18 abril 2023 21:43
Una atenció 10 des del primer moment. Professorat jove amb ganes d'ensenyar. El programa està dissenyat per seguir el ritme de cada nen i si ho veu convenient saltar nivells segons la rapidesa d'aprenentatge, fent que l'alumne no s'aburreixi. Dins el programa tenen el seu avatar i poden aconseguir punts per intercanviar amb premis, tenen rankings etc.
18 abril 2023 13:18
Molt contents! A diferència d'altres centres que ofereixen la mateixa formació, a CODELEARN l'atenció a l'alumne és individualitzada i 100% flexible.
11 marzo 2023 21:40
Només puc dir que un 10, va començar el meu fill gran fa 3 anys i ara també hi va el petit, que fins i tot li està anant genial per treballar la concentració! Bons professionals, simpàtics, amables i carinyosos, els nens si senten super agust que també és molt important i aprenen moltissim! Gràcies equip!
31 mayo 2022 20:17
Esta molt guai es molt divertit i fa un any que vinc i estic programan amb python
28 mayo 2022 11:09
Molt contenta de Codelearn Girona des del primer dia de contactar-hi…!
Una escola de programació amb una metodologia ben ideada i estructurada, amb atenció personalitzada i amb capacitat per entusiasmar als nens i nenes. Sempre amables amb les famílies.
Agraïda també de què, sempre que ha estat necessari, les classes online hagin sigut possibles i fàcils.
La meva filla en surt contenta i amb ganes de tornar-hi, a mi això em diu molt.
Gràcies Codelearn Girona!
03 mayo 2022 11:46
Mi hijo Jake lleva en este súper programa / escuela de Girona desde que abrió! Me hizo mucha ilusión encontrarlo y ver cómo funcionaba. Me encanta el currículum, el como está organizado, la comunicación por Whastapp personalizado con los padres y como aprenden los niños con la ayuda de los tutores.
Jake antes iba a las clases presenciales porque las preferíamos y Jake aprendía mejor pero ahora que vivimos en Miami lo hacemos todo online.
Quiero agradecer la atención y adaptación que han tenido que hacer con Jake.
Ahora sus otras dos hermanas acaban de comenzar y están súper contentas.
Recomiendo esta escuela 100%.
Codificación y programación es para muy poca gente porque yo personalmente lo encuentro aburrido pero la mente de mis hijos lo encuentran fascinante.

Escribe una reseña



Calificación general: