03 abril 2024 2:01
Mil gracias! Me han solucionado varios problemas en mi baño. Jordi, un gran profesional, rápido, eficaz y muy comprometido con su trabajo. Seguiremos en contacto para cualquier reforma de mi casa.
11 enero 2024 19:23
Nos han realizado un projecto de cocina y todo genial. Buen asesoramiento,comunicacion,muy trabajadores, muy detallistas muy agradables en todo momento. Y la cocina ha quedado espectacular
Gracias a Jordi y Anna
27 julio 2023 16:47
Bons professionals i bon servei. Necessitava tancar la buhardilla per l'interior i ho han fet molt bé amb una paret de pladur, un tancament amb vidre i una porta de fusta. Sense dubte els recomano.
08 mayo 2023 6:13
Han sido muy profesionales y todo ha ido perfecto, incluido el servicio post venta. Por tanto, son profesionales muy recomendables!
28 mayo 2022 9:27
La nostra experiència amb Anjor ha estat genial, tot l' equip són molt professionals, ho recomanem 100%, i nosaltres segur que repetirem, normalment les reformes són un infern, però els Jordis i el Jaume, ho fan tot molt més fàcil, ells i l' Anna s' organitzen molt bé. Hem fet la cuina, el terra i algunes coses més i ha quedat xulíssim!
02 abril 2022 18:45
Hem fet la nova cuina amb ells, grans professionals, resultat impecable, els recomano al 100%!
10 marzo 2022 11:40
Trato y trabajo excelente. Hubo algunas incidencias durante la obra y las solucionaron rápida y profesionalmente. Si tengo que hacer alguna otra reforma en casa, sin duda lo haré con Anjour.
19 enero 2022 10:23
Hem fet unes reformes a casa i hem tingut la gran sort de confiar en Anjor Projects. Al capdavant dos professionals, l'Anna I el Jordi.
S'han encarregat de tot el projecte i de la coordinació de tots els professionals que han intervingut (instal·lació del pladur, il·luminació, aïllament de sostres i de parets, parquet, pintura interior I exterior, mobles i la reforma del lavabo).
Ens ha quedat preciós! Estem molt satisfets amb la seva feina.
Quina tranquil·litat quan trobes persones que saben el que fan, t'escolten,
t'aconsellen I t'ajuden a trobar la millor opció.
Moltes gràcies als dos.

Escribe una reseña



Calificación general: