26 julio 2022 22:36
Muy desordenado todo falta compañerismo, trabajo en grupo y respeto entre compañeras y una buena administración muy desorganizado todo todo es un chismoso parecen niñas de primaria.
15 julio 2022 1:14
Personalment un desastre a tots els nivells…. Ja que les persones haurien d’estar tractades amb amor i delicadesa. No existeix humanitat i la paraula empatia no saben el que significa.
Una llàstima per dir ho delicadament!
12 julio 2022 5:26
Bastant malament, la meva mare pertany a una altra residencia i està a Colisée desde dijous per positiu Covid, portem 2 dies intentant contactar amb la residència a través de fixe i mòbil i no hi ha manera de que ens agafin el telèfon, no sabem res de com està i és bastant desesperant. Hem trucat, hem enviat Whatsapp i res de res. Em sembla molt poc seriós i molt poc humà la falta d'informació cap a la familia, a la residència a la que ella pertany això no havia passat mai. Ningú assumeix responsabilitats i la familia estem patint per no saber res.
28 junio 2022 20:32
Un espacio y entorno de naturaleza, saludable, con terapias y atención médica adecuados para mantener el tono de l@s residentes y mejorar su calidad de vida. El staff muy cercano y comprometido con su actividad. Comunicación periódica a través de la aplicación del centro, lo que mantiene a la familia informada puntualmente con la tranquilidad que esto supone. Estamos, toda la familia, muy satisfechos.

Escribe una reseña



Calificación general: