30 marzo 2023 7:45
El descobriment amb MAJUSCULES, d'aquest hivern.
Creperia amb una amplíssima varietat, tant de les de sempre com amb farina de fajol (coques bretones). Tant dolces, com salades, amb unes combinacions brutals i el més important, fetes amb carinyo.
Hi hem arribat gràcies a que la dona segueix als sonats del Tour du Lord i es un lloc que frecuenten i si aquests gurmets hi van, segur que han de ser bons. I tal dit tal fet.
Fan menjar durant tota la tarda, és a dir que si surts de Tuixén La Vansa despres d'una bona suada, a les quatre de la tarda dines com un rei a Solsona.
Per tenir la cinquena estrella hauríeu de deixar entrar gossos.
28 diciembre 2022 23:30
Vaya pedazo de crepes de salchicha de Frankfurt. Lo mejor de Lleida sin duda.
04 noviembre 2022 16:06
Cenamos una crêpe salada, una galette y una crêpe dulce, estaban buenísimas!
Tienen una carta amplia y buena calidad-precio.
23 septiembre 2022 13:33
Lloc genial per fer creps i menjar! 100% recomanable! Apart, son molt amables i està en un lloc agradable.
02 septiembre 2022 15:01
Ens hi van portar unes amigues locals sempre és garantia d'èxit va agradar tant que vam repetir a les vacances i vam descobrir el plat Estrella per el meu peque i per mi la coca de 4 formatges, la millor que he provat fins ara
20 mayo 2022 12:21
Esta tarde mi amiga y yo hemos ido a buscar una crepe. Mi amiga es celíaca, hemos preguntado si tenían crepes sin gluten. De muy malas maneras, nos ha respondido que si pero que nos la prepararia en la misma plancha, por lo tanto la crepe estaria contaminada. Dejando a parte las malas maneras que ha empleado esta señora con nosotras y las pocas ganas de trabajar que denotaba con su expresión, mi consejo es: CUIDADO, en este establecimiento no se están adoptando las pertinentes medidas sanitarias para celiacos, supone un grave peligro para todos los que sufran esta afección y otras como posibles alergias o intolerancias.
14 mayo 2022 11:04
Ofereixen Creps sense gluten I les fan a la mateixa planxa que les Creps normals. Dit obertament I bastant ‘maleducadament’per la propia empleada del lloc. Si no disposeu de les condicions adequades per oferir aquesta alternativa, millor ni oferir-la, ja que pot suposar un greu problema per les persones celíaques o intolerants.

Escribe una reseña



Calificación general: