19 diciembre 2023 16:12
L'agost passat vaig signar contracte i per un problema del pis, al cap de 2 dies vaig sol-licitar la rescissió. El propietari va estar d'acord en tornar-me la fiança.
Malgrat tot, han passat 5 mesos y No me l'han tornat. He hagut de reclamar al jutjat. He acabat dormint al cotxe fins poder estalviar per trobar un altre lloguer.
No són una immobiliària sería.
30 junio 2023 12:06
Encara està tot per veure i veurem si quadra tot, que espero que sí, però el tracte amb l'Anna ha sigut de matrícula d'honor! Un plaer sempre que he parlat amb ella! Dona gust trobar-se gent així a la vida!
Si algun dia haig de posar el meu pis per llogar, sense cap mena de dubte li portaré a ella.
I encara més, si algun dia em toqués una bona loteria la vindria a buscar perquè em porti la immobiliaria que li muntaria! Ole tu!
09 mayo 2023 22:43
Una altra experiencia NEFASTA, tal com descriuen altres comentaris. No es van presentar a la cita programada, sense avisar ni respondre al telèfon de contacte. Finalment aconsegueixo parlar-hi i la seva explicació, sense cap tipus de disculpa, és que l'ordinador per error havia marcat un altre dia. Professionalitat ZERO, no volem tractes amb aquest tipus de gent!
18 marzo 2023 11:49
Pablo i Miquel grans professionals, m’he sentit com a casa, maxima confiança, enhorabona per la feina ben feta!
14 diciembre 2022 18:36
La meva experiència amb Damià Feixas Grup, ha estat inmillorable, en tot moment he rebut un tracte excel.lent i molt afable per part de tot l'equip.
Sempre m'han assessorat amb gran professionalitat i he assolit sense cap dificultat el meu objectiu.
L'empresa denota una gran expèriencia i qualitat de producte i servei en el sector, adoptant en tot moment un compromís per part seva de satisfer al seu client en tot moment.
Recomanable al cent per cent.
Agraïments i Bones festes a tot l'equip de Damià Feixas Grup - M2.
06 diciembre 2022 8:38
Gente muy amable y muy profesionales. Alquile un piso y todo muy bien. Gracias
24 octubre 2022 8:42
Experiencia nefasta. No se presentaron dos días a la cita pactada. Sin avisar, sin devolver la llamada, sin explicaciones. Nulo interés y descordinación total. Y eso que era para la primera visita. No quiero saber para el resto de gestiones. Una pena. Y un aviso para futuros clientes.

Escribe una reseña



Calificación general: