24 abril 2023 15:38
Magnifico equipo. Desde la atención telefonica el primer día y a diario con la atención personalizada y grupal.
Gran tracto humano y especial trato con el usuario.
En mi caso mi marido. Por desgracia no puede seguir pero este gran equipo hizo q durante más de un año.y medio mi marido fuese feliz con sus actividades y compañeros de este viaje tan cruel (La memoria).
NO TENGO PALABRAS PARA AGRADECER A ESTE GRAN EQUIPO TODO LO Q HICIERON POR ÉL Y TAMBIEN POR MI
16 octubre 2020 8:16
Equip immillorable professionals excel·lents tant amb el pacient com amb els familiars, en època de pandèmia no ens han deixat ni un dia han seguit treballant i fent que el pacient i els familiars ens sentíssim acompanyats i atesos només tinc paraules d agraïment per ells moltíssimes gràcies de tot cor
10 octubre 2020 4:40
Un gran, familiar i cohesionat equip de professionals que cuiden als nostres familiars com si fossin de la seva propia família. Atenció, cura i dedicació immillorables. S'actualitzen i es formen en el que calgui per poder estar a l'alçada de qualsevol necessitat que tinguem. Sens cap dubte, el millor lloc i les millors mans en les que pot estar el meu pare. Moltíssimes gràcies per la vostra tasca!
23 agosto 2020 1:05
Molt contents del tracte rebut per la meva mare
Una pena no haber-ho gaudit una mica mes de temps
Gràcies per tot
06 agosto 2020 9:32
Bona feina amb els nostres grans inclos en epoca covid hem treballat junts amb la meva mare, sempre aprop
24 abril 2020 15:28
GRANS professionals, tracte MOLT acollidor i atenció personalitzada. MOLT recomanable i agradable.
23 abril 2020 18:03
Una atenció molt personalitzada segons les necessitats de cada persona. Molt amables, professionals i educats
21 abril 2020 15:20
Un centre molt seriós, sents que deixes al teu familiar en bones mans i que treballen a gust.
Estem molt agraïts.
27 febrero 2020 2:09
Després de provar diferents centres per a la meva mare, finalment hem trobat el lloc adient, on está atesa per professionals altament qualificats que ajuden la seva estimulació cognitiva en un entorn molt agradable. Molt recomanable.
08 febrero 2020 23:02
Molt agraïdes pel tracte i atenció vers la nostra mare. Des del primer dia ha anat molt contenta, cosa que no havíem aconseguit a altres centres. Moltes gràcies
03 febrero 2020 9:05
El familiar que assisteix al vostre centre, surt molt content de la bona feina que feu i s'ha adaptat molt bé. Tot i que a l'inici era una mica reaci a quedar-se totes les hores, ara s'hi queda molt agust perquè el personal i terapeutes del centre son molt agradables i excel·lents professionals.
29 diciembre 2019 0:52
Crec que L'intercanvi generacional és una activitat que és agraïda per ambdós costats, és com un punt de retrobamen dels extremts de les edats.
Gràcies per la vostra feina. Salut!
09 noviembre 2018 13:31
Una atenció integral, un equip humà i amb experiència que ha acompanyat a la nostra mare durant 10 anys. Tota la família molt agraida.
13 mayo 2018 15:54
Estoy muy contenta con la atención que recibe mi marido, está más colaborador en casa y va mejorando un poquito en estado de ánimo y movilidad.
08 mayo 2018 1:38
Hem portat al Cuidem la nostre mare durant set anys, fins que l'avanç de la malaltia ja no ens ho ha permes.
Nomes podem donar que bones referencies ja que tot el personal es dedica amb professionalitat i afecte a tenir cura dels nostres familiars.
Es un centre de referencia a Barcelona, gracies a les constants innovacions que introdueixen en el seu dia a dia, per lluitar amb totes les armes de les que es disposen contra el deteriorament de la memoria.
Si algu necessita d'aquest servei i te la sort de trobar una plaça, que no dubti a portar a la persona estimada.

Una gran abraçada per tot l'equip del Cuidem.
18 diciembre 2017 2:32
Un centre acollidor, familiar i armònic
El personal molt profesional, molt contents de tenir a la mare i ella es sent molt feliç!
17 junio 2017 20:24
Fa 2 anys que portem a la mare al centre. Us volem agrair l'atenció, dedicació i el tracte humà que ha rebut la nostra mare per part de tot l'equip de professionals. Ens sentim molt acompanyats amb la vostra dedicació i suport
09 junio 2017 9:10
Recomanable per l'excepcional tracte de tots els professionals que hi treballen envers els usuaris. Orgullosa de formar-hi part.

Escribe una reseña



Calificación general: