13 marzo 2023 5:12
Avui he tingut el plaer de retornar a la meva antiga escola gràcies a la visita guiada del Director General, Ismael Peralvez

Orgullosa dels canvis i millores estétiques i de les pròpies instal.lacions a més a més, de la amplia oferta d’estudis per a totes les etapas: llar d’infants, infantil, ESO, batxillerat i Cicles Formatius.
10 marzo 2023 6:39
Escola amb un alt nivell d'ensenyament però alhora escola on s'educa en valors.
Continguts + Valors = Grans professionals i grans PERSONES.
Escola amb un tamany ideal per esdevenir una escola oberta a les famílies on l'educació dels nostres fills s'entén com un objectiu compartit.
07 marzo 2023 19:02
La nostra experiència com a família ha estat i segueix sent extraordinària. La primera vegada que vam anar a l'escola el que més recordem és la sensació de que era un espai amb caliu, familiar, proper i que transmetia confiança. No ens vam equivocar en absolut, i ha superat amb escreix les nostres expectatives. De fet amb 3 fills amb edats molt diferents el nostre bagatge a l'escola des de l'any 2006 segueix mantenint l'excel.lencia del primer dia. Sabem del cert que l'escola lluita de la mateixa forma per cada alumne, independentment del seu perfil o de les seves possibilitats, confia en ells i els acompanya amb estima i compromís. No us ho penseu, Veruna Vall és una de les millors escoles de Terrassa! Felicitats a tot l'equip que ho feu possible any rera any!
22 enero 2023 19:23
Un concierto muy bonito y emotivo. Un colegio muy familiar y muy bien acogidos. Felicidades.
18 enero 2023 22:25
Escollir una escola per la meva filla potser ha estat de les decisions més complicades que he hagut de prendre com a mare en aquests primers 3 anys. Ens vem decidir pel Vedruna Vall per la familiaritat, el projecte educatiu, la seva fidelitat amb els valors que sosté i que són la base de l'escola, també per la ubicació cèntrica, les instal•lacions, servei de menjador amb cuina pròpia i que hi hagin 2 línies a infantil i primària. Ara me n'adono que 2 línies suposa un nombre d'infants per curs suficient per garantir la diversitat i heterogeneïtat a les aules i un tracte individualitzat i seguiment i atenció personalitzada, a diferència d'altres escoles amb el doble d'infants i de grans dimensions on el nen/a pot acabar passant desapercebut/da.

Per ara, puc destacar: canals de comunicació directa amb la professora que agilitzen qualsevol qüestió o imprevist que sorgeix, proposta d'activitats a l'aula i fora de l'aula motivadores i interessants. El professorat que coneixem, l'equip directiu, famílies de l'AMPA i el personal d'administració i serveis amb qui hem coincidit són molt atents, familiars, propers, molt amables i predisposats a ajudar en tot el què faci falta, sempre oberts a escoltar noves propostes. La nostra filla es queda a dinar i destaquem el servei de menjador excel•lent: menja de tot cada dia, variat, sa i bo. Activitats i propostes de tallers i formacions dirigides a les famílies constants i molt interessants que fomenten la cohesió entre infants i famílies també d'altres cursos i etapes educatives.

Entrar al Vedruna Vall cada dia i veure a la meva filla sentir-se com a casa, tranquil•la, segura, contenta i orgullosa de la seva escola, només pot significar una cosa: vem prendre la millor de les decisions.
15 enero 2023 17:22
Un concierto muy bonito, hemos disfrutado mucho viendo a los más pequeños cantar enhorabuena
27 diciembre 2022 8:38
Excel·lent escola i millor personal. El nostre fill està a punt d’acabar la seva etapa al Vedruna Vall, està cursant 2on de batxillerat, i no podem estar mes contents de l’escola.
El professorat sempre ha tingut cura dels conflictes que poden tenir els adolescents a aquesta edat.
Han estat campions nacionals de robòtica i han anat a competir la competició internacional a Estats Units.
No podem parlar millor d’una escola que ha fet créixer el nostre fill com a estudiant i com persona.
Una abraçada
24 diciembre 2022 22:06
Un concierto de Navidad muy entrañable, los más pequeños lo han hecho muy bien. Felicidades a todos los que han participado
14 junio 2017 5:49
Educación deficiente profesores y personal bordes en general.nadie tiene.entusiasmo ni pasión por su trabajo clases aburridas como e dicho antes sin interes y si tienes algún problema pasan de ti y cuando quieres ablar con la directora esconde la cabeza y te saca a su perrito faldero ademas cuando me fui del colegio ice los examenes de recuperacion suspendi tres por los huevos de los profesores cuando mas de una hice los calculos y estaba aprobada y me lo reconocieron y me dijo el que por entonces era mi tutor ''has suspendido tres pero para que te lleves un buen recuerdo del vedruna te la emos aprobado por la junta y asi hablaras bien de nosotros vamos un soborno en resumen son lamentables hojala que quiebre o se derrumbe con los profesores dentro

Escribe una reseña



Calificación general: