant-li que tenia terra apuntalat per aluminosis.

A novembre 2014 van passar bombers, policia municipal, tècnics urbanisme Ajuntament Girona, un arquitecte van apuntalar sostre pis 2on2a per aluminosis, veïns sabien; i tot així li van vendre en 26 febrer 2015 a ma dona el 3er2a amb enganys i sense dir que el terra estava apuntalat per aluminosis, ni li van dir que tenia ciment aluminós, li van donar una cèdul·la habitabilitat en vigor i vàlida fins novembre 2028.

Venedor va dir i posat en escritures que és un edifici no sujeto a inspección técnica alguna, sient fals ja que era de l'any 1956 edifici, saltant-se el Decret187/2010 en vigor en moment venta, sense entregar el Certificat Aptitud Edifici que era obligatori; essent professionals i conneixedors de normativa van vendre amb enganys com si fós una Vivenda de menys 45anys que no cal inspecció tècnica. També van dir i posat en escritures que estaven al corrent pagament amb la comunitat propietaris una altre mentida per afavorir la venta. El seu tasador Valtecnic va posar 39anys antiguitat, i lo real en moment venta tenia 59anys l'edifici.

Les escritures i hipoteca fetes per ells i dins les proves, ni van deixar elegir notari al comprador, un dia abans dient notaria on tenia anar (hi ha mail). El venedor imposa dia firma 26feb2015 seu notari, seu tasador i sa gestoria saguci, no deixa elegir al comprador. UCI 3era vegada anaven dita notaria per mateixa vivenda 2007,2013 i 2015 notaris socis. De la tasació 2007 hipoteca exagerada de Uci mateixa vivenda, Uci oculta i menteix jutjats.

Procés iniciat 2015, Sentencia 19gener2017 num. 6/2017 1ra.instancia num. 1 on anula venta i cadaqual es paga seu advocat, després Sentencia Audiencia Prov. Girona Num. 124/2018 11 abril 2018, i a sobre es va tenir de reclamar cumpliment Sentencia per via judicial perque via voluntària no van voler, sentencia execució 2019, i més escrits.i encara sigue 2021 Jutjats 1ª instància n°1 Girona.

Amb lo fàcil hagués estat a 2015 un simple escrit anulació venta Vivenda per incompliment normatives en la venta d'una VIVENDA.

Quan ens vam enterar ma dona estava de 7mesos, pel disgust va perdre 2kg en una setmana juny2015, vam tenir d'abandonar vivenda pel risc, segueix pagant tot, procés dura, pis apuntalat, van allargant, tens de pagar gastos, costes advocat, guarderia nen, hipoteca UCI, passes uns anys molt malament. Quan els hi vam dir ni cas, ni cas burofax, despres demanda demanant només anulacio venta i van contestar amb demanda 2015.

El de immobiliaria API va dir en judici que UCI l'havien trucat abans de la venta que havia passat un sinistre hi anés a veure si veia algu vivenda 3er. 2a. ; enlloc de reclamar Certificat Aptitud edifici, on era obligatori.

El pis apuntalat era el 2on. 2a.i el que venien el de sobre 3er. 2a. Al comprador no li van dir res del sinistre. Sentencia posa que niño ya habia nacido cosa que es fals, tenien data naixement jutjats.

El que firmà escritures i hipoteca (UCI-Retama real estate) posa que és vecino de bcn y domiciliado en bcn segons Fe seu notari, cosa que és fals, és de Girona. Va dir en judici que així és com venen totes les Vivendes encara tinguin esquerdes estructura que així es com ho han fet sempre en dita notaria.

Així no es poden vendre les vivendes, si volen seguir venent VIVENDES haurien de respectar les normatives. I Jutjats Girona no els hi diu res.

Si almenys poguéssim recuperar les costes del primer procés (18mil euros)? I ho pagués Ajuntament Girona per sa negligència.
29 junio 2021 21:33
Localizada na famosa Plaça Nova, o prédio possuí em suas laterais é nela que podemos avistar os frisos desenhados por Pablo Picasso.
05 diciembre 2020 20:02
Atenció excel·lent al restaurant. La cuina és d'alta qualitat, amb un sabor exquisit i un preu assequible.
23 septiembre 2020 2:59
La fachada realizada por Picasso me encanta.poder comer en su restaurante enfrente de las Torres Romanas de la antigua Barcino es una delicia y un encanto como toda la ciudad
23 septiembre 2020 1:53
La esperanza de que un informe técnico neutral, realizado por los mejores profesionales, haga justicia y ayude a encontrar la solución para 170 que luchan por una vivienda digna en el barrio de Merinals, Sabadell.
14 septiembre 2020 20:12
Molt bona experiència. Menú diari. Només migdia de dilluns a del vendres. Nit no. Caps de setmana no. Tanquen cuina a les 16: 00. Menú 12€
17 abril 2020 7:52
CARRER DELS ARCS: "FRIS DELS NENS"

Fris a la façana del Col·legi d'arquitectes del Carrer dels Arcs, titulat "Fris dels nens", dissenyat per Pablo Picasso i realitzat pel noruec Carl Nesjar.

CARRER DELS CAPELLANS: "FRIS DE LA SENYERA"

Fris a la façana del Col·legi d'arquitectes del Carrer dels capellans, titulat "Fris de la senyera", dissenyat per Pablo Picasso i realitzat pel noruec Carl Nesjar.

PLAÇA NOVA: "FRIS DELS GEGANTS"

Fris a la façana del Col·legi d'arquitectes dela Plaça Nova, titulat "Fris dels gegants", dissenyat per Pablo Picasso i realitzat pel noruec Carl Nesjar.

Escribe una reseña



Calificación general: