10 enero 2023 1:57
Si vais en invierno atención por el camino, imprescindible tener cadenas o neumáticos de invierno
15 marzo 2020 23:56
Es una casa meravellosa, amb un entorn insuperable. Boscos, prats i excursions per totes bandes.

Els responsables de la casa, la Sílvia i en Nil, són molt atents i encantadors. Ens han cuidat d'allò més bé.

La casa està disponible per a colonies, campaments i turisme rural (grups grans).

Casa energèticament autosuficient i uns serveis a mida.

Ja fa mes de 20 anys que la coneixem i hi venim. Esperem fer-ho 20 anys més!
03 mayo 2019 14:41
Molt bon tracte però estaria bé que tinguessin productes de neteja inclosos amb el preu. S'esforcen molt en adaptar-se a les necessitats.
19 abril 2019 17:37
Magnifica estancia estos dias, la casa está muy bien y limpia, el entorno es precioso, los caseros Nil y Silvia super simpaticos, atentos y serviciales, ella cocina muy muy bien! Exquisito Hemos estado muy agusto! Repetiremos seguro, muchas gracias!
03 abril 2019 0:03
Hem passat un capdesetmana amb 25 amics i hem estat milt bé. Hi ha molt espai per adults i nens, barbacoes, excursions, etc Una casa ideal i excelent per estades de grups!
21 diciembre 2017 10:53
M'ha encantat l'estada. El propietaris de la casa, en Nil i la Núria, son encantadors i t'ajuden en tot el necessari. L'entorn es preciós i disposa de rutes per anar a caminar i disfrutar de unes vistes espectaculars i la casa te una llar de foc d'allò més acollidora
26 octubre 2017 4:54
La casa està situada al mig de la muntanya, sense cap mena de soroll ni molèsties d'aquest tipus a prop. A més a més totes les equipacions, habitacions, piscina etc estan molt ben cuidades i en bon estat.
03 septiembre 2017 9:13
Cap de setmana perfecte! Vam llogar tota la casa i vam rebre un moooolt, molt bon tracte per part dels propietaris que ens van acollir més que bé. La casa molt acollidora i preparada per tot tipus d'activitats en grup. Se'ns dubte i tornarem!
02 septiembre 2017 9:21
Hem anat aquest cap de setmana i ens ho hem passat molt bé. Els propietaris, una parella maquíssima i molt atents en tot! No ens ha faltat de res. I el jocs que ens han preparat molt chulos. Moltes gràcies per tot i per una altra ocasió, per anar en grup per la zona hi repetirem.
26 agosto 2017 2:41
Cortariu es un lugar ideal para pasar unos días de diversión con amigos! Tiene unos alrededores muy bonitos que puedes ver si te animas a hacer las actividades de grupo! Las instalaciones están muy bien! El trato por parte de los dueños de la casa inmejorable, han estado muy atentos y amables! Sin duda para celebrar el primer año de casados de mis amigos volveremos a ir, les volveremos a organizar a nuestros amigos un remember de la despedida!
Gracias
13 agosto 2017 9:02
L'entorn és fabulós, hem estat molt ben atesos i està molt ben equipada: amb piscina, taules de pícnic, jardí exterior, el menjar molt bo i les habitacions molt netes
11 agosto 2017 18:45
Hem passat un cap de setmana espectacular a Cal Caló.
La casa es troba en un entorn idílic i té prou espai perquè petits i grans s'ho passin d'allò més bé.
Els propietaris s'encarreguen en tot moment que et trobis com a casa i de que no et falti de res.
Menció especial a la cuina, en un parell d'ocasions vam acabar aplaudint.
Una abraçada!
05 agosto 2017 12:02
Hem passat un cap de setmana increïble! Magnífica casa en un entorn privilegiat. Molt recomanable!
23 julio 2017 14:57
Lloc bonic, amb bon tracte, amb possibilitat de fer-hi activitats, piscina, rocòdrom, bassa d'amfibis, funciona amb plaques solars i generador, a tocar del Parc Natural del Cadí-Moixeró. A 10 minuts de Bellver de Cerdanya.
11 julio 2017 1:36
És una casa de colònies altament recomanable per la seva implicació en la conservació de l'entorn i del medi ambient.

Escribe una reseña



Calificación general: