10 diciembre 2023 16:44
Una experiencia muy mala, me ha atendido Carola con mucha prepotencia y nerviosismo. Tenia que imprimir unos documentos y ha habido un fallo en la imagen y me ha hecho pagarlo todo, cuando el error no era mio! Muy desagradable
19 junio 2023 4:15
Molt bona atenció i assessorament.
Disposen de productes per personalitzar, com per exemple samarretes.
En el meu cas van fer dues samarretes urgents en 24h, i el resultat va ser excel·lent.
Molt recomanable.
09 mayo 2023 1:21
Servicio amable, el mejor valor para sus copias. Ofrecen múltiples servicios además de impresión y fotocopia. Los fines de semana o durante las horas punta puede haber cola, pero su rápido servicio te permitirá llegar rápidamente.
27 abril 2023 5:00
Un excelente servicio muy económico un servicio 1A muy profesionales en su trabajo admiración total
16 febrero 2023 9:27
Gracias a la paciencia de CRamblas: Aprendí a manejar el mobil para el tema fotográfico. Calidad, precio: INIGUALABLES. Sinceramente les doy las Gracias. Anna V.
14 diciembre 2022 2:21
Muy buen sitio. Te imprimen lo que tú quieras y con muy buena calidad.
Muy economico
05 diciembre 2022 18:29
Super amables i ràpides, tot facilitats. Com que se'ls omple la botiga, són un pèl expeditives si truques o envies un correu electrònic, però no et deixen mai sense resposta i, un cop ets allà, el tracte és magnífic.
14 octubre 2022 1:04
Perfectos todos los trabajos que me han realizado y super amables.personas correctas, atención rápida y eficaz.
23 agosto 2022 9:58
El lugar es muy espacioso, aparte de imprimir fotos, fotocopias etc.vende detalles para ocasiones especiales muy originales para dar y que te regalen.
Las chicas que a tienden son muy amables, y en cuestión calidad, precio.es la más económica de las demás copisterias q se en cuentran por la zona.
08 abril 2022 5:30
Son muy amables, en ningún momento me he sentido desatendido.
Tenía que hacer un par de cosas (imprimir a doble cara en cartulina, que corten lo impreso, eran varios documentos.)
Un precio racional y asequible.
Cuando tenga que ir a una copistería definitivamente iré aquí.
07 septiembre 2021 20:37
Molt bon servei i atenció al client! Personalment jo he estampat diversos dissenys en tasses i m'ha encantat el resultat. Lloc molt recomenat i molt bé de preu!
26 agosto 2021 10:34
Servicio profesional y un trato cálido y muy gentil. Muchos servicios sobre la imagen impresa y precios ajustados. Un lugar para dejarse asesorar con toda confianza.
16 julio 2021 4:38
Tracte molt amables i ens han ajudat molt i guiat molt, un 10, lis vem encarregar 26 tasses imprimídes per la classe, he imprimitit i he fet molts treballs amb ells, els recomano 100&
14 julio 2021 23:58
Qualitat d'imatge molt dolenta, no aconsegueixes el resultat que esperaves en tots els sentis ja que pots demanar coses que no et faran, llarga espera i difícil accés amb cotxe. Per el que es paga es pot anar a qualsevol altre copisteria que quedarà millor.
08 septiembre 2019 23:18
Tracte immillorable, atenció per tot el que necessites i més. Molt contenta, és la copisteria de confiança.
02 septiembre 2019 4:17
Me gusta mucho esta copistería porque puedes hacer regalos muy originales (álbum de fotos, camisetas.) y te asesoran muy bien.
25 agosto 2019 13:22
Empresa familiar. Excel.lent tracte i un servei exclusiu. El millor lloc de la comarca per a treballs impresos. Fins i tot dónen servei a empreses de Barcelona. Segur que hi tornaré.
12 abril 2019 16:50
Vam anar a enquadernar uns documents i de la feina feta no ens podem queixar. No obstant, avui en dia i tenint en compte la gran competència que existeix, quan tries un comerç per a donar-li negoci, no sols cerques que facin la feina, com a mínim, si més no, no esperes trobar-te que la persona a la que dones negoci et tracti com si fossis ramat.
La noia morena, tot i tenir cero entusiasme, el tracte va ser cordial quan li vam deixar l’encàrrec. En tornar a l’establiment per a recollir la comanda, ens va atendre la noia rossa i, no sols mostrava cero entusiasme, que es pot arribar a entendre a causa d’un mal dia que tothom podem tenir. és que semblava que li fèiem nossa! Quan li vam preguntar el preu per a pagar-li es va limitar a dir-lo amb una malagana impressionant i, quan encara li vam dir “gràcies” per tal de despedir-nos, ens va dir “vale”.
Ni “gràcies” ni “adèu” ni res similar. és molt desagradable que et posin mala cara mentre pagues a algú, no hauria de passar això, sincerament.
Amb tant d’internet i low cost.el tracte de les persones es torna cada cop més essencial. Sense dubte, no recomanem aquesta copisteria i no hi tornarem mai més.
15 marzo 2019 9:01
Genial copi! Ens encanta sempre ens donen ideas, solucions i totes les novetats per la publicitat de la nostra empresa. Noies encantadores

Escribe una reseña



Calificación general: