08 octubre 2023 5:32
Es ya la segunda vez q no nos quieren atender. Con alguna excusa o otra hacen todo lo posible para que te vayas a otro sitio, lo hacen educadamente pero resulta evidente que no te quiten atender.
24 agosto 2023 17:08
Vaig anar a les 18h perque feia 3 dies que tenia febre. El noi de recepció em va dir que tornés al dia següent a primera hora. A l'endema tenia visita amb el Dr. Cebollada pero no va ser ell qui em va atendre sino una senyoreta d'uns 30 anys de la qual no en se ni el nom. Li vaig explicar el que em passava i el meu antecedent de pneumonia de feia 2 mesos. Em va dir que pels simptomes era covid i jo li vaig dir que m'havia fet la prova 2 cops. Ella insistia en que era covid inque seguís prenent ibuprofeno i paracetamol, tot això sense oscultar-me ni prenent-me la temperatura. Em va dir que si seguia amb febre que anés alcap del lloc on visc. Vaig anar d'uegencies a Barcelona i torno a tenir pneumonia. Zero en atencio i dedicacio, treure's de sobre a la gent es el que va fer. Si cerqueu feina aneu al cap i qualsevol pot fer se passar per metge, nomes cal dir que tens covid.
29 noviembre 2022 21:23
Me dicen por escrito que me puedo vacunar del COVID y la gripe Martes miercoles y viernes. Subo hoy Martes desde Barcelona para vacunarme y me dicen que ya no es así y que hay que pedir hora. Dos horas perdidas y el coste del trayecto.
Lastima que nadie tome medidas ante tanta incompetencia y maltrato. Que pena de administración.
26 septiembre 2022 18:55
Es el Consultorio Local de Sant Pol de Mar, te atienden con respecto y cura de parte de enfermería y medicina.
30 julio 2021 20:42
Considero que más de media hora de espera habiendo pedido cita es suficiente tiempo de espera. Además me cambian el medico sin previo aviso y visitan si ellos quieren, voy a la privada y me pide el informe el de la pública para decir que ha hecho su trabajo.vamos bien para conseguir privatizar la sanidad gracias a los aprovechados
14 enero 2020 14:56
Molt impuntuals. Poc respecte pel temps dels altres.
11 noviembre 2019 23:19
Depèn de qui et trobis a recepció canvia totalment la experiència. Ahir una noia súper maca i avui una senyora que primer em penja el telèfon i després es nega a fer cap tràmit per telèfon perquè no li ve de gust, m'obliga a anar-hi presencialment.

Escribe una reseña



Calificación general: