13 febrero 2024 12:16
Muy agradecida por la atención que me han brindado después de mi problema de visión doble. Me han cambiado los lentes en garantía, me han prestado gafas de sol después de mi cirugía. Agradecida a Anna Turmo por su trato especial y profesionalidad cuando uno necesita ayuda ya que yo estaba desesperada con mi visión. Lo recomiendo al 100%. Gracias también a los otros chicos del equipo, David, Anna y Sonia.
15 enero 2024 14:41
Trato amable y comprensible por parte de Ana Escayola. Agradecido por todo. Recomiendo óptica Cottet.
07 diciembre 2023 4:30
Anna, en la tienda de la Riera de Mataró, es una gran profesional. Su experiencia y calidad humana me hacen volver cada vez. Altamente recomendable
08 septiembre 2023 8:19
Molt bona atenció. Gran gama d’ulleres.
La persona que em va atendre em va aconsellar unes ulleres anatòmiques doncs les que estan de moda no s’em adapten bé i les duc sempre caigudes.
Va tenir molta paciència doncs jo hi anava amb unes ulleres, comprades a un altre lloc, que em resulten molt incomòdes, i per tant amb molts prejudicis i desconfiança.
Tot i tenir la vista ben grauduada, ho va tornar a comprovar.
10 marzo 2023 10:03
Satisfacción por el servicio recibido, buena atención así como la información detallada con explicaciones claras.
01 enero 2023 18:29
Una atención rápida. Buenos métodos para medición de la vista. Precios competitivos. Gran gama de monturas de todos los precios y calidades. Personal muy eficiente y prepararlo.
26 septiembre 2022 6:17
He tingut la necessitat de fer els vidres nous de les ulleres el mes d’agost. Quan ja varen arribar el vidres graduats a Mataró em digueren que tardarien un setmana en tallar-los i muntar. Vaig parlar amb la directora de Barcelona i em va resoldre el problema en el temps indispensable, clarament mes ràpid que el previst inicialment. Soc client de fa anys i estic molt conten amb el tracte rebut davant el que per mi era un greu problema. El tracte rebut a Mataró per Anna Turmo ha estat excel·lent i empàtic. Soc un client content. Gràcies a tot el personal de Cottet. Jaume Tarrés
16 marzo 2022 12:10
Gracias Cottet por vuestra profesionalidad y seriedad con la que gestionáis la satisfacción de vuestros clientes.
19 abril 2021 17:46
Molt ben atesa. Personal amable i professional. Som cients i hi tornarem. Gràcies, Cottet!
25 febrero 2021 16:13
Si un dels millors indicadors per un servei és l'experiència del client, només puc dir que ha estat inmillorable. Tant en l'atenció como en els productes. Tracte proper i professional i productes de qualitat.
Enhorabona per la gestió David. Marta moltes gràcies per la teva atenció.
07 febrero 2021 4:51
Personas muy atentas y cercanas. Muchas Gracias a Camila Escamilla por su terapia ocular que me ha ayudado mucho!
24 septiembre 2020 21:39
Bon tracte però caríssim i les ulleres normals no han quedat amb la mateixa visió que les de sol que en teoria son de la mateixa graduació. En teoria em van fer un "2x1" cosa que em va sortir més car que en qualsevol altre òptica. Em van arrodonir el preu cap a l'alça modificant així els preus de tots els conceptes perquè els hi surtis números rodons en ells. 400 euros justos per unes ulleres de sol i unes nornals amb una dioptria de miopia i estigmatisme inferior a 1. No hi tornaré mai més a no ser que els hi passi alguna cosa en aquestes ulleres del diable.

Escribe una reseña



Calificación general: