07 mayo 2023 11:22
Impecable trabajo! Me aportaron gran seguridad y tranquilidad a la hora de emprender mi negocio. El trato fue exquisito por su amabilidad, disponibilidad y cercanía. Rapidez y efectividad en resolver cualquier duda o problema que pudiera surgir. Sólo elogios para este maravilloso equipo! Mil gracias Marta y Joan
23 diciembre 2022 5:37
Si necessites un bon assessorament ho recomano al 100%!
Primer van analitzar la meva botiga, detectant quines eren les meves necessitats prioritàries, d'una manera objectiva i propera, aportant idees bones i fàcils d'aplicar. Vaig reforçar la comunicació digital i em van donar eines fàcils i resolutives per fer-me més àgil tota aquesta part del meu negoci. Tant la Marta com el Joan són molt bons professionals, segur que tornaré a treballar amb ells!
26 noviembre 2022 13:40
Profesionales y comprometidos con la labor que desempeñan. Me he sentido acompañada y asesorada en todo momento Un trato excelente! Felicidades! Sois un equipazo y hacéis que las cosas sean fáciles. Sin duda alguna seguiré contando con vosotros.
17 noviembre 2022 8:19
Trabajar con Joan es sinónimo de profesionalidad y trabajo bien hecho, entre muchas cualidades pero, estate seguro que no malgastarás tu tiempo ni el suyo, optimizarás resultados y sobretodo tendrás la fortuna de que grandes profesionales te ayuden a encontrar las soluciones que tanto necesitas. Un placer haberte conocido y muchas gracias por ayudarme a encontrar el camino.nos vemos pronto.
Núria
21 agosto 2022 0:37
Recomanables al 100%, feia temps que tenia ganes de treballar amb ells, els havia vist en diferents xerrades i m' agradava la seva manera de fer, però mai trobava el moment, el dia t' absorbeix però a vegades val la pena parar i poder analitzar on ets i cap on vols anar, amb ells he pogut fer un bon análisis de la nostra joieria i saber cap on redirigir-la, i també t' ajuden a posar ho en pràctica, d' una manera molt propera i amb molta confiança.
16 agosto 2022 18:30
Grans Profesionals.
Tracte fàcil i competent amb molt de criteri, sobretot amb la proximitat al client.

100% Recomanable!

Gràcies Joan.
15 agosto 2022 10:03
Grandes profesionales, Joan y Marta. Muy agradecida por su implicación, su trato personal y profesional y por el trabajo que están realizando ambos. Destacar la fluidez y la confianza que transmiten a la hora de trabajar con ellos desde el primer momento.
Muy recomendable sus servicios, tanto los de consultoría empresarial como los de comunicación. Forman un gran equipo.
30 julio 2022 10:13
Consultoria empresarial amb un equip totalment orientat al client i a resultats. Professionals i propers amb els que no costa gens treballar. Recomano totalment.
24 julio 2022 1:54
Contentísima con Joan y Marta. Su asesoramiento y su acompañamiento en mi negocio esta siendo maravilloso, ya estoy viendo los resultados. Gracias a los dos, sois un gran equipo.
23 julio 2022 4:37
Molt bons professionals! Com a consultoria i comunicació digital per empreses.
Moltes gràcies nois, sou els millors.
23 junio 2022 4:00
Encantada con ambos. Joan tiene la capacidad de detectar con facilidad tus necesidades y las soluciones que necesitas. Es muy fácil y cómodo trabajar con él.
Marta es un encanto, se nota que sabe perfectamente de lo que te habla.
Totalmente recomendables.
Se nota la profesionalidad, el nivel y la calidad del trabajo de Commsulting.
02 abril 2022 3:01
Si necessites professionals que t'ajudin a establir els fonaments del teu projecte i a consolidar-lo, se'ns dubte COMMsulting es la millor opció.
Destaco la seva professionalitat, la coherència en les seves eines de treball, el rigor en la seva metodologia i el suport que et donen.
Al darrera d'aquest projecte professional, hi ha dos grans persones que et donen la confiança que necessites per aconseguir els teus objectius professionals, convertint el teu projecte en el seu.
He treballat amb molts consultors, pocs m'han transmès la confiança com ells.
Recomano aquest servei a totes les empreses que necessitin créixer i consolidar-se en el mercat.
24 febrero 2022 11:17
Conozco hacer ya varios años a ambos profesionales, Joan y Marta, y he tenido la ocasión de colaborar con ellos en diversas ocasiones y en proyectos diferentes, con lo cual me gustaría poner de relevancia la profesionalidad de ambos, su capacidad de servicio, su enfoque a resultados y su eficacia en diversidad de actuaciones. Colaboraciones, por cierto, siempre muy gratas y productivas, que a mi me han ayudado mucho. Recomiendo vivamente.
03 noviembre 2021 21:05
Gran equipo de profesionales que nos han guiado y asesorado en la gestión y administración de nuestro negocio, dándonos herramientas para mejorar día a día. Han tenido una gran implicación con nosotras y han estado pendientes en cada momento para ayudarnos en cada dificultad. Trato muy personal que hace que te sientas en confianza desde el primer minuto. Muchas gracias chicos!
29 octubre 2021 23:03
Sorprès molt positivament per l'actitud proactiva, interès en tots els aspectes, objectius reals buscant eficiència i guiant pas a pas per poder assolit objectius, molt content amb els resultats. Al principi no creia que em pugués aportar gaire, passat un temps considero que ha estat la millor "inversió", gràcies
17 octubre 2021 18:17
COMMsulting,
Una pequeña gran empresa.
Como proyecto empresarial que se esta llevando a cabo, en mi caso muy agradecido por el trabajo que están realizando tanto en comunicación como en asesoramiento y gestión.
El equipo formado por Joan y Marta es un buen tándem que se ve reflejado en cada una de las acciones en las que intervienen para llevar a cabo un proyecto que en mi caso no sabia por donde empezar.

Valoro de manera muy positiva la capacidad con la que se han adaptado a mis necesidades consiguiendo resultados satisfactorios desde el primer momento.

Muy contento hasta la fecha y sin dudar los recomendaría
23 septiembre 2021 12:59
Des de l'arribada de COMMsulting a la nostra empresa hi ha un abans i un després.
Ens estan ajudant a professionalitzar i a organitzar-nos per construir uns bons fonaments per al futur.
Va ser i està sent una inversió molt encertada.
Són magnífics professionals i millors persones encara si cap.

Recomanable al 100%.
11 septiembre 2021 22:37
Gran professionals la Marta i el Joan.
Ens han ajudat i ensenyat, tècniques per a una bona planificació diària i a una bona organització en els diferents departaments de l'empresa, per tal de poder treballar d'una manera més àgil, i poder créixer com a petita empresa familiar que som.
Un plaer haver treballat amb ells.

Escribe una reseña



Calificación general: