23 agosto 2022 19:14
Realment connec fa honor al seu nom. Tot un equip de professionals dedicat a connectar als seus membres, de forma molt professional. I a més amb resultats! Contineu
28 marzo 2020 2:57
La meva botiga La Provença i ConnecTerrassa han anat de la mà des del principi dels dos projectes, sempre m'he vist acompanyada per ells. En tot moment ham estat pendents de les meves necessitats a l'hora de fer qúalsevol acció que tinguès a veure amb la promoció del meu negoci.
De tracta proper, m'han fet sempre sugerències interessants i amb aceptat les meves amb rapidessa i eficàcia.

També m'han ajudat molt els seus tallers i cursos que organitzen sovint.

Per això segueixo amb ells i els recomano!
21 marzo 2020 23:53
Proto poc temps amb connec però de moment bona impressió, comencem a veure'ns per insta i això ja es bona senyal perque pugui haver-hi fit-bag amb la gent
04 marzo 2020 1:45
El Marc és de tota confiança, fins i tot abans de començar a col.laborar amb ConnecTerrassa m'ha ajudat a fer difusió de les activitats que organitzo. M'ha agradat molt la transperència en el tracte i tots els serveis que ofereix. Moltes gràcies, Marc!
27 febrero 2020 16:25
Des de l'inici he estat en aquest projecte que m'encanta, una comunitat de comerços i professionals de diversos sectors.
Un portal on estar informat de tots els actes culturals de Terrassa.
Sempre hem un tracte molt humà i de proximitat. Gràcies Marc i a tot l'equip de connec!
23 febrero 2020 13:09
Una gran experiència la que estem vivint amb ConnecTerrassa, tant a nivell personal com professional. Per una banda, rebre les ofertes, promocions, sortejos, agenda, novetats.dels comerços i empreses pròxims m'ha ajudat a descobrir llocs ben a prop a qui donar negoci i fer un consum més responsable. I per altra banda, el suport i oportunitats de difusió que rebem des de Baraka Club de Viatges, com a part de la comunitat.no falla mai! Recomanat! Seguiu per xarxes i apunteu-vos a la newsletter!
08 febrero 2020 5:41
Estic a connecTerrassa desde el seus principis, sempre m'ha funcionat molt bé quan he publicat alguna noticia referent al meu local o he fet algun sorteig per donar a coneixer el meu establiment, a la vegada m'ha anat molt bé per fer formació sobre temes que m'han interessat
06 febrero 2020 4:56
Una forma fácil y cómoda de dar a conocer tu empresa dentro de tu ciudad y además de conocer a otras empresas para poder ayudarnos!:)

Escribe una reseña



Calificación general: