11 mayo 2024 18:12
Empresa de confianza, sería y con buenos profesionales. Sin duda la mejor con la que hemos trabajado.
18 abril 2024 19:59
Muy profesionales. Hoy en dia cuesta un poco encontrar este nivel de profesionalidad en el sector pero con esta empresa se puede estar tranquilo. Son rápidos, eficaces, limpios, organizados y unos precios mas que correctos, así que totalmente recomendables y de confianza.
19 diciembre 2023 14:01
Hice una obra con ellos. Calidad excelente y plazos cumplidos, todo lo contrario a lo que te sueles encontrar en este sector.
Sin duda repetiré.
04 octubre 2023 2:06
Molt professionals! Satisfetes de la feina que han fet; ens han reformat una terrassa exterior ja que hi havia filtracions dins de casa. Molt bona resposta en tot moment, també davant d’imprevistos. El cap d’obra i els industrials han demostrat expertesa en el sector i ser molt respectuosos. Gràcies per tot!
29 septiembre 2023 18:07
Un servei excel.lent! Bons professionals, nets i curosos amb el que fan i molt perfeccionistes. Ens els van recomanar i de ben segur que repetirem!
14 agosto 2023 8:18
L'Eloi ens ha assesorat durant el procés de compra d'una vivenda de segona mà a reformar de manera professional i propera. Ens hem sentit segurs de tirar endavant, i amb tots els aspectes a tenir en compte coberts. Uns grans professionals. Gràcies!
23 julio 2023 8:47
Estem molt satisfets amb els serveis de Counsa sobre unes reformes que vam contractar per realitzar treballs a casa nostra. Des del primer contacte fins a la finalització del projecte, el seu professionalisme i dedicació han estat per sobre de les expectatives.
En especial, en aquests casos sempre n'hi han, quan ha hi hagut algun contratemps, sempre hem tingut una resposta àgil i personal, moltes gràcies Eloi, per tal de minimitzar les molèsties. Per nosaltres és fonamental i és una diferenciació sobre altres empreses.
L'empresa s'ha esforçat per proporcionar-me solucions creatives i funcionals que millorin la funcionalitat i estètica de la meva llar.
A més, vull destacar la neteja i l'organització durant tot el procés. Sempre han mantingut l'àrea de treball ordenada i neta, minimitzant els inconvenients en la meva vida diària.
Pel que fa al pressupost, l'empresa s'ha mantingut fidel a les seves estimacions inicials i no hi ha hagut sorpreses desagradables en quant a costos addicionals. Considero que la seva relació qualitat-preu és excel·lent.
Recomanariem sense dubtar a Counsa aqualsevol persona que busqui transformar la seva llar. El seu compromís amb l'excel·lència, l'atenció als detalls i la satisfacció del client els converteixen en una opció destacada.
23 abril 2023 6:37
La nostra experiència amb Counsa ha estat excel.lent: des del primer fins l'últim dia. Són molt bons professionals, puntuals, resolutius i de total confiança. L'Eloi ha supervisat totes les feines que s'han anat fent diàriament i hem acabat molt contents amb la reforma. Totalment recomanable perquè amb una empresa així les obres es viuen millor.
13 noviembre 2022 8:35
Un plaer treballar amb COUNSA. Trencant tots els tòpics de la construcció: elaboració de planificació detallada, totes els terminis complerts (tot i que vam collar-los molt amb el temps disponible), pressupost treballat i sense sorpreses finals. L'Eloi sempre ha estat disponible per qualsevol comentari i/o aclariment. Vam fer una reforma energètica (finestres, aïllament teulades i parets i plaques) supeditada a una subvenció que amb l'ajut de Divers Arquitectura ha set tot un èxit (subvenció concedida, terminis complerts i sense augmentar pressupost). En 2 setmanes (record absolut), aprofitant que no estàvem a casa, ens vam fer tot lo gros i durant alguns dies posteriors, els detalls (pintar, sòcols, embellidors,). Un equip de professionals immillorable. Nets, complidors i molt eficients. Això amb el control d'obra de l'Eloi, èxit assegurat i, sobretot, sense afegir mals de cap a una reforma (etapa ja de per si delicada). Com detall del grau de compromís d'Eloi/Counsa, ell mateix algun dia que anaven més justos, es va ficar la roba d'obra i a currar com el que més. En resum, sense quasi adonar-nos tenim la reforma feta. Ja portem uns dies a casa, uns dies de molta calor, i dona gust entrar en la casa ben fresqueta. Estic esperant que arribi el fred de l'hivern per seguir disfrutant del nostre aïllament nou de trinca. Segur que tornarem a treballar amb Counsa!
13 octubre 2022 10:55
Experiencia molt positiva. Són altament professionals l'Eloi fent un seguiment dia a dia de l'obra, atent a les demandes que se li feien i perfeccionista amb qualsevol detall. Els professionals, responsables, cumplidors i competents amb les seves feines.
Puntualitat i compromís en tot moment. Els tindrem en compte per futures obres. Altament recomanables.
29 septiembre 2022 17:42
Tot l’equip de Counsa ha assumit des del principi el repte de millorar la nostra llar i ho ha fet amb professionalitat i aportant idees per millorar el nostre encàrrec.
Han complert amb el pressupost i el terminis, tot gestionat per l’Eloi, que ha fet un seguiment de l’obra acurat i efectiu.
Sens dubte són molt recomanables i els tindrem en compte per a noves obres i millores.
19 julio 2022 19:40
Counsa Constructora, nascuda a Sabadell, és una empresa jove dedicada a la gestió de l'obra que busca oferir un servei col·laboratiu amb el client. El seu treball abraça des de l'enderroc fins a instal·lacions, reformes i l'aplicació de feines especialitzades en eficiència energètica.

Personalment, no ens queda sinó mostrar el nostre agraïment per al tracte personal, proper i amable que vam tenir en la nostra remodelació. La qualitat del servei que proporciona l'empresa va complir les nostres expectatives, amb una atenció al client personalitzada i de confiança.

La seva dedicació i esforç reflecteixen el seu esperit emprenedor que va acompanyat d'un personal eficient, resolutiu i atent. Recomanem aquesta empresa per a persones que busquen mantenir la seva llar particular i confortable.
20 abril 2022 19:45
Estamos muy contentos con el trato recibido por Counsa. Han sido muy profesionales en la reforma de nuestro piso y pese a que han salido imprevistos (normal en estos procesos) se adaptaron a las fechas que se pactaron inicialmente. Siempre un trato muy honesto y directo, repetiriamos sin dudarlo!
22 noviembre 2021 17:37
Recomano ampliament els seus serveis. La atenció rebuda molt bona i un equip molt professional, resolutiu i molt proper. Sense dubtes el tornaria a contractar.
08 noviembre 2021 20:32
Muy contentos con la calidad del trabajo que hemos recibido, siempre hemos estado muy bien atendidos cuando nos ha surgido cualquier duda o si queríamos modificar algo. La puntualidad para nosotros era importante y la verdad todos los servicios que hemos recibido se han hecho con máxima puntualidad y siempre durante el tiempo pactado. Muchas gracias por todo y contamos con vosotros para cualquier futuro proyecto.
29 julio 2021 14:00
Una experiència meravellosa! L'Eloi i el Maiol ens han sorprès i captivat amb l'escolta, la paciència i la feina ben feta. Un equip amb qui confiar al 100%. Preparats per qualsevol repte i oberts a canvis d'última hora. Esperem tornar a omplir la guardiola per poder-nos retrobar!
Gràcies per la feina, just el que havíem imaginat amb el pressupost del que disposàvem!
06 julio 2021 13:37
100% recomenable. Molt profecionals i molt atents durant tot el projecte. Presupost molt clar i oberts a qualsevol modificació.
29 abril 2021 2:43
Són molt eficients, entrega de l'obra en el termini acordat.
Resolutius i pràctics, en tot moment van saber-se adaptar a les nostres necessitats i gustos.
Sempre atents i amb una resposta ràpida.
I clars desde un pincipi amb un pressupost detallat i clarificador, acompanyat d'una previsió i calendari d'obres i reformaes per saber què es feia en cada moment i setmana.
Molt contents d'haber contractat el seus serveis, han fet de la reforma de la nostra llar una experiència fàcil, ràpida i bona, sense mal de caps ni preocupacions.
12 enero 2021 20:16
Una constructora d'obra nova i reforma integral destinada a autopromotors que busquen un servei de qualitat per construir la seva llar. Molt contents de la feina que han fet a casa nostra. Molt recomanables, tracte proper i professional.
27 diciembre 2020 16:52
Estem treballant en un projecte al centre de Sabadell i l'atenció i execució de Counsa està sent de 10. Gràcies!
27 noviembre 2020 21:51
Molt atents, enteniment a la primera, professionals, ràpids i complidors amb els temps d'execució. Sempre localitzables i disposats a buscar i donar solucions. Máxima qualitat. Molt recomanable.
26 noviembre 2020 12:08
Molt professionals.
Propers i amb un tracte molt personal, molt contents d'haver-los escollit per realitzar la reforma de casa nostra.
20 noviembre 2020 4:35
Molt satisfeta del treball realitzat, han estat resolutius, ràpids, puntuals en l’entrega i han ressolt els meus dubtes e inquietuts en tot moment. Se’ns dubte tornaré a posar-me en contacte amb ells quan hagi de realitzar alguna altra reforma a casa. Són seriosos i eficients, i amb un tracte en tot moment coordial i emprenedor. Hem quedat molt contents.

Escribe una reseña



Calificación general: