31 marzo 2024 17:04
Quin goig poder tenir un lloc on deixar l’Elna tant ben cuidada, com si fosin seus amb tanta cura i com a casa. Així si que et sents segur de delxar el gos quan ho necesites.
saps que te’l cuidaran tant bé.
Vam necessitar dos matins d’adaptació però després en les fotos que ens enviava l’Eulalia se la veia super bé i s’ho ha pasat super.
Gràcies Eulalia i Anna.

Segon cop que es queda i no tenim paraules per descriure com ha estat de feliç L’Elna. Com sempre super ben cuidada. Gràcies!
03 diciembre 2023 6:45
Excepcional….! La Siena ha vingut com mai…! Ja li veia en els ulls en les fotos i vídeos de l’Eulàlia que estava perfecte…! Moltes gràcies….!
25 noviembre 2023 11:13
Hem fet l’adaptació i només amb 2 matins la Brida ja està com a casa, amb l’Eulàlia i l’Anna està encantada
21 octubre 2023 18:25
En Flusx ha estat com a casa.
L’Eulalia me l’ha cuidat molt be!
Molt bona experiencia.
Repetirem.
01 julio 2023 10:45
Tot perfecte, en Haku ha estat sis dies a la casa i al recollir-lo s'ha notat lo content i feliç que ha estat.
15 junio 2023 22:43
Com a casa, mai millor dit.
Sens dubte serà sempre la nostra primera opció quan la Mus hagi d'anar de colònies.
La Mus va ser la reina de la piscina!
L'Eulàlia, una segona mare.
Gràcies per cuidar-la tan bé
10 junio 2023 8:26
La lola i nosaltres em trobat el lloc ideal a com a casa. Justament el que busacavem per la lola. Un lloc genial per les nostres mascotes que sho passen super b i ben mimades per l Eulalia i l Anna. En tot moment estas informat amb fotos, videos, explicacions per wats. Aaaaa molt important per nosaltres! Dormen a dins a casa i la lola al sofa. Jo volia que estigues com a casa i resulta q a sigut molt millor? Ara ja em trobat lloc per poder deixar la lola i disfrutar ella i nosaltres! Gracies Eulalia i Anna fins molt aviat
PD: marxar amb tota la confianca i tranquilitat del mon no te preu
03 junio 2023 16:49
El Pelut ha venido muy contento y feliz por los videos que me ha pasado la Eulalia ha estado jugando con más perros y se lo pasaba bien volveremos a repetir la experiencia
22 mayo 2023 8:35
El nom ho diu tot. Com a casa, i jo encara afegiria: millor que a casa. En Crom hi va feliç.
16 mayo 2023 10:16
Aquets dies de Setmana Santa hem deixat la Duna a Com a casa amb l Eulàlia h estat de primera no podia estar millor i nosaltres molt tranquils amb el que ens explicaven. Moltes gràcies Eulàlia x cuidar tant bé de la Duna recomanat el 100%
13 mayo 2023 7:23
La Lina va feliç quan passa uns dies a casa de l’Eulalia. Es com visitar aquella tieta que la cuida i l’estima.
Es retroba amb els seus amics canins i comparteixen jocs, llits i sofàs.
No se que faríem sense aquesta ajuda estupenda. Molt agraïts!
03 mayo 2023 23:25
En MiL va ser un més de la família durant la seva estada i hi va estar com a casa:) Ho recomanem 100%!
20 abril 2023 6:34
La lola i nosaltres em trobat el lloc ideal a com a casa. Justament el que busacavem per la lola. Un lloc genial per les nostres mascotes que sho passen super b i ben mimades per l Eulalia i l Anna. En tot moment estas informat amb fotos, videos, explicacions per wats. Aaaaa molt important per nosaltres! Dormen a dins a casa i la lola al sofa. Jo volia que estigues com a casa i resulta q a sigut molt millor. Ara ja em trobat lloc per poder deixar la lola i disfrutar ella i nosaltres! Gracies Eulalia i Anna fins molt aviat
PD: marxar amb tota la confianca i tranquilitat del mon no te preu
06 abril 2023 23:33
La perra ha estado muy bien y se nos ha mantenido informados en todo momento de cómo estaba. Ha seguido las indicaciones que le he dado para cuidarla como lo haría yo. Muy contentos con el trato y con como ha estado la perra
15 marzo 2023 2:21
Des de que en Bruc, el nostre Golden Retriever tenia 3 mesos va començar a anar al Com a Casa, un espai no només d'oci, sino també d'aprenentatges i un entorn de sociabilització que ha fet que la seva vida diària sigui més fàcil, per ell i per nosaltres. L'Eulàlia i la seva filla, el tracten en tot moment amb amor i afecte, creant en nosaltres un espai de confiança on sabem que en Bruc és feliç. Ell espera quedar's-hi cada cop que hi passem per davant i això ens fa afirmar, que com diu el nom que van escollir posar-hi, s'hi sent COM A CASA.
30 diciembre 2022 18:27
Com a casa. I fins i tot Millor que a casa! El millor tracte que he vist mai, absolutament recomanable.
01 noviembre 2022 16:56
Com a casa és un lloc molt bonic on els nostres amics no humans, són molt ben atesos. Recomano 100%
Eulàlia i sa filla han tingut cura i atenció d'en França, sense conèixer-lo, gràcies per la confiança, repetirem. <3
08 octubre 2022 12:18
Ha estat una sort poder deixar la nostra gossa a com a casa. Molt ben atesa i estimada. Amb un espai immillorable per córrer i jugar. Moltes gràcies per cuidar-la tan bé. Nosaltres repetirem segur i ho recomanem 100%.
26 agosto 2022 10:29
La Nunki va tornar encantada de l'estada; i fantàstica acollida de l'Eulàlia i l'Anna. Tornarem!
22 julio 2022 14:04
El millor lloc on podia deixar el meu gosset.l'Eulàlia el va cuidar com si fos seu i ens enviava wats, fotos i vídeos cada dia. En Timi ha tornat cansat de tant jugar i feliç. Sens dubte serà la residència d'en Timi quan marxem!
22 julio 2022 3:44
Com a casa no és una guarderia qualsevol, els nostres peluts estan cuidats com a casa amb la família, dormen a la casa amb les persones, els mimen, tenen un jardí genial per jugar i córrer, tot el que necessiten i més.l'Eulàlia i l'Anna s'asseguren que els gossets que coincideixen a la casa siguin compatibles fent una presentació abans.
Durant la seva estança et fan arribar fotos i vídeos i t'expliquen com està adaptant-se.
Nosaltres tenim clar que en Gus repetirà quan ho necessitem.
21 julio 2022 11:32
Immillorables els dias que a passa't en BRU no podem esta més contens i segur a disfrutat molt i nosaltres estabam tranquils per que estava COM A CASA gràcies
17 julio 2022 16:30
No és la primera vegada que deixem la nostra fiera a Com a casa, i estem molt contents de poder fer-ho amb la tranquil·litat de saber que estarà a gust. Mai millor dit, com a casa. El tracte natural i amorós amb els gossos que tenen ens agrada molt! Ja sabeu que seguirem repetint!
13 julio 2022 4:07
Residencia sense gábies ideal per les nostres mascotes. El més semblant d’estar a casa. Gossos en llibertat i dormint a dins a casa.
12 julio 2022 23:02
Com sempre, una experiència fantàstica per les nostres dues besties. Allà estan com a casa.
Quan tornen a casa es passen dos dies dormint de l’esgotament!
Colonies canines super recomanables
21 junio 2022 13:32
Ens ha agradat molt el vincle de l'Eulàlia i l'Anna amb els gossos i també cap a nosaltres, han aconseguit que la Sai es sentís com a casa, en tot moment ens han mantingut informats, amb vídeos, fotos.esperem que aquesta sigui la primera de moltes. Gràcies i fins aviat!
15 junio 2022 22:50
La millor opció per deixar en Bruc. L’Eulàlia i família l’han cuidat com si fos un els seus gossos.
Cada dia hem tingut fotos i notícies de com estava i com anava el dia.
Totalment recomanble. Repetirem segur!
En Bruc ha estat com a casa, cuidat i mimat!
Gràcies família de Com a Casa
04 junio 2022 9:39
El tracte de l'Eulàlia és excel·lent. Molt propera i molt amable amb nosaltres i, el més important, ha cuidat d'en Xuc com si fos seu! Ens ha anat informant de què feia i com estava en tot moment. Hem estat molt tranquils sabent que en Xuc estava com a casa (o fins i tot millor!) 100% recomanable.
30 mayo 2022 12:24
Tracte excepcional, amb mamitis crònica, només amb l’Eulalia em puc separar del meu gos i quedar-me tranquila
03 mayo 2022 4:03
Ahir vaig deixar al Tuki per primera vegada i sembla que va estar molt bé, segur que repetirem un altre dia, moltes gràcies per tot!
24 febrero 2022 2:39
La Eulalia i els seus, son uns amfitrions perfectes! En Freedom i en Petit tenen 12 i 14 anys. Han voltat tot el món: Europa, America (21 estats) i Brasil. Per tant han viscut amb molts gossos i han estat en guarderies i hotels de tot tipus. Ara que ens mudem a la Garrotxa ens calia un lloc, sense gàbies, on els gossos es sentissin comodes. Amb el primer test ha estat amor a primera vista. Repetiran! Agraíts per la entrega que fas amb els de 4 potes!
12 febrero 2022 11:05
Cada cop que marxem de vacances sé que puc marxar tranquil. Des de que conec com casa sé que no el tancaran a cap gàbia i estarà tan bé com a casa. Ho recomano sens dubte, a més a més et van enviant fotos cada dia perquè beguis al teu gos i t'expliquen que fa, que menja, com dorm. I em deixa molt tranquil.
Moltes gràcies pel servei que oferiu, repetiré!
12 diciembre 2021 0:12
La meva gosseta ha estat super bé a casa de l’Eulàlia, ha jugat moltíssim amb les altres gossetes i ha estat molt ben cuidada!
Hi tornarà segur! Moltes gràcies família?
21 noviembre 2021 15:26
Una acollida magnífica. La meva gossa ha estat encantada d anar-hi i per tant,
jo també. Un tracte excel'lent. Moltes gràcies. Ens tornarem a veure segur!
22 septiembre 2021 4:18
Blanqueta ha estado como en casa! Sin jaulas, durmiendo en la cama de Eulalia, corriendo y jugando todo el el día con sus amigos perrunos
Todos los días te informa y te manda fotos y vídeos de lo que hace la perra.
Gracias a Eulalia e Anna por el trato y cariño que le han dedicado️
Muy muy recomendable.
Repetiremos seguro!
26 agosto 2021 10:10
Una sort haver trobat aquest lloc. Realment el nostre gos, en Reggae, ha estat "Com a Casa". Espai per correr, sense gàbies, amb contacte amb altres gossos i acompanyats de la Eulàlia, la mestressa, un encant de persona i molt professional! Sens dubte tornarem!
24 agosto 2021 8:35
En Legend hi ha estat molt bé! Molt d'espai per moure's, pocs gossos, la propietaria una professional! Els gossos estan com a casa!
05 agosto 2021 12:42
És una sort haver trobat aquest lloc. Realment estan Com a Casa! ; ben cuidats, amb molt d'espai per còrrer i jugar, amb molta ombra a l'estiu i aigua per refrescar-se. Un autèntic luxe. En Jack ha fet grans amigues, i li costa marxar quan l'anem a recollir.
31 julio 2021 12:45
Gran profesional, nuestras perritas han estado mejor que en casa! No solo las han cuidado muy bien, sino que las han mimado y además nos han mantenido informados de todo. Gràcies Eulàlia!
19 julio 2021 11:05
Com a casa ha estat un regal per nosaltres ja que no trobàvem un lloc de confiança i molt important sense gàbies, per poder deixar a la Puma amb tota la tranquil·litat del món. És un lloc on tracten als gossos com un més de la família com nosaltres, per la Puma han estat uns dies de colònies amb amics i s'ho ha passat pipa amb els seus nous amics. Gràcies noies per la vostra professionalitat i amor, fins la pròxima.
06 julio 2021 11:27
Estoy muy contenta, dejar a mis perros en buenas manos y en un lugar bonito.
Durante mi viaje me estuvieron enviando fotos de mis perros disfrutando.
Lo recomiendo!
26 junio 2021 1:55
El millor lloc on deixar a la nostra estimada Macba quan no pot acompanyar-nos, està realment com a casa! Sense gabies i sempre acompanyada.sense dubte la nostra única opció és Com a Casa! Gràcies!
13 junio 2021 2:01
Com el nom indica, el meu gos ha estat com a casa aquests dies. Molt bon tracte i atenció. Sens dubte un bon lloc per deixar al teu gos mentres no hi ets. Molt recomenable, repetiré segurissim!
19 mayo 2021 20:22
El sitio perfecto para que tu mascota pase unos días como si siguiera en casa. La atención y el cuidado que le dieron a mis perros fue inmejorable. Saber que tu mascota está bien atendida cuando uno está fuera de casa no tiene precio! Gracias por el cariño y la labor que hacéis cada día con ellos. Repetiré seguro!
05 julio 2020 4:42
Muy cariñosa con mi perro Xuffo.
Seriedad en los horarios e incluso a la hora de darle su medicación
Xuffo se pone como loco cuando pasamos por la casa.

Escribe una reseña



Calificación general: