08 noviembre 2023 20:44
Estic molt satisfeta amb els serveis de COP D'ULL i vull destacar la professionalitat del Sr. Ferran. Hem utilitzat diversos dels seus serveis, incloent la copisteria, impressió digital, impressió de gran format i regals personalitzats, i sempre hem rebut resultats excel·lents. El Sr. Ferran és un gran professional que realment es preocupa per les necessitats dels seus clients. La seva atenció personalitzada i la qualitat dels serveis que ofereixen són una experiència inigualable.
04 noviembre 2023 5:30
Molt recomanable per la qualitat en l'assessorament, l'atenció i el servei. Molt contenta amb el material que m'han imprès. El preu i l'agilitat també en són destacables.
23 julio 2023 12:11
Me pareció un buen precio, saque 100 copias y un precio súper bueno y la atención muy rápida
11 junio 2023 17:24
Vull destacar l'experiència excepcional que he tingut amb COP D'ULL en la qual he realitzat les meves carpetes, blocs de notes i targetes professionals. El seu servei ha superat les meves expectatives i estic encantat amb el resultat final.

Des del principi, el Ferran va ser molt amable, atent i proper. Em va assessorar amb paciència i em van proporcionar orientació experta sobre el millor disseny i tipus de paper per al material que necessitava. Vaig valorar molt la seva dedicació en assegurar-se que el producte final s'ajustaria exactament a les meves necessitats.

La qualitat del treball realitzat és impecable. Els colors són nítids i el text està allà on havia d'estar. Els materials utilitzats són de primera qualitat, el que confereix un aspecte professional i durador pel meu material d'oficina.

A més, el servei va ser ràpid i eficient. La copisteria va complir amb els terminis establerts, lliurant-ho tot en un termini de 7-10 dies. Aquesta puntualitat és molt valorada, ja que em va permetre utilitzar els materials de manera immediata per a les meves necessitats empresarials.

En resum, recomano aquesta copisteria a tots aquells que busquin un servei de qualitat per al seu material d'oficina. El seu personal amable i professional, juntament amb la seva excel·lència en la qualitat del treball, converteixen aquesta copisteria en la millor opció. Estic molt satisfet amb el resultat final i no dubtaré a tornar per a qualsevol altre projecte.
31 diciembre 2022 2:20
Vaig anar a imprimir uns documents i mentre s'estaven imprimint, em van perdre tot els arxius que contenía el pen drive. Vaig tornar per preguntar què li havien fet al pen i ni tan sols es van voler fer carrer del que havia passat. Un tracte lamentable.
13 diciembre 2022 11:11
Excelente atencion.
Copistería a unos precios mas que competentes.
Llevé cuatro bloques de documentos de mas de doscientas hojas para imprimir y encuadernar con gusanillo, y no tardaron mas de 15 minutos en realizar el trabajo, con un resultado mas que satisfactorio.
Mucha afluencia de universitarios, que tienen precio especial.
Localizacion céntrica.
Hacen todo tipo de trabajos de reprografia.
Recomiendo.
20 julio 2022 9:47
Vaig anar per primer cop a Cop d’ull farà unes setmanes i no podria haver sortit més contenta. El tracte va ser excel•lent, el document que jo portava tenia errors i no van dubtar en ajudar-me fins que vam aconseguir arreglar-ho. Així que moltíssimes gràcies per la vostra atenció. Sens dubte tornaré.
14 agosto 2021 10:16
Es la primera vegada que hi vaig i la veritat que el servei i el tracte m'han agradat! Ho recomano!
24 julio 2021 18:54
Un lloc on no solament es fan fotocòpies, és un lloc on la creativitat per qualsevol cosa que volgueu fer, ells ho aconseguiran. Molt competent el personal.
16 julio 2021 14:28
Per feina, sóc un client habitual de Cop d'Ull. En destaco el tracte, la rapidesa, la professionalitat i el preu. Francament, em sorprèn llegir ressenyes de l'estil que són lents o que han rebut un tracte incorrecte. Molt raro.
12 julio 2021 9:39
Hi vaig deixar un encàrreg, el resultat era molt important per mi, i em tenia neguitosa. Quan l'he vist! Impecable! Estic molt contenta! Una feina ben feta i una atenció personalitzada genial!
01 julio 2021 23:52
Molta professionalitat amb treballs de disseny i maquetació de projectes. Molt bona atenció i qualitat preu correcta.
13 junio 2021 5:51
Amb el temps, aquesta bonica i amable copisteria ha demostrat que la seva obertura ha sigut una de les millors notícies que ha rebut aquesta zona de la ciutat durant els últims anys.

Crec que no exagero si dic que pocs establiments de Reus disposen d'un personal tan eficient i professional al servei del client.

Recentment vaig haver de fer una comanda molt important i el tracte no hauria pogut ser millor. Si abans era un client habitual, ara en sóc un de fidel.

Si llegeixes aquesta opinió a fi de decidir-te d'anar-hi o no, no ho dubtis, aquesta és la teva copisteria. A més, pels estudiants universitaris fan una tarifa especial, què més es pot demanar? Fins la propera.
29 mayo 2021 13:59
No m'han posat cap tipus de pega a una petició un pèl complicada, m'han ajudat moltíssim, proposat millores i m'ho han fet al moment amb molt bon tracte.
19 febrero 2021 7:57
Sempre hi ha alguna pega amb aquest establiment. M'han cobrat 2,30€ per escanejar 5 documents, quan he obert el pen faltava 1 document i un altre no es veia.
No és la primera vegada que surto desencantada i com jo molts coneguts meus.
06 febrero 2021 11:59
El tracte no ha pogut ser millor! Estic encantadíssima, moltes gràcies!
Totalment recomanable!
19 marzo 2020 2:03
Atención rápida i eficient. Vaig anar per fer un póster, els hi vaig exposar la idea i ells mateixs el van editar exactamente tal com ho volia.
10 marzo 2020 7:29
Pésima experiencia. La organización es nula, igual que la atención al cliente en general. Lo bueno es que saben disculparse ante sus errores.
12 febrero 2020 19:07
Muy eficientes y con el mejor precio del mercado en Reus para estudiantes. Suele estar lleno pero atienden con la mayor rapidez posible. 100% recomendado
12 febrero 2018 6:55
Quien atiende es Africa, una mujer atenta, siempre dispuesta a ayudar y con grandes ideas y soluciones. El mejor precio de Reus!
04 junio 2017 6:03
Uns grans profesionals! Aparentment son una copistería pero fan un bon grapat mes de coses ben fetes.

Escribe una reseña



Calificación general: