23 noviembre 2023 7:01
Todos quejándose de que sólo se puede acceder con la tarjeta de estudiante de la UB cuando a mi me parece perfecto. ¿Por qué un estudiante que ha pagado su matrícula en la UB ha de quedarse sin sitio por culpa de los estudiantes de otras universidades? Y más en época de exámenes. Haber estudiado más en la sele para entrar en la UB y ahora no os estaríais quejando.
10 noviembre 2023 12:35
Yo estoy estudiando FP, y resulta que tampoco puedo usar la biblioteca de una universidad pública, ojalá privaticen todas las universidades, al menos no estarán financiadas con mis impuestos.
27 mayo 2023 16:09
Gracioso que los que más hablen, sin preocuparse un ápice por el tono que están usando, sean los propios trabajadores de la biblioteca, y no, no me refiero a los pobres becados, me refiero a gente que tiene toda la pinta de tener un historial de vida laboral de varias décadas, y que aparentemente no saben comportarse bajo las condiciones de su trabajo.
05 mayo 2023 5:24
Llamé por teléfono y me dijeron que si no soy universitaria no puedo entrar a estudiar. INCREÍBLE. Ahora sólo pueden estudiar los que hacen una carrera. Sigan limitando el conocimiento y ya verán cómo acabamos. Muy triste y tremendamente injusto.
30 marzo 2023 6:05
Me encanta esta biblioteca, cantidad de títulos, muchas novedades, el personal es súper amable
18 enero 2023 13:39
Espectacular biblioteca de la Universidad de Barcelona. Abre los fines de semana para los estudiantes
25 enero 2022 11:37
Buen lugar para estudiar y la única biblioteca que está abierta siempre, incluso los fines de semana.
09 noviembre 2021 7:20
No ens mentirem, no es molt útil el espai quan hi ha covid. Restriccions a part hi ha molt d'espai per estudiar, llegir, treballar, etc.
També es poden demanar llibres per a llegir alla o fins i tot cedir.
01 julio 2021 9:15
It’s sosososososososos coooool but there was a problem with the packs that a youtuber bought all of them and there was no packs sad!
29 marzo 2021 10:25
Vaig anar per última vegada fa més d'un any i diverses vegades no m'hi van deixar accedir per no ser estudiant de la UB (sóc d'una altra universitat catalana i pública), perquè era època d'exàmens i prioritzaven estudiants de la UB. Ho entenc però crec que coses així s'han de ficar a la pàgina web o a les xarxes socials per no fer perdre el temps a la gent.
14 abril 2020 19:37
La biblioteca és de la meva facultat. El personal és molt amable i hi ha una gran quantitat de llibres.

La pega és quan hi ha època d'exàmens quan venen en general els estudiants d'altres facultats es dediquen a omplir taules mentre que la gent d'aquí es queda sense lloc, a més a més, generalment els d'una facultat en concret són els que més xerren i molesten.

S'haurien de fer espais en la biblioteca per la gent que realment vol estar en silenci i els endolls de la planta de baix s'haurien d'arreglar ja que porten així des de mínim 1 any.
22 enero 2020 7:30
Descontenta perquè estan estudiant una tarda, a les 17,30h al pati d'avall, que afecta totalment a les 3 plantes, van apareixer uns estudiants (imagino) van muntar una festa amb musica forta a saco amb buffles què amb taps i dins la biblio l'escoltaves. La gent va començar marxar buscant algun racó llunyà, quan pregunto a la bibliotecaria si aquest nois son de la ub, tenen permís per muntar una festa i provocar molèsties, llavors es desentén totalment i em diu que truqui jo a la urbana perquè estan al carrer i no es el seu problema (?). Si arriba a ser un dia de més afluència ens haurien fotut a tots perquè no hi hauria espai per als que ens vam haver de moure. Em pregunto perquè hi ha bibliotecaris sinó es per preocupar-se del què hi passa.
30 noviembre 2019 4:12
Todos quejándose de que sólo se puede acceder con la tarjeta de estudiante de la UB cuando a mi me parece perfecto. ¿Por qué un estudiante que ha pagado su matrícula en la UB ha de quedarse sin sitio por culpa de los que estudiantes de otras universidades? Y más en época de exámenes. Haber estudiado más en la sele para entrar en la UB y ahora no os estaríais quejando.
15 septiembre 2019 22:37
La biblioteca de la meva facultat. És una biblioteca que destaca per ser molt cèntrica i gran (disposant d'un total de 3 plantes). El fet de que sigui cèntrica provoca que en èpoques d'exàmens pateixi una descomunal invasió per part d'estudiants d'altres facultats que per pal a anar a les biblios de les seves facultats s'apalanquen aquí. A més, quan marxen deixen els seus apunts a les taules durant hores! Impossibilitant per tant que la gent no trobi lloc i hagi de marxar (no seria el primer cop que trec els apunts de la taula per a seure-m'hi). Quan no hi ha exàmens és tranquil·la.
Una altra pega que li poso es que fa un munt de mesos que no arreglen els endolls de les taules del pis de sota.
Gran varietat de llibres referents a temes de filosofia, història, història de l'art, arqueologia i geografia.
05 julio 2019 0:53
No me han dejado entrar en la biblioteca a estudiar porque no soy estudiante de esa universidad, cuando es una universidad PÚBLICA. En la biblioteca de mi facultad estudian también personas de la privada y nadie dice nada porque es PÚBLICA

!
22 abril 2019 0:37
No es especialmente silenciosa. El baño, además de insalubre, no está suficientemente alejado de las áreas de estudio y el ruido del secador de manos molesta constantemente. El check-point pita a menudo. Hay incluso gente hablando por el móbil en los pasillos. Las cortinas del aula de informática están rotas.
21 abril 2019 19:19
Com a biblioteca, tot bé, però hi ha certs aspectes generals que cal millorar urgentment.
Primer de tot, la ventilació dels lavabos. Cap dels lavabos que hi ha a la biblioteca està ben ventilat, de manera que sempre fan moltíssima pudor i és insuportable anar-hi. Tenint en compte que és una biblioteca gran, amb gran afluència de gent, la suma "mala ventilació" + "molta gent" fa que els lavabos siguin, sovint, intransitables.
Segon, també relacionat amb els lavabos: la biblioteca obre a les 8: 30, però els lavabos no s'han netejat pas, prèviament. Qüestió: a primera hora els lavabos estan bruts, no tenen paper, i no només fan la pudor de l'ús i la no neteja, sinó que també fan la pudor de tota una nit tancats.
Tercer: no només és contradictori amb la idea d'Universitat que hi hagi checkpoint a les portes, sinó que, a més a més, és ridícul: colar-s'hi és fàcil (qualsevol estudiant deixaria el seu carnet a qui no en tingués), i només alenteix l'accés a les instal·lacions. Treure'l seria una molt bona cosa!
05 abril 2019 17:20
Las bibliotecarias no callan ni debajo del agua, ni siquiera hablan flojito. Pero a parte de eso está genial porque los estudiantes respetan el silencio y hay buenos horarios.
05 abril 2019 2:36
Biblioteca grande, con muchas mesas y enchufes (aunque no en todas). Siempre voy a estudiar ahí.

Escribe una reseña



Calificación general: