04 abril 2024 8:09
Super recomendable. Muy rápidos en la gestión y muy majos y simpáticos.

En menos de dos días ya teníamos hecho todo, entrega de vehiculo y recibido el dinero de la venta.
Me atendió Rubén y la verdad que super bien.

Lo recomiendo al 100%
20 febrero 2024 16:18
He vendido mi coche aquí y destacar la seriedad y fiabilidad de esta empresa así como la amabilidad de los trabajadores. Me atendio Ruben y todo perfecto. Recomendable y volveria sin duda.
01 diciembre 2023 0:16
Tracte molt professional el del Sr Rubén Cordero i el dels seus companys de compremelseucotxe.cat de Fornells de la Selva. Per la nostra banda els hi vàrem facilitar totes les dades que ens varen demanar així com l'estat en que realment es trobava la nostra VITO i ells varen mantenir el preu pactat inicialment.
22 noviembre 2023 11:57
Bueno tal y como está la situación de casas de venta de coches de segunda mano al final me decidí de vender mi volkswagen aquí por la fiabilidad que me dio desde el principio la llamada que me hizo Rubén. Decir que todo lo que hablamos por teléfono cuando hice la entrega y previa inspección mecánica ahí mismo de 30’ por parte de los mecánicos me pagaron el dinero pactado. Rápido y fiable, hoy en día cuesta encontrar gente competente. Keep going Rubén
21 noviembre 2023 11:54
La meva experiència ha sigut molt bona. El Rubén fa que tan la taxació com la venta siguin molt ràpides, directes fàcils. 100% recomenable!
11 noviembre 2023 6:36
He contactat amb ells a través d'un amic mecànic que hem va dir: son molt competents. I tal qual, em va atendre de seguida en Rubén, un noi molt simpàtic on es va preocupar en tot moment que es el que necessitava, super atent, resposta molt professional i amb seguretat i ràpidessa que va fer la venda super fàcil i la taxació molt correcte, he sortit molt contenta.

Per altre banda, he fet la compra d'un altre cotxe amb ells, amb l'Edu, on també m'ha donat moltes opcions de compres, adaptant-se en tot moment a les meves necessitats, càlcul del finançament molt eficaç i sense cap mena de trampa ni compromís.

En general, molt contenta!
09 noviembre 2023 20:16
Muy buen trato, seriedad y rapidez. Muy aconsejable! Sobre todo destacar la amabilidad y el buen hacer de Ian Pacheco! Lo recomiendo!
19 junio 2023 0:50
Us haig de felicitar!
Rubén, la veritat és que m’has tractat de meravella, has gestionat amb diligencia tot el que calia per progresar en aquesta venda.
Heu estat fidels als vostres compromisos i de forma molt professional heu formalitzat una bona operació. Heu generat confiança i en aquests procesos és un punt fonamental per a que’l venedor pugui estar tranquil i veure de que tot finalitza com ens heu dit. Si haig de repetir o si conec a algú que hagi de vendre un vehicle només puc que recomanar-vos.
Us desitjo molts éxits personals i professionals.
Seguiu així, si us plau!
09 mayo 2023 8:21
He estat tractada amb professionalitat i serietat i l'empresa ha complert amb els seus compromisos. L'atenció que m'ha dispensat Rubén Cordero ha estat excel·lent.
06 mayo 2023 2:10
Excelente trato con Meritxell de Molins de rei. Despues de las fotos y documentación hay un compromiso de compra. NUNCA se rompe incluso hay un paga y señal. Lo acordado se cumple. En mi caso son casi 2mil € de más en la valoración. En 30' tengo el coche revisado y con el pago hecho. Sin duda la empresa mas seria para tratar una compraventa. Muy recomendables!
27 abril 2023 15:07
La persona que m'ates en IAN, molt amable, clar i eficient.el que em desconcentre ės, que van detectar, una averia a l'engranatge de la marcha enrera, que va reduir, ostensiblement, el preu final de la primera oferta. Malgrat aquest, detall, es molt recomendable.
09 abril 2023 20:07
Ens vam decidir a tramitar la venda del cotxe amb ells per la transparencia i facilitat del proces. Rubén va estar pendent en tot moment i ens va transmetre molta seguretat.
30 marzo 2023 18:09
Hemos realizado los tratos con Ruben y todo a ido perfecto. Muy profesional y con un trato amable y educado. Recomendable y fiable. Se lo agradecemos de verdad.
26 marzo 2023 14:09
He venut un cotxe de la família i des del primer moment fins a l’últim, l’atenció d’en Ruben i la serietat han estat de 10. Cotxe entregat i cobrat el mateix moment gairebé.
25 marzo 2023 9:36
La persona que contactó, Ruben, merece mis mas sinceras felicitaciones; su gestión fue profesional, justa en tiempo i manera, teniendo, al final, la sensación de una gestión bien hecha.
21 marzo 2023 21:29
Hola, un dia hem vaig trobar a un noi fent fotos a un cotxe i li vaig cometar q feia, hem va dir q la deva feina era comprar cotxes i desde aquell dia jo, vull fer el q ell fa, hem va inspirar. Era un tiu q tenia un cerbell exelent per a les ventes, hem vaig enamorar.
06 marzo 2023 0:16
En Ruben a sigut serios i molt atent en tot moment fins el final, molt agrait i recomanaria aqust lloc per el seu compromis amb mi.
28 enero 2023 2:57
Bona tarda, avui he venut el meu cotxe. Tota la operacio ha anat com la seda, taxacio molt profesional, atencio espectacular, firma de papers i pagament instanti, recomanats 100%. Moltes gracies Ruben per les teves gestions.
05 enero 2023 11:53
Gracias a Ian por su gran profesionalidad y amabilidad.
Mejor precio de venta sin lugar a dudas, rápido, claridad y el dinero ingresado al dia siguiente.
Antes de vender tu coche…VISITALOS y pregunta, te sorprenderan
03 enero 2023 0:24
Em vaig posar en contacte amb ells per vendre el cotxe, de seguida es van posar en contacte amb mi per donar-me una valoració, molt bona. Molt agraïda per tota la feina feta per el Rubén, i el tracte rebut, tot a anat perfecte, i super ràpid amb el pagament. Moltes gràcies
31 diciembre 2022 17:10
Content amb latencio rebuda, en Ruben molt atent en tot moment i molt facil el proces de venta, ho fan tot ells a mes de tots els compradors la taxacio mes alta. Salutacions
30 diciembre 2022 1:41
Fabuloso servicio el que ofrecen Rubén y el resto del equipo de compremelseucotxe.cat en Molins de Rei. Atención al cliente impecable, una oferta más que razonable y un pago casi inmediato y sin la menor traba ni engaño. A diferencia de otros, que van de "flexibles" ;-), en compremelseucotxe fueron conmigo siempre de cara y manteniendo lo que prometían. 200% recomendables!
24 diciembre 2022 20:11
Trato cordial y amable con el Sr. Rubén y sobre todo fiable en la tasación y rapidez en el pago.
23 diciembre 2022 9:47
Ràpids en valorar el cotxe, en fer les gestions i en pagar. Han complert amb tot el què van dir. En Ruben molt atent i eficient.
20 diciembre 2022 7:37
Ha estat genial. Des del primer moment tots els tràmits han estat ràpids i seriosos. El Ruben de Molins de Rei, que es amb qui hem estat en contacte des que vam emplenar el formulari, sempre ens ha tingut ben informats i els tractes amb els que vam quedar des del principi així han estat.
Bons professionals!
19 diciembre 2022 17:48
Rapidez y transparencia. He vendido mi coche en el centro de Molins de Rei, Rubén Cordero me atendió desde el inicio del proceso y estoy sorprendido por lo sencillo y ágil que ha sido. Todo en dos días.
Transferencia en el momento de entregar el vehículo y en menos de 24 horas recibí el dinero, además han valorado el vehículo tal y como me dijeron en la primera tasación. Después de dar vueltas por grandes plataformas de compras de vehículos en dónde he perdido mucho tiempo y te rebajan gran cantidad de dinero respecto a la tasación inicial on-line, con Rubén ha sido muy simple y la revisión mecánica al entregar el vehículo fue en solo 30 minutos. Excelente atención y servicio. Antes de vender tu coche, aconsejo consultar con Rubén de la sede de Molins de Rei de "comprem el seu cotxe".
18 diciembre 2022 7:36
He vengut un vehicle aquesta empresa. Les gestions les ha portat Meritxell Vila. Molt Bon tracte, agilitat en les accions i molta professionalitat. Molt recomendable.
17 diciembre 2022 7:44
Atenció excel-lent.
Exposen les coses de forma molt clara i s'encarreguen de tot. La oferta que em van avançar telefónicament no es va rebaixar en el moment de la venda (fet freqüent pel que sembla a d'altres marques del sector).
La venda va ser a les 17h I al matí següent (8h) ja s'havia rebut l'ingrés.
Gestió amb en Cristian; Molt professional durant tot el procés.
14 diciembre 2022 23:52
Rubén, muy amable y eficaz.
Por problema familiar tuvimos que retrasar la entrega y no pusieron problemas. Gran empatía y calidad humana. Muy agradecida.
14 diciembre 2022 2:33
La venda del cotxe ha estat en temps i forma molt correcte, gràcies a la vostra treballadora Meritxell Vila. Ha agilitzat ràpidament els tràmits, m’ha acompanyat en tot el procés i això m’ha facilitat i alleugerit el dol de perdre un gran cotxe.
Els treballadors que han participat en la compravenda han estat molt educats, atents i afables.
13 diciembre 2022 21:01
La venta del coche ha sido perfecta, sin ningún problema. La atención recibida por Rubén también impecable, muy buen profesional.
08 diciembre 2022 21:18
Molt bona experiència amb la venda del cotxe, En Rubèn Cordero em va donar molta confiança des de el principi, tot molt clar, sense sorpreses, van mantenir la oferta de taxació que em vam fer en primer moment, per cert, molt millor que la de la competència, van fer la prova mecànica del cotxe i tota la tramitació de la venda i el pagament de forma molt rapida, Em van portar a casa i en menys d’una setmana en van enviar el canvi de nom del vehicle.
Empresa molt seriosa i recomanable per vendre el cotxe, moltes gràcies Rubèn.
08 diciembre 2022 15:28
Un servei fantàstic des del primer contacte. Són molt seriosos i professionals. La taxació del cotxe si tot és correcte la mantenen, i el pagament te'l fan el mateix dia. Ho recomano sens dubte! A mí em va atendre Rubén Cordero i he quedat encantada, molt amable i educat.
06 diciembre 2022 2:13
Estamos muy agradecidos del trato recibido del Sr. Ian Pacheco, su atencion formalidad y compromiso
16 noviembre 2022 20:01
Molt bon tracte d’en Ruben Cordero. Molt amable i gestions molt ràpides, tot i no tenir cita prévia.
02 noviembre 2022 8:58
Super bona experiencia! Ens ho ha portat tot el Ruben i s’ha de dir que ens ho ha facilitat tot. Hem sigut molt ben ateses!
10 octubre 2022 7:57
Muchas gracias Sergio por todo os doy un 10 superior por simpatía y por rapidez en el papeleo muchas gracias Sergio.

Escribe una reseña



Calificación general: