16 abril 2023 1:41
La Cristina és una súper professional. Et sentiràs entesa, acompanyada i t'ajudarà amb tot el què necessitis. Està amb tu tot el procés, de forma atenta i proactiva. Un luxe, haver-la contactat pel meu procés.
06 diciembre 2022 19:10
La Cristina, sempre propera, ajuda des del primer dia a la gestió d'habits saludables i alimentació. Es clara i directa en les seves directrius i motiva a realitzar canvis que es noten. Molt recomanable.
22 octubre 2022 8:32
Mil gracias Cristina por tú ayuda.
Hoy en día las dietas las encuentras en internet, o bien, te las pasa un amigo, para eso, no hace falta acudir a un dietista.
Tú labor es distinta, vas a buscar el motivo por el cual uno tiene sobrepeso, escuchas, conversas y adecuas la dieta al cliente, no sólo orientada a la pérdida de peso con mayor o menor celeridad, sino que, buscas la causa por el cual se ha llegado a esa situación. En mi caso, lo has encontrado. Gracias
04 octubre 2022 8:46
Un muy buen acompañamiento para conseguir objetivos relacionados con los cambios de hábitos en la alimentación. Cristina transmite buenas vibraciones y motivación.
26 septiembre 2022 11:02
Molt content amb la Cristina.
Estic començant projecte amb ella i tot està sent excepcional, contactes i reunions inicials, tracte, professionalitat, S'agraeix un lideratge i un acompanyament així per un projecte dietètic.
Totalment recomanable, un 10.
11 agosto 2022 9:45
Excelent professional que de forma dinàmica, senzilla, pràctica i enriquidora et fa un bon assessorament nutricional deportiu.
La Cristina gaudeix de la seva feina i es nota en les seves explicacions i els seus suggeriments.
La pauta nutricional és fàcil de seguir i gràcies als teus consells he gaudit de l’esport sense patir.
Sense paraules dels coneixements i les ganes d’ajudar que tens!
Una gran professional.
06 agosto 2022 15:26
Una gran professional, diet coaching! Molt propera, amb molta experiència i gran persona. Divertida i motivadora! Coach nuticional TOP!
11 julio 2022 11:47
Estic molt agraïda a la Cristina per tot el que m'ajuda. L'atenció és superpersonalitzada i t'ofereix informació i recomanacions per tal que pugui ser jo mateixa qui em gestioni la meva nutrició. A més, sap explicar molt bé i ofereix exemples molt propers i entenedors.
08 julio 2022 5:30
Gran professional, molta capacitat d'escoltar, empàtica, motivadora. Fa senzill el que sembla impossible: Millorar hàbits alimentaris per reduir pes. Gràcies Cristina.
27 junio 2022 11:34
Molt profesional, amb unes pautes nutricionals molt ven estudiades per els entrenaments que fai, i per les curses.
Per el dia dia son menús pràctics, molt contenta. I molt bon resultat.
Gracies Cristina Mozley.
10 febrero 2022 1:05
Cristina es genial! La dieta que propone se adpata totalmente a tus gustos y a tu estilo de vida lo que te facilita enormemente el seguirla. Perder peso, encontrarte bien y disfrutar mientras lo haces es una fórmula mágica. La recomiendo al 100%
03 enero 2022 9:13
Agraïment a l'acompanyament que m'ha fet la Cristina durant els mesos dedicats a complir un repte, còrrer una marató amb 50 anys. Assesorament en la nutrició esportiva tant a nivell de l'alimentació com dels suplements, estrategia per preparar la cursa, a més a més d'estar al costat pendent de tots els detalls. Una gran professional i en el meu cas, he fet una bona amiga. Enhorabona Cristina, segueix sent com ets. Ho fas molt bé. Ens veurem aviat, altres reptes!
31 diciembre 2021 15:59
Cristina es súper profesional, sabe guiarte, animarte, empoderarte. Es resolutiva y eficaz, y un ejemplo a seguir! La recomiendo 200%
30 diciembre 2021 22:27
Conozco a Cristina desde hace varios años. Es una excelente profesional que me ha sabido ayudar a mi y a mis hijos, adaptando el plan nutricional a las necesidades de cada uno de nosotros. Además de ayudarnos a alcanzar nuestros objetivos sabiendo siempre cómo motivarnos, es una persona muy cercana que sabe escuchar como nadie. ¡Gracias Cristina!
15 marzo 2021 23:29
Cristina me lleva mi pauta de nutrición deportiva. La verdad es que desde que empecé con ella en mis entrenos son y mis carreras rindo mucho más.
Una gran profesional. Muy recomendable especialmente para mujeres de mediana edad como yo.
Enhorabuena Cristina.

Escribe una reseña



Calificación general: