22 diciembre 2021 17:03
Mi experiencia nefasta me opero el doctor celi de juanete o hallux balgus como lo llaman ellos me operé en febrero a la semana ya avisé que el dedo se había vuelto a torcer, según el doctor habeces pasa a día de hoy tengo el dedo con unos dolores insoportables no puedo andar y tampoco ponerme ningún tipo de calzado del que solía ponerme por la inflamación que tengo supurando hasta hace pocas semanas pus por heridita supongo que punto yo no sé estoy en manos de otro doctor y ya veremos si el estropicio echo en dicho dedo tiene solución, solo recibí llamada de la enfermera al ver que en la última visita no asistí, no sé han vuelto a dignar para intentar solucionar el estropicio realizado.para otras cosas serán muy buenos no digo que no pero para esto una estupenda chapuza gracias por dejarme sin poder casi andar dos pasos y los dolores los paso yo que ustedes están muy bien.
22 diciembre 2021 10:12
El dr Cabot, si se li pot dir doctor, em va operar un menisc i segons ell l'operació havia anat excel·lent. Després d'un any puc assegurar que aquest doctor, a part de ser un despote i un maleducat amb les seves infermeres, amb les que té un tracte deplorable i amb la seva secretària (molt agradable pobra) No només em va estafar 600€ per un tractament que en val la meitat sino que no va veure que la meva lesió no era només de menisc sino de lligament creuat anterior. Sembla increible com un doctor que segons sembla és una "eminència" pot passar per alt una cosa tan evident i que m'ha costat un any més de la meva vida sense poder caminar ni fer esport bé. Quan li vaig comentar que tenia el mateix dolor passats uns mesos, em va dir que ja sem passaria que tot havia anat genial. Vaig tenir la sort, desesperada per tornar a estar bé, de trobar un equip de doctors increibles i professionals a l'hospital Teknon que van decidir tornar-me a operar i incrèduls van trobar com aquest senyor no m'havia ni arreglat el menisc, però el més greu, no m'havia vist el lligament trencat. A dia d'avui em costa creure que realment m'operés aquest "especialista" amb el renom que té. Mai sabré què va passar en aquell quiròfan, però abans d'acudir a aquest doctor, penseu-vos-ho bé. Sembla que només té interès pels calers que pot treure d'uns factors de creixement que et cobra per duplicat i si les coses no van bé, se't treu de sobre sense més ni més. També crec que és important dir que de les dues operacions, la del dr cabot i la dels especialistes de la Teknon, em vaig recuperar molt més ràpid i millor de la segona. Què em va fer aquest senyor en aquella intervenció tan genial? Em va operar ell? És un doctor que no té cor i ho mostra amb les seves companyes de feina i els seus pacients. Decepcionada és poc.
07 noviembre 2021 7:33
Vaig anar a consultar sobre artrosi de maluc que el meu osteópata em va dir que tenia. Volia una regona opinió (això es veu que no li va agradar) M'havia fet una resonància magnètica i portava tota la informació. Va tardar 3 segons en mirar el que li vaig donar i em va començar a parlar de tractaments amb cel·lules mare que és un tractament carisim, o sino operació. La visita va durar 2 minuts. No em va mirar en cap moment ni la articulació ni res. Em va mirar a la cara 5 segons per dir-me adèu. No sé si la poca atenció era perquè anava per la meva Mútua o perquè ell és així d'antipàtic.
24 diciembre 2020 1:37
Buen equipo médico, tienen mucha experiencia en patologías de rodilla y el trato es bueno por parte de todo el personal
23 diciembre 2019 3:58
Especialista top, amable y familiar, me esta ayudando mucho con artrosis de rodilla
07 diciembre 2019 5:24
Fui a la consulta porque tengo artrosis con rijidez de codo en flexión y extensión.
Fui operado por el Dr. Cabot que me recomendó artroscopia de codo asegurándome que notaría una mejoría en el movimiento.
El resultado después de 3 meses de rehabilitación fue ineficaz, no recupere ni un grado de movimiento.
Volví a la consulta después del postoperatorio y el Dr cabot me dijo que la operación estaba bien hecha y que no podemos hacer nada más, solo te puedo recomendar no hacer deporte excepto los que no implican los brazos, yo me decepcione y me vine abajo ya que mi vida es el mundo de la raqueta.
Fui a varios traumatólogos y se quedsrln asombrados porque en l la operación se consiguió muy poco ya que no era la operación adecuada por la gran cantidad de artrosis que tenía.
Hoy en día juego a pádel y voy en bici sin dolor y pienso operarme pero con artrolisis que es más eficaz para mí artrosis y recomendable por traumatólogos.

Escribe una reseña



Calificación general: