07 noviembre 2020 20:38
Vam apostar per apuntar a la nostra filla al Col.legi Badalonès i no ens vam equivocar. És una escola fantàstica on es respira alegria, diversió, dedicació i molta professionalitat. La nostra filla gaudeix moltissim a l'escola el que vol dir que està a les millors mans.
25 octubre 2020 0:26
Estamos super contentos de llevar a nuestros hijos al Badalones. Yo estudie ahí y no tenia ninguna duda donde irian mis hijos. Dan una enseñaza muy buena, mis hijos van super contentos, motivados. Y sobretodo agredecer el vinculo que hay entre colegio/profesorado con familia. Da mucha tranquilidad y en todo momento estamos informados de las novedades y lo que estan realizando nuestros hijos en el.colegio.
13 octubre 2020 20:46
Quan busques escola per als nens, busques la que millor s'adapti a tu.
Estem contents amb la tria que vàrem fer. Els nens estan encantats amb l'escola i nosaltres també.
L'escola té les seves coses, si algú coneix l'escola perfecte que m'avisi, però és una bona escola i els nens estàn aprenent els mateixos valors que els hi ensenyem a casa.
18 septiembre 2020 10:28
Escollir aquesta escola és el millor que hem pogut fer. Confiança plena en el seu professorat i la seva metodologia. La nostra filla entra i surt feliç cada dia, i per a nosaltres això, en una nena de tres anys, és molt important. Els hi ensenyen autonomia, valors, respecte. Tot per convertir-se en unes grans persones.
20 abril 2020 6:06
Sens dubte molt content amb l'elecció d'aquesta escola per la nostra filla. Està cursant P3 i des de el primer minut és feliç, a l'escola es respiren valors humans i tracte excel.lent barrejat amb aprenentatges i formació d'alta qualitat. A la vanguardia tant per recursos com per instal.lacions. Sens dubte si no la millor una de les millors escoles de Badalona.
03 abril 2020 1:55
Vem decidir apuntar als nostres fills després de la visita de jornada de portes obertes.
Després de 3 anys, seguim contents amb la nostra decisió, no només per l’alegría amb que assiteixen a classe els nens, si no per la qualitat i els valors de l’ensenyament que veiem que van adquirint.
02 abril 2020 18:41
Vaig estudiar-hi des dels 3 anys fins que vaig acabar COU i hi vaig viure alguns dels millors anys de la meva vida. Hi conservo amistats de sempre amb alumnes d'aleshores que avui en són professors. Em consta, per casos que conec de molt a prop, que avui són encara millors que en la meva època. Un deu en tots els sentits.
28 marzo 2020 1:18
Els meus fills han estudiant al Col·legi Badalonès. Des del 3 anys fins a 2n de batxillerat. El projecte d'escola Badalonès, sòlid i amb innovació, ha fet que tinguessin la formació per accedir als estudis universitaris que volien. Forment persones pel futur, amb criteri i responsabilitat.
22 marzo 2020 18:55
Escollir escola pels teus fills es una de les decisions més complicades que hi ha pero tota por va desapareixer el dia que el vaig veure entrar tot content i voler tornar al dia següent! Estem super contents amb l'escola i els profes! Sense dubte la millor decisió que vam pendre!
22 marzo 2020 1:38
Com a exalumne del Col·legi Badalonès he volgut que els meus fills tinguin les mateixes oportunitats que vaig tenir jo, bon professorat i ambient, projecte educatiu innovador i una continuïtat educativa que va des d’infantil a batxillerat. Bona feina!
31 enero 2020 17:35
Quan vam decidir que el nostre fill anés a l'escola sabiem que estavem apostant per un dels millors i, encara que només porta 4 mesos a l'escola, ara estem segurs que ha estat la millor decisió. Les senyoretes, tots els professionals que estan amb els nostres petits cada dia, companys, pares i mares. és increïble. Per alguna cosa aquest any celebrem 125 anys! A per altres 125 més!
28 noviembre 2017 7:39
Falta de conciencia.
Mi hijo es alérgico a un alimento llame para informar.
Me dieron que necesitaba el papel del médico.
Tras comentarle que el menor esta en proceso de las pruebas y demás. Me contexto ACTA QUE NO ESTÉ EL PAPEL LE SWGUIREMOS DANDO ESE ALIMWNTO SEGÚN LEY.
Entonces que son animales o personas me quede pasmada como anteponen la salud de un pequeño antes que un papel si el niño tuvo esa crisis en mi casa acta que no tenga eso se lo dan, No se lo que tardarán en hacerle las pruebas y tener ese documento pero mejor que estos irresponsables no cuiden de nuestros hijos
13 octubre 2017 22:17
És una institució de tota la vida. Rigor i serietat en l'ensenyament.
Desde P3 fins a Batxillerat, i amb fama de tindre de les millors notes de tall de Badalona, per a l'accés universitari.
08 julio 2017 22:52
És una institució de tota la vida. Rigor i serietat en l'ensenyament.
Desde P3 fins a Batxillerat, i amb fama de tindre de les millors notes de tall de Badalona, per a l'accés universitari.

Escribe una reseña



Calificación general: