11 enero 2024 1:16
Estuve trabajando en este coworking durante dos años y ha sido una experinecia buenísima. Ambiente acojedor, el mejor jardín del centro de Girona y un espacio comodo y bien equipado. Me ayudo mucho a impulsar mi negocio al siguiente nivel. El trato con Xon, la propietaria, siempre fue de 10. 100% recomendable
16 noviembre 2023 20:19
Un entorn de treball ben dissenyat, al mig de la ciutat, davant de l’onyar, i amb un pati al darrera enorme que et porta a la naturalesa i et desperta la creativitat i la claredat! Ideal
09 noviembre 2023 7:15
Un espai ideal per treballar, que combina racons de contacte amb la natural! Al centre de Girona, decorat a la perfecció per estar-hi a gust. No tindria l’encant que té sense la Xon. La seva energia i i estima per L’Hort el fa encara més especial! A part de la zona de coworking, té moltes possibilitats per reunions per a grups reduits, amb tallers, presentacions i qualsevol tipus d'esdeveniment. Visita’l, l’has de sentir! Fes-te teu L’Hort per uns dies!
06 noviembre 2023 21:25
Un coworking gironí amb molt bona ubicació proper a la plaça del Lleó, sota la atenta gestió de Xon, ofereix una experiència única. Amb un pati encantador i presidit per un majestuós arbre, permet crear un entorn de treball inspirador combinat amb la tranquilitat de la natura, propiciant un ambient òptim per fer networking, ser més productiu o inspirar-se.
És difícil trobar un espai com aquest al mig de Girona, per part nostre repetirem i farem més events d’empresa.
08 octubre 2023 1:39
Al Centre de Girona, prop la plaça Catalunya. Espai de treball, per fer reunions i a l'exterior, contacte directe amb la natura, també habilitat per laboro i reunions. Vàrem portar a terme reunió d'empresa Protecdatus Consultors, i.lloc tranquil, acollidor i totalment recomanable a fi efecte, és un espai diferent, tracte familiar i sobretot Tranquil per a poder fer una feina ben feta en un lloc diferent. Agraïment particular a la Xon
02 octubre 2023 6:00
Un espai molt bonic i ben ubicat, cuidat al detall. S'hi està molt a gust. A part de la zona de coworking, infinites possibilitats per reunions, tallers, presentacions i qualsevol tipus d'esdeveniment.
28 abril 2023 16:08
Un magnífic lloc al centre de Girona on fer activitats, de tota mena. L' espai al aire lliure espectacular!
24 abril 2023 18:27
Un espai fantàstic per fer activitats úniques. Tastos, tallers i maridatges molt interessants en un bonic entorn al bell mig de Girona.
07 enero 2023 18:44
Espai molt recomanable, especialment la sala de l'exterior, la qual vam poder disposar totalment per nosaltres. És un lloc tranquil i ideal per anar a trobar la inspiració.
07 enero 2023 11:30
Els espais de l’hort ofereixen un servei personalitzat i especialitzat, perquè una reunió de treball no és només una reunió de treball, espais a l’exterior que us permetran fer àpats d’empresa, demostracions, showrooms, etc; són flexibles i adaptables a qualsevol necessitat. Si busqueu la diferència, ja ho sabeu, us trobareu com a casa. #coworkingspace #coworkingoffice
Divendres passat van celebrar un tast de vins i formatges amb Salut Catarsi molt xulo! Ens va encantar. Hi tornarem segur.
24 noviembre 2022 4:01
Es un coworking espectacular, yo necesitaba un espacio para poder tener reuniones y me ayudaron con todo y la mayor flexibilidad. Muchas gracias
03 octubre 2022 9:08
Buscábamos un lugar diferente donde realizar una formación de empresa a nuestros equipos y en L’Hort lo encontramos. Al aire libre, con todo lo que necesitas, es un lugar creativo e inspirador en el que estuvimos muy cómodos y bien acogidos. Volveremos!
24 enero 2022 4:55
Best coworking in town.
A peaceful place in the middle of the city with a beautiful garden and really nice people.
29 diciembre 2021 14:22
Espacio en el centro de Girona, para charlas en un entorno natural. Mi experiencia fue muy buena. La dueña es cercana y muy amable.
Además es un espacio muy dinámico (profesional y ocio) Lo recomiendo plenamente!
11 diciembre 2021 9:46
Diumenge vam lloguar l’espai de l’exterior per fer una trobada, un dinar japo i tot estava al seu lloc, tots els serveis necesaris i l’espai al centre de Girona tot una sorpresa està en plena natura!
07 diciembre 2021 10:52
Genial! Un espai en plena natura en el cor de Girona. Hem pogut fer una xerrada professional a l aire lliure, fent un cafè, gaudint del silenci de l entorn.
Repetirem!
05 diciembre 2021 11:40
L’Hort es un espacio exterior increíble para alquilar en el centro de Girona, donde poder realizar tus fiestas privadas, celebraciones, presentaciones de productos, convenciones, reuniones de empresa, eventos, etc… Nosotros lo hicimos con un grupo de 10 amigos para realizar un showcoking de cocina japonesa. Ideal y muy recomendable la experiencia.
27 noviembre 2021 8:58
Ubicado en el centro de Girona cerca de la Plaça Catalunya es un espacio amplio y confortable con todos los servicios para poder trabajar y con una amplia sala de reuniones. Además cuenta con un jardín exterior con una pérgola espectacular para recibir a tus clientes, hacer reuniones y/o eventos. Celebré una comida con mis colaboradores y fue un éxito. Un lugar con encanto.
13 noviembre 2021 13:24
Sorpresa majúscula al descobrir q al centre de Girona hi ha un hort amb una pèrgola totalment equipada per poder reunir-me amb els meus clients. Hi tornarem sens dupte
10 noviembre 2021 5:56
Beautiful desighned offices and workspaces. An oasis in the heart of the city of Girona where you can relax while you're working. It was perfect how location for our photography session, very kind people and pet friendly place. Absolutely amazing

Escribe una reseña



Calificación general: