26 julio 2022 10:28
La pitjor experiencia de la meva vida! I només els hi he comprat un sofà! No em puc imaginar el desastre que poden arrivar a causar amb una casa sencera.
Definitivament.no saben el que es fan. El que ven no sap ben be què t’està venent i tot o refien a marques cares q no sempre reflexteoxen la qulitat que cobren.
Els montadors fan el que poden, son simpàtica, però tampoc tenen un coneixament del que estan montant.
No atenen les queixes i un cop has pagat poc tens a reclamar.
Segur trobareu llocs on us puguin assessorar molt millor!
Una estafa! Un paston i la qualitat? Tu l’has vista? Jo tampoc
19 julio 2022 12:52
La nostra experiència amb l'Estudi de Interiorisne Criteri ha estat molt satisfactoria.
Tenim un pis a Sant Cugat que hem reformat fa un any, vàrem entrar a Criteri pensant que era una botiga on venien mobles i ens va sorprendre com van captar el nostre gust, ens van transmetre molta il.lusió pel nostre projecte des del primer dia i estem encantats del resultat.
Ara entenem perquè porten més de 20 anys a Sant Cugat i perquè el nostre cercle d'amistat ens en van parlar tant bé.
Sens dubte, quan tinguem que fer un nou projecte ja sigui per la nostra segona residència a La Cerdanya o a les oficines de la empresa, comptarem amb Criteri.
Us desitgem molts èxits.
03 abril 2022 16:53
En contestació al comentari del Sr. Daniel Vila, com a gerent i CEO del Estudi Criteri Interiors li demano disculpes si la atenció rebuda no ha estat la correcta, tot i que la filosofia del nostre equip és el tracte personalitzat, el bon assessorament i el bon servei, és cert que les persones que formen el nostre equip poden tenir un mal dia i malauradament això repercuteix a la feina, que evidentment s`hauria de fer sempre amb motivació i bona actitud.
M`alegra saber que a les 2 botigues que tenim a La Garriga (Joreva Mobles i Joreva Estudi) ha rebut el tracte esperat, des de que vàrem iniciar el camí que ens ha dut on estem ara, l`any 1993, cuidar les persones i cuidar cada detall, ha estat un dels nostres principals objectius.
Seguiré treballant i encomanant aquesta actitud positiva a les persones del equip, només així aconseguirem honrar la nostra professió com a interioristes i ser un referent en el nostre sector.
Atentament,
Jordi Boix
11 marzo 2022 20:32
He anat un parell de cops i m'he sentit poc atés.com si no interesés que compri res No els recomeno. A Jureva (La Garriga), germans-cosins, et donen molt millor tracte i tenen el mateix producte
15 julio 2021 9:22
Tenen dues botigues amb bon mobiliari i de molt bon gust.
Molt bona atenció personalitzada cuidant fins el darrer detall. Recomanable.
Amables i puntuals.

Escribe una reseña



Calificación general: