18 abril 2024 4:04
Un euro por imprimir una página, me parece bastante, cuando en la copisteria de la universidad te cobran 5 centimos por pagina. Despues respecto a la atencion, he venido con un archivo descargado en la tablet, y pregunté a las chicas si me podrían dar contraseña de wifi o alguna manera para enviarlo desde la tablet que no tiene datos. Me han dicho que el wifi es interno y que no me darían la contraseña y la única opción que me han ofrecido era que vaya a descargarlo a un pendrive. he tenido que ir a buscar el movil para enviarlo, me parece un trato muy frio que no te puedan dejar conectarte al wifi o a los datos rapido para enviarles una cosa.
21 enero 2024 14:28
Hicimos un encargo y fue un desastre literal con faltas de ortografía de párvulos les queda lejos de ser profesionales y a la hora de pedir responsabilidad no quisieron saber nada
12 diciembre 2023 15:55
Son muy amables y buenos profesionales. Siempre trabajo con ellos. Estas son las tarjetas que me han impreso.
26 octubre 2023 15:48
Vengo siempre a imprimir aquí y la calidad es increíble! Siempre se preocupan porque salga todo a tu gusto y son súper majos :) sin duda muy recomendado!
21 octubre 2023 18:49
Atenció molt bona. Copisteria molt ben assortida. Facilitats per a tot tipus de manualitats.
14 julio 2023 11:57
Hacen todo tipo de impresiones desde encuadernaciones impresiones de trabajos, carteles, cuadros en pvc rollo vinilos, de gran y pequeño tamaño, también hacen camisetas, tazas y objetos personalizados con impresiones.
10 mayo 2023 19:11
Soc clienta habitual i he entrat a la botiga a les 19: 23h comentant que només havia d'imprimir dues coses molt breus (7 fulls literalment) i m'he disculpat dient que era conscient que anava justa de temps però que prometia que seria ràpid. Seguidament una de les noies m'ha dit que no passava res i s'ha prestat a atendre'm sempre amb amabilitat però el problema ha sigut l'home, que ha sigut l'ho més mal educat que mai he pogut veure.

Mentre la noia m'atenia i imprimia els fulls, l'home ha començat bufant i fent gestos d'enfadat fins que m'ha convidat a marxar i a tornar demà. Li he comentat que la copisteria em queda a més de mitja hora de cotxe i que només quedaven 3 fulls per imprimir tot mirant el rellotge i veient que eren les 19: 25h. Seguidament (19: 26h) ha insistit dient que ells obren 10 hores i ha baixat la persiana amb presses i molt males cares, li he hagut d'explicar que mai vaig justa de temps però que tots treballem i que a vegades hi han imprevistos. Mentrestant les dues noies em miraven amb cara de poker veient la tensa situació. L'home m'ha cobrat de molt males maneres i he sortit ajupint-me per sota la persiana a les 19: 31h (tanquen a les 19: 30h).

Imagino que si llegeix aquest comentari li serà igual perquè sap que avui només m'he gastat 3,65€, el que no recorda però, és que moltes altres vegades hi he anat a gastar molts (i molts) més diners els cuals ara aniré a destinar a una altra copisteria que tinguin 8 minuts de paciencia i amabilitat per atendre'm dins el seu horari laboral.

Sap greu que a Vic que tots ens coneixem, ara hagi d'explicar quin mal moment hi he passat i com d'eterns se m'han fet els pocs minuts que hi he sigut. Tant de bo no hagués entrat per la porta en cap moment.
15 octubre 2022 21:14
Feu cas nul als horaris perquè hi he anat 20' abans de que tanquessin, que és quan el meu horari m'ho permet i el que semblava ser l'encartegat no m'ha volgut imprimir el que demanava. Porto 3 anys venint a imprimir aqui i no crec que aquest sigui el tracte que mereixo
05 mayo 2019 22:51
25/04/2019 Professionalitat i bon tracte. Impressions gran format (300 mm x 600 mm), a color, mat, gruix 170 g, tot perfecte! 2,95 € / unitat, en comparació a Copicolor baratíssim (24/04/2019 el mateix encàrrec, 7,50 € / unitat). Molt recomanable.
12 abril 2019 9:46
Uffff.la amabilitat del personal, ha brillat sempre per la seva absencia, però avui pensava que em pegaven per demanar que m' enquadernesin un mini treball
21 diciembre 2018 20:30
El trato que he recivido por la mujer que me ha atendido ni a mi peor enemigo, me ha impresso del reves las copias i encima me las ha tirado a la cara con mala gana echandome la culpa a mi! Me ha lanzado el Usb al suelo! No pienso volver! Prefiero pagar mas y que me traten como merezco. Mal sitio.

Escribe una reseña



Calificación general: