18 mayo 2018 10:38
Personal ment m'ha grada molt aquest establiment I el seu tracte amb els nois I noies, trobo que es molt bon lloc per poder aprender a programar aquí. Per mí es el millor dels llocs.
13 octubre 2017 21:13
Fa uns mesos que els meus nebots assisteixen a Codelearn i estan molt contents tant amb el tracte com amb els continguts. La seva oferta a programaciño es molt completa i han millorat en molt poc temps la concentració dels nens, sens dubte un gran centre de formació.

Hace unos meses que mis sobrinos asisten a Codelearn y están muy contentos tanto con el trato como con los contenidos. Su oferta en programación es muy completa y han mejorado en muy poco tiempo la concentración de los niños, sin lugar a dudas un gran centro de formación.
13 agosto 2017 12:50
Recomano molt aquests centres a tothom. Després d'un any apuntat al centre de Sant Gervasi, vàrem començar al de Sant Cugat a causa d'un canvi de vivenda i altre cop el tracte va ser excel.lent. La nostra Arlet segueix molt motivada i encantada amb el professorat. No se com seran els altres centres Codelearn però aquests dos m'han demostrat un valor humà i docent espectacular. Ànims que esteu fent molt bona feina!
09 julio 2017 4:03
Cada vegada que vaig passant per alla veo molt entusiasme en les cares dels nens. Lo que mes m'agrada es que tenint edades diferentes, el fet de treballer alla junt amb els tutors els fa parlant el mateix idioma: la programacio y la logica propia de cadascu que en surt.

Escribe una reseña



Calificación general: