31 marzo 2024 22:21
¡A mis hijos les encantó! ¡Tienen tantos circuitos! También me encantó que fuera tan seguro. El personal fue muy amable. La forma en que lo hacen es increíble. ¡Sigan con el buen trabajo!
23 octubre 2023 15:30
Fuimos mis hijos y yo. Hicimos el nivel intermedio. Estuvo genial!
El monitor super agradable! Nos ayudó en todo momento. Le doy un 10 al personal del lugar.
07 octubre 2023 20:39
Cogimos el pack medium y la experiencia fue genial. Nos divertimos muchísimo pasando todos los obstáculos y pasando todas las pruebas. Los compañeros estuvieron todo el tiempo atentos en cualquier cosa que nos pasaba.
07 septiembre 2023 14:17
Lloc ideal pels nens. Dificultat adaptada a les edats i remarcar el sistema de seguretat de l'arnès. Remarcar el tracte atent i amable dels monitors! Se'ns dubte seguirem repetint!
03 septiembre 2023 11:05
Bueno son atracciones de feria alli juntas, carisimo, y el tiempo escaso, cuesta de aparcar, no lo recomendaria mucho.
27 agosto 2023 15:10
Parque de aventura completamente normal, con instalaciones que puedes encontrar en cualquier otro sitio, lo que hace diferente a este parque de los demás, es que es extremadamente caro.
15 agosto 2023 6:19
Con mis 2 hijos de 8 y 11 años, reservamos un pack "Básico" que incluye 4 campos (del verde al amarillo),
Todo es bastante caro ya que pagamos un total de 99€,
A pesar de esto, fuimos muy bien recibidos allí y la seguridad es de primer nivel.
14 agosto 2023 19:10
Gran aventura en cuerdas altas en el bosque de Pals. Nuestros hijos pasaron más de dos horas allí. ¡Un montón de diferentes tipos de pasarelas y tirolinas en una variedad de alturas para diferentes edades y niveles de valentía!

¡Un pequeño y agradable bar para tomar una copa mientras esperas o te recuperas! El personal fue realmente genial. Hablaba bien inglés y fue muy servicial con todo. ¡Un lugar realmente amigable y muy divertido para adultos y niños!
08 agosto 2023 19:40
Trato excelente de todos los monitores.instalaciones bien cuidadas y un espacio muy agradable.puedes venir con tu mascota sin problema.
18 mayo 2023 21:52
Timazo, 30€ por un circuito que mis dos hijos hicieron en 10 minutos. Los monitores encantadores, pero la gerencia unos bucaneros.
14 mayo 2023 23:41
¡¡Nosotros fuimos al Parque de Aventura de Pals y fue una experiencia magnífica!
Es un entorno completamente natural y súper bien cuidado. Hicimos en total, 4 circuitos: el de color amarillo, el azul, el rojo y el lila. Sin duda alguna, todos eran geniales, con distintos juegos que ponían a prueba nuestras habilidades tanto físicas como de estrategia. En el lila, descargas mucha adrenalina ya que son tres tirolinas impresionantes y el de mayor dificultat de entre todos los que hicimos fue el rojo, que me costó un poco pero al final, conseguí superarlo!
Finalmente, el personal: ESPECTACULAR, nos explicaron todo muy detallado y de verdad, súper agradables, estaban cuando los necesitábamos, nos ayudaban, nos animaban.una atención de 10!
12 agosto 2022 16:43
Buen sitio para pasar el día con familia y niños
Buen atención a cliente y doy 5 estrellas al chico con quien he hablado por problema del parking para bus
30 julio 2022 4:35
Entrée un peu cher pour uniquement deux tours. Parc à faire aussi bien pour les adultes que pour les enfants.
11 julio 2022 11:28
Excellent, very kind staff who were very good with my kids. A great day out with lots of activities & good value
13 junio 2022 8:04
Diumenge fantàstic a Costa Brava Parc d'aventura.
Instal.lacions molt bones i un personal magnífic.
Sense cap dubte que tornarem.
MOLT RECOMENABLE!

Moltes gràcies per l'atenció rebuda!
24 mayo 2022 15:58
CUIDADO! NO REEMBORSEN ELS DINERS! Hi hem anat amb nens de 6 anys i hem demanat el circuit verd (el fàcil), pensant-nos que seria el fàcil (de verd clar) i hem agafat també el següent nivell, de color blau, per estalviar-nos tornar a passar per recepció després. La noia de recepció no ha comentat res, era tirant a seca i poc amable amb els nens, només ha comentat que n'agaféssim un, però no ens ha dit el perquè ho aconsellava ni tampoc s'ha esplaiat gaire en donar explicacions dels circuits que s'ofereixen. Resulta que el verd era difícil suficient pels nens, que han agafat por. Quan hem anat a recepció ens han dit que no ens tornaven els diners del circuit blau i que no ens ho canviaven per el verd clar. No reclamavem pas que ens tornéssin tot l'import, només el del circuit que no farien donada la dificultat o, en cas contrari, deixar-nos fer el més fàcil. La noia que ha atès la nostra reclamació faltava d'una notable professionalitat en atenció al client, desagradable, gens empàtica i francament tirant a mal educada: "porto 11 dies treballant aquí i no tinc perquè aguantar a aquestes dues" li ha dit amb el company o jefe que hi havia a dins del xiringuito.
No hagués suposat un gran esforç tenir un detall comercial. La normativa ha d'existir però, comercialment, una certa flexibilitat demostra predisposició a solucionar els conflictes i aconseguir un win-win empresa-client. Però, vaja, cadascú gestiona l'empresa com vol.
CONSELL PELS QUI HI ANEU: COMPREU ELS CIRCUITS D'UN AMB UN, provocant cues i col·lapse a recepció. Hi sortireu guanyant!
06 mayo 2022 4:18
UN TRACTE MOLT DESAGRADABLE

Per l'aniversari del meu fill uns amics ens van regalar una estada al Parc Aventura. I el que havia de ser una bona estona ha acabat sent de tot menys això.
Al comprar els circuits hem demanat a la noia de recepció que volíem el VERD i, com ja hi havíem anat fa 2 anys i havíem fet el VERD, hem demanat que també faríem el BLAU.
Un cop equipats (per cert, el monitor molt trempat i amable) i iniciat el circuit VERD, hem vist que era molt més difícil que el circuit VERD fa un parell d'anys. En algun tram fins i tot als nens els costava seguir (tenen 6 anys).
Al baixar, hem preguntat al monitor que si havien canviat el circuit VERD i ens ha explicat que hi havia 2 circuits VERDS: el VERD CLAR i el VERD FOSC. I la noia de recepció ens havia venut el VERD FOSC (més complicat) de "saque", sense preguntar quin volíem.
Evidentment no podíem continuar al BLAU, i hem anat a demanar si podíem fer el VERD CLAR, ja que els nens han agafat por durant el circuit fet.
I a partir d'aquí. El tracte que hem rebut des del minut 1 de demanar-ho ha sigut molt dolent, maleducat i molt fora de lloc. I estàvem sols al Parc. Només hem demanat que enlloc de fer un circuit de més nivell, en volíem fer un de menys nivell. Res més.
Vivim a 15 minuts del Parc, som famílies que ens dediquem a empreses turístiques i durant el dia a dia tenim tracte constant amb clients. Però una actitud així per una persona que està de cara al públic no és pot permetre.
PD: SEMPRE QUE DEMANEU UN CIRCUIT, ESPECIFIQUEU SI VOLEU COLOR CLAR (MÉS FÀCIL) O FOSC (MÉS DIFÍCIL), PERQUÈ ELLS NO HO PREGUNTEN NI INFORMEN!
NO HI TORNAREM!
04 mayo 2022 14:12
Si van por PALS NO dejen d visitar este sitio t lo pasas genial los monitores un 10. Los niños más pequeños pueden repetir 2 veces el.circuito hay zona d picni y un pequeño bar.
01 marzo 2022 16:25
És un bon lloc per anar-hi amb nens. S'hi arriba fàcilment i té un aparcament molt ample. Un cop allà t'orienten sobre quins són els circuits que es poden fer en funció de la traça que es tingui i l'edat.

Hi ha circuit pels més petits, que l'han de fer acompanyats dels adults (que els segueixen des del terra) per garantir que sempre van correctament cordats. La seguretat és molt bona: portes un arnès que va lligat amb dues cordes a la corda guia de dalt i d'aquesta manera quan has de fer un pas per un arbre, només deixes anar un dels dos mosquetons i segueixes assegurat amb l'altre.
31 agosto 2021 11:07
Nice activity to do in the area. Friendly staff that speaks good English. There is something to do for most ages and fitness levels.
27 agosto 2021 21:48
No poso més estrelles perquè no hi ha!
Vam anar 4 adultes i ens ho vam passar genial. Francesc va tenir molta paciencia amb nosaltres i va ser super simpàtic. És molt agradable trobar gent així.
El sistema de seguretat es meravellós i els circuits estan fets per que sigui un repte i passar-t’ho bé a la mateixa hora.
Molt recomenable.
25 agosto 2021 21:03
Parc amb circuits elevats amb tirolines i passos de dificultat. Ubicació enmig d'un bosc. Disposa de servei de bar. Ideal per nens.
31 julio 2021 19:12
Experiencia entre los árboles, tirolinas y pasos elevados. Diversión asegurada. Los servicios de taberna no dan la talla
20 julio 2021 2:59
Vam ser-hi aquest dissabte celebrant un comiat i ens van tractar de luxe! Els circuits molt xulos i l'espai en general ben cuidat!
gràcies per tot albert & cia!
29 junio 2021 1:24
Un parc amb uns jocs i unes tirolines espectaculars, tot amb uns preus molt assequibles.
Molt divertit i amb una atenció molt bona, en especial Hafsa, amable, simpàtica i atenta al màxim. Un sol de noia. Va estar per nosaltres en tot moment tot i les dificultats de les nenes al principi.
Repetirem segur!
08 abril 2020 23:27
Genial nos lo pasemos pipa.aunque un poco caro cuando te dejan solo para hacer las 5 pistas pagando casi 100 euros por persona.
11 febrero 2020 21:30
Parc accrobranche. Le concept est ingénieux mais le prix de revient des différents parcours est assez onéreux
17 noviembre 2019 15:32
Un très beau parc pour les grands et les petits.
Parc au milieux des pins, excellent en été, et ouvert toute saisons.
À découvrir absolument.
Pour les golfeurs, golf de Pals à 5 minutes.
29 octubre 2019 12:35
Los circuitos y personal bien! Excepto el propietario, mala manera de hablar a los niños por muchas normas que tengas! No dejan de ser niños!
26 octubre 2019 13:34
Cada año repetimos en nuestras vacaciones, perfecto y super divertido para toda la familia, muy buenos monitores
26 octubre 2019 0:14
Se les hizo corto!? Se lo pasaron muy bien tanto el mayor como la pequeña.hay diferentes circuitos van por edad y dificultad. Repetiremos seguro
19 octubre 2019 15:16
L’endroit est plutôt sympa très grand, plusieurs parcours pour tous les âges, temps d’attente caisse très très long alors qu’il y avait pas beaucoup de monde.certains moniteurs parle plusieurs langues c’est appréciable mais une monitrice n’est pas très amical, ses explications succinctes nous ont laissé dans le flou et du coup c’est elle qui s’énerve, nous n’avons pas compris sont comportement!
Prix élevés pour ne faire qu’une fois chaque parcours surtout quand un enfant de 120cm ne peut faire que deux parcours il reste sur sa faim.
On a quand même passer un bon moment, les obstacles sont biens et amusants, les enfants étaient contents c’est le principal.
18 octubre 2019 6:23
Espai per a tota la familia molt agradable. Et reben a la caseta d’informació on t’expliquen els diferents nivells de circuit que es recomanable per a cada diferent alçada de persona. Et cobren uns 10€ pel lloguer de material i desprès tens l’opció de fer tants circuits com vulguis a uns 6 o 7€ més cada un. Hi han tot tipus de dificultats per a cada diferent alçada. Hi ha algun circuit que es pot fer junts pares i fills. Per als que s’esperen hi ha servei de bar amb taules sota els mateixos circuits amb un petit parc per als mes petits molt ben equipat. Nosaltres un cop a l’any hi anem.
18 octubre 2019 4:39
Todo lo que necesitan los niños para pasar un par de horas de entrenamiento, los míos se lo han pasado genial
17 octubre 2019 3:43
Muy amables y bien preparados. Respeto a la naturaleza con una integración con los humanos muy cuidada. Totalmente recomendable para toda la familia.
29 septiembre 2019 13:17
Superbe parcours pour les petits.ma fille de 3 ans et demi a adoré. Surtout la tyrolienne!
l espace de jeux pr enfants aide bien à faire patienter les plus petits.
25 septiembre 2019 19:23
Muy divertido, seguro, en plena naturaleza. Fuimos en un par de ocasiones y lo pasamos genial. Muy bien organizado. Lo recomiendo ampliamente.
16 septiembre 2019 7:23
Recomendable! L@s monitor@s muy simpatic@s y atent@s. Nos sentimos muy seguros en todo momento.
A nuestro parecer las pistas estaban bien, aún que no tenemos más experiencias con otros parques.
Repetiremos!
15 septiembre 2019 7:27
Un parque espectacular, los niños se lo pasan genial (y los adultos). Personal súper amable, todo muy seguro. Muchísima sombra, que en agosto va genial.
Dispone de bar, de parque infantil. Sin duda repetiremos!
15 septiembre 2019 0:28
Molt cuidat i segur.
Pistes variades i divertides!
Preus raonables.
Zona de pícnic.
Zona de parc infantil excel.lent.
24 agosto 2019 17:37
Excellent! Tous les animateurs sont bilingues voir trilingues.très vigilants et ultra sympathiques.mes enfants ont adoré! Un des plus de notre séjour à Pals merci:)
10 agosto 2019 19:26
Falta ambiente de animación y algun monitor que siga los participantes durante el recorrido. Si van niños individuales se aburren o no saben como seguir no se divierten. Mejor para grupos.
06 agosto 2019 6:21
Parque de atracciones al natural en un bosque de la costa brava. Ideal para ir con los niños aunque los adultos también pueden disfrutar. Muchas tirolinas!
27 junio 2019 23:26
Bon lloc per passar-ho bé si t'agraden les alçades. Hi han diferents circuits amb diferents nivells, a partir de 3-4 anys.

Escribe una reseña



Calificación general: