08 febrero 2019 10:54
Unos profesionales, estamos muy contentos del trabajo realizado con nuestras webs. A parte cualquier duda o problema que teníamos nos la resolvían al momento. Excelentes profesionales
07 febrero 2019 18:52
Grans professionals dedicats al disseny web i posicionament. He treballat amb ells durant anys i sempre s'exigeixen qualitat en els resultats. Molt recomanable per aquelles empreses que busquin un CMS diferent.
19 enero 2019 3:18
Una molt bona opció per diferenciar-se amb una web personalitzada. A més, si vols servei de disseny, posicionament en buscadors o marketing digital, ells se n'ocupen de tot. Un valor afegit per a tenir una visió estratègica de presència a internet.
18 enero 2019 0:10
Estem molt contents amb l’assessorament i els resultats que em tingut per part de CompaTic en l’àrea de màrqueting digital.

Ens han dissenyat una pagina web totalment nova, molt atractiva i funcional, i ens han ajudat moltíssim a millorar el nostre posicionament web. Gràcies als seus anàlisis i estratègies la nostra escola s’ha fet visible en el camp virtual. El seguiment és molt proper i complert.
Molt recomanable!
17 enero 2019 11:17
Especialistas y dedicados en el tratamiento de tu Web. Gran capacidad de adaptación a las necesidades particulares de cada uno.
12 enero 2019 2:01
Empresa informática y de páginas web. El servicio profesional y personalizado es increíble. Llevo muchos años con ellos y estoy muy contenta.

Escribe una reseña



Calificación general: