29 marzo 2024 3:17
Molt bona atenció al client, molt atents i professionals. Un servei òptic excel·lent per a les revisions, i una molt bona atenció comercial. Fa molts anys que en soc client i sempre he rebut un molt bon tracte.
28 marzo 2024 13:22
Cottet Girona es como una parte más de mi casa, desde hace muchos años he sido cliente de gafas y lentillas y desde hace tiempo por mi sordera, lamentablemente bastante profunda, lo que me ha hecho recorrer muchos centros de audio. Puedo asegurar que para mí, es el mejor con creces, Lluis y Nuri aparte de ser muy buenos profesionales, tienen una paciencia de santo para aguantar a un montón de sordos con sus angustias y temores, lógicos, pero que no tendrían porque aguantar. En resumen, Cottet puede estar orgulloso de su centro de Girona, seguro que es un referente en su cadena de centros, que seguramente son igual i mejores, pero para mí como este no hay otro
17 enero 2024 3:37
Tot perfecte. Personal molt amable.
Optometrista molt competent i amable.
Del tot recomanable.
04 diciembre 2023 9:18
Un trato profesional y respetuoso. Entienden bien lo que hacen. Estamos satisfechos con la compra y la entrega.
03 noviembre 2023 1:41
Molt bona atenció des del primer moment!
M'han aconsellat molt bé i han estat molt ràpides.
Repetiré sense cap dubte!
02 noviembre 2023 7:00
La atención ha sido magnífica por profesionalidad, trato, y medios. Enhorabuena y gracias. Especial mención a la Srta Nuria que me atiende normalmente. Es magnífica. Gracias
18 agosto 2023 11:53
Aquesta última visita, ens vàrem renovar les ulleres graduades, com sempre el servei és excel·lent, amb uns professionals atents a les nostres necessitats. Cottet segueix sent la nostra òptica de confiança.
Gràcies
05 julio 2023 23:11
He anat a la botiga de Girona per cambiar els vidres de les ulleres. Tot el personal de la botiga han estat molt atents. Despres la Nuria, que és una crack, m'ha revisat la vista i ja m, estan fabricant els vidres per tal de que els pugui passar a buscar aquesta setmana mateix. Fins hi tot m'han donat un kit de lentilles diaries per tal de que les provi. Vage que he estat molt comoda en tot moment. Gracies.
09 mayo 2023 6:35
És la meva òptica de confiança. Fa menys d'una setmana em vaig fer la revisió gratuïta i no puc estar-ne més contenta. Professionalitat i assessorament personalitzat.
20 marzo 2023 7:49
Sóc una client molt fidel, 20 anys o més. Hi torno perquè el servei és molt professional, les revisions són molt acurades i, sino encertes a la primera, et canvien el producte sense necessitat d'insistir gaire.
A part, disposen de totes les marques que m'agraden.
13 marzo 2023 0:20
Dir amabilitat i professionalitat és poc. Hauriem de poder posar més estrelles. Super contenta.
20 febrero 2023 21:09
Portava una setmana veient unes ulleres de Cottet molt maques i molt del meu estil a l'aparador cada vegada que passava per anar a la feina. Fins que vaig poguer anar a la botiga per provar-les!
La noia que hem va ajudar molt agradable, atenta i ens vam sentir molt a gust provant diferents models i les que tenia clar que hem quedaria
Un tracte excel·lent i vaig marxar feliz amb les ulleres noves que quedaven perfectes i ben ajustades, perquè anaven una mica grans! Gràcies per tot i tornarem segur
05 diciembre 2022 21:33
L’òptica Cottet és tot el que necessites amb tot allò relacionat amb la visió. Davant de qualsevol dubte relacionat, sigui estètic o de salut, ells t’ho resoldran. Una atenció magnífica i atenta. Amb paciència i deixant l’espai que necessitis. Jo tinc molta dèria escollint ulleres… cap problema! Tens tot el temps que necessitis. I molts models d’ulleres per escollir. Una varietat molt àmplia de models, marques… tot en un entorn meravellós i una decoració exquisita. L’atenció comença quan s’obren les portes de vidre, continua quan entres a revisar la vista, i no acaba quan per fi esculls la teva ullera. Continua més enllà pels problemes o dubtes que et puguin sorgir més endavant. És sens dubte, la meva òptica i continuaré venint!
04 diciembre 2022 10:13
La experiencia ha sido muy buena. Personal amable, atento y como siempre aconsejando la mejor opción. Enhorabuena, vengo poco pero siempre vengo con vosotros!
15 septiembre 2020 7:33
Me atendio una chica muy profesional "Alesya" y me derivaron a Lluis el audioprotesita, un trato genial y muy profesional, sin duda lo recomendare a mi familia.
14 septiembre 2020 7:27
Molt positiva. Molt ben aconsellat en tot moment i molta qualitat dels vidres i de la ullera. Molt bons professionals.
12 septiembre 2020 17:15
L'atenció és molt professional i particularment li poso un 10 a en Lluís d'audiologia, per la seva bona feina i tracte personalitzat. Gràcies Luis per tot el que has fet per ajudar-me amb el meu audiòfon. I faig extensiva la felicitació a tot l'equip de Cottet Girona.
02 junio 2020 16:35
Atentas, agradables y muy profesionales tanto la directora Anna Sempere como la òptica Nuria. Gracias
04 mayo 2020 12:51
Trato profesional impecable por parte de la directora Anna Sempere y la óptica Nuria. Gracias
19 abril 2020 19:18
Servicio impecable, su directora Anna Sempere y la óptica Nuria han sido en todo momento muy atentas y profesionales, muy agradecida!

Escribe una reseña



Calificación general: