24 noviembre 2021 4:46
Hem fet una ruta circular pujant al Santuari de Cabrera. S'ha de dir que el camí de baixada no estava gaire ben senylitzat. Unes vistes fantàstiques.
24 septiembre 2021 5:57
Moltes coses a fer, llocs molt variats i espectaculars. Val la pena fer-hi excursions a peu o amb bicicleta.
31 julio 2021 2:01
El parque de collsacabra, desde Sant Marti sacalm hasta rupit pasando por tavertet, Sant Joan de Fábregas, y el pantano de susqueda, nos sumerge en un paisaje que se ha forjado por los antiguos glaciares.
20 mayo 2021 19:00
Vistas impresionantes, naturaleza a mansalva, las subida norte es más empinada y recomendado para los más valientes, puedes optar por el acceso suroeste, es menos empinado y más fácil de recorrer, recomiendo bajar por la norte, con unas vistas de vértigo, en la cima el pequeño bar ofrece refrigerios y agua de pozo que puedes bombear tu mismo con una rueda de bombeo, muy original y pintoresco.

Si quieres comer allí debes reservar ya que siempre está completo.

Alguna crítica se ha quejado de las patatas y la cerveza por 4.5, catalán fijo.le invito a subir las debidas y las patatas cada día a 600m de altura a pulso, y verá lo que debería costar la bebida, sentada en su sofá fácil es críticar el esfuerzo de otros.

Si vais con niños tener mucho cuidado ya que no hay barandillas y es muy peligroso dejarlos sin vigilancia.
07 marzo 2021 2:45
Es un lloc preciós, amb unes vistes meravelloses, recomano deixar el cotxe a Sant Julia de Cabrera i fer el camí a peu, gaudint del passeig i del paisatge.
09 octubre 2019 3:30
Una excursion corta pero con unas vistas increïbles. Hay una hermita donde sirven comida casera.
23 junio 2019 20:01
El Collsacabra o Cabrerès és una comarca naturalde la Catalunya interior, de 142 km² d'extensió, situada entre Osona,  la Garrotxa i la Selva. Limita a l'oest amb la plana de Vic, al sud amb la vall de Sau i les Guilleries, al nord amb la serra de Cabrerai a l'est amb la vall d'en Bas i les planes d'Hostoles. Pertany majoritàriament a la comarca d'Osona, però inclou també terres de les comarques veïnes de la Garrotxa i de la Selva. Geomorfològicament situada entre les serralades Prelitoral i Transversal catalanes, és un altiplà format per una plataforma estructural amb cingles a sud i a Llevant, d'una altitud mitjana de 1.100 m, constituïda geològicament per materials sedimentaris, sobretot margues i gresos eocens. El nom de Collsacabra prové del terme jurisdiccional del castell de Cabrera, anomenat Cabrerès.
27 junio 2018 19:46
Lloc espectacular, amb una pujada increible. Si el dia està clar, les vistes són impressionants! Això sí, hi han indrets no recomanables per persones amb vertigen (les escales, o el camí cap a la senyera).
Lugar espectacular, con una subida increíble. Si el día está despejado, las vistas son impresionantes. Eso sí, hay lugares no recomendables para personas con vértigo (las escaleras, o el camino hacia la bandera)
15 abril 2018 11:34
El paisaje, su ecosistema y zonas que están semi salvajes. (nota: es recomendable tener conocimientos en técnicas de excursionismo para disfrutar de según que rincones)
01 abril 2018 21:01
Es un espai natural que et permet fer moltes sortides familiars i disfrutar de paisatges i vistes únics.
13 marzo 2018 17:04
Visita a la Serra de Collsacabra, passant pels poblets de Rupit i Tavertet. Absolutament recomanable. Estàn molt ben reconstruït i conservat. Per aparcar a Tavertet, anar al pàrquing de l'esquerra fins als containers d'escombraries: allà podeu deixar el cotxe i no pagar.
26 febrero 2018 1:10
Aquest territori es ple de racons sorprenents. Possibilitat de fer excursions de tota mena, llocs històrics, poblets amb encant, miradors amb paisatges especraculars i restaurants amb bon menjar.

Escribe una reseña



Calificación general: